Звездни компромати - 253 част

• 67 570
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
А ти разбра ли, че ако майката не е еврейка, то и децата не са?  Mr. Green
Ако не си, ще ти го повторя!

Ееее, най-после някой да го обясни това!
Пропуснах,я повторете моля Mr. Green

# 166
 Лена още не е казала кой е бащата на детето и, но Блиц знаят, че е Педро Паскал Simple Smile

# 167
А ти разбра ли, че ако майката не е еврейка, то и децата не са?  Mr. Green
Ако не си, ще ти го повторя!

Ееее, най-после някой да го обясни това!
Пропуснах,я повторете моля Mr. Green
Нещо карате ли ми се?
А казах ли ви, че ако майката не е еврейка, то и децата не са!? Mr. Green Twisted Evil

# 168
А ако еврейка осинови дете? Twisted Evil

# 169
За осиновени не знам, но мога да ти кажа, че ако са родени от еврейка и те ще са еврейчета, малки, но все пак, еврейчета!  Peace

# 170
 За родените от еврейка знам, имам контакти с евреи Simple Smile Ама с осиновените какво правим Simple Smile?

# 171

За родените от еврейка знам, имам контакти с евреи Simple Smile Ама с осиновените, не родени от еврейка какво правим Simple Smile?

# 172
Някой евреин да каже, религията позволява ли им да осиновяват вобще??
Иначе сигурно ще си ги въведе в нейната си религия жената, ако иска.

# 173
Ай, престанете с тия евреи, досадно е вече, все едно вселенския мир зависи от това какви ги раждат еврейките...

# 174
(пошегувах се, да продължа лиготията по темата, на мен и от бащи евреи са ми евреи, просто на челото им го пише)

# 175
  • в 1001-та нощ
Гърда ли се показва между ръцете й  Rolling Eyes Неестествено изглежда  Thinking
Сега като го написа и се загледах и направих същата поза с ръцете. По тези ширини няма никаква цица, колкото и голяма да е  Mr. Green

Снимката изглежда някак разтеглена, все едно тялото е по-дълго ...

Иначе в тази поза - при мен в тази поза там има гърда, но разстоянието до врата ми не е толкова дълго  Naughty Нещо не е както трябва  Mr. Green

# 176
...все едно вселенския мир зависи от това какви ги раждат еврейките...
Общо взето, зависи! Но това е друга тема... Whistling

# 177
  • София
Гърда ли се показва между ръцете й  Rolling Eyes Неестествено изглежда  Thinking
Сега като го написа и се загледах и направих същата поза с ръцете. По тези ширини няма никаква цица, колкото и голяма да е  Mr. Green

Снимката изглежда някак разтеглена, все едно тялото е по-дълго ...

Иначе в тази поза - при мен в тази поза там има гърда, но разстоянието до врата ми не е толкова дълго  Naughty Нещо не е както трябва  Mr. Green

Според мен от позата се образувала сгъвка на хълбока.

# 178
Аз залагам на ребра Grinning

# 179
Някой евреин да каже, религията позволява ли им да осиновяват вобще??
Иначе сигурно ще си ги въведе в нейната си религия жената, ако иска.
Осиновяват .Ако са ортодоксални и осиновеното дете е еврейче,ако не са -само да си избира.Обикновено осиновяват еврейчета т.е. себерелигиозни Rolling Eyes и намят дилеми за определянето.

Общи условия

Активация на акаунт