Звездни компромати - 253 част

• 67 659
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Ама Ким защо избира такава дължина за рокля с такива сандалки.
Хич не й отива  Naughty

# 226
Липсват ми новини за Благо-Джизъса и голямата му любов,няма ли нещо ново? Thinking

# 227
  • Mediterraneo
Хич не й отива  Naughty

Тя и без това е толкова късокрака, с тази дължина съвсем  ooooh!

# 228
  • Вестерос
На Ким вече малко й личи.

ПП Полицаите все на по-слаби и безобидни налитат, не знам защо не събориха на земята, след като му треснат главата в колата, оня с Ламборджинито... newsm78

И винаги с опънато по нея да й се вижда големия ханш  ooooh!

# 229
Е, представи си го тоя ханш в нещо широко...

# 230
Толкова са обективни господарите ,че винаги само едната гледна точка гледаме.
Аз пък си мисля, че първо РПУ им го върна тъпкано с Жана. Ако не бяха излъчили този запис, Жанината драма нямаше да добие такива размери, най-вероятно щяха да арестуват само този Лео и никой нямаше и да разбере за Жана. А снимките в линейката, ордата камери и журналисти, всичко документирано в най-дребните детайли - някой от управлението е снесъл информация на пресата, всичко се раздуха и три дни само за това се говореше. Според мен имат връзка двата случая....

# 231
Инфо за задържането на Жана се появи първо в сайта Блиц.

# 232
  • DE
И как по-точно са им го върнали с историята на Жана? Тя какво общо има с Господарите?
Освен това тя излъга нагло за белезниците. Ясно се вижда на една от снимките  в линейката гривната на дясната и ръка.
Никои не ходи в тая жега с шал, не на нас тия. Ръцете и по-точно дланите и никъде не се виждат, кой ходи хванат от полицая с ръцете опред освен човек белезници? Дори да е вярна историята с "приятеля" факта, че лъже за нещо очевидно я принизява в очите на хората. Нямаше смисъл да отрича. С белезници или без се е изложила яко.

# 233
  • Вестерос
Е, представи си го тоя ханш в нещо широко...

Леко разкроено, но не и толкова прилепнало по тялото, че и горе се прицвъкнала по същия начин.

# 234
Хич не й отива  Naughty

Тя и без това е толкова късокрака, с тази дължина съвсем  ooooh!
Дължината е идеална за ниски жени, включително за такива с фигура тип амфора. Ако повече хора го знаеха, вероятно щях да виждам значително по-малко недоразумения по улиците.
На Ким друг ѝ е проблемът, не дължината.

# 235
  • някъде на изток
Колко плащат звездите за красотата си..http://www.missbloom.bg/%D0%B7%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8/%D0 … %B8-/article.aspx

# 236
А Господарите сега дали ще връчат Златен Скункс на Жана? Те много ги обичат такива излагации и не пропускат случай да си връчат скункса на някой провинил се, но тук май ще си затворят очите - все пак и те и Жана са протежета на клана Халваджиян...

# 237
  • DE
На живо от генералната репетиция на конкурса “Мистър София” http://bnt.bg/part-of-show/na-zhivo-ot-generalnata-repetitsiya-n … -mista-r-sofiya-2
То са тениски, прически, тен  ooooh! Журналиста най-хубав  Grinning

# 238
На живо от генералната репетиция на конкурса “Мистър София” http://bnt.bg/part-of-show/na-zhivo-ot-generalnata-repetitsiya-n … -mista-r-sofiya-2
То са тениски, прически, тен  ooooh! Журналиста най-хубав  Grinning
Някой по-беличък, висок и светлоок не се ли намира? Тези не са ми по вкуса и за разглеждане дори.

Снощи гледах малко от филм на Майли Сайърс с един от братята......Хелм..... как се казваха newsm78 Била е сгодена за него, защо са се разделили? И малкият брат с кого е сега? Големият знам има 3 деца и миньонче за съпруга. Не помня имена
Да се самоцитирам, ще ми кажете ли какво става с този младеж?
Америка не я броя за бяла държава, по моите стандарти Wink

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 06:47 от aniram*

# 239

Общи условия

Активация на акаунт