Звездни компромати - 253 част

• 67 662
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
# 241

Снощи гледах малко от филм на Майли Сайърс с един от братята......Хелм..... как се казваха newsm78 Била е сгодена за него, защо са се разделили? И малкият брат с кого е сега? Големият знам има 3 деца и миньонче за съпруга. Не помня имена
Да се самоцитирам, ще ми кажете ли какво става с този младеж?
Америка не я броя за бяла държава, по моите стандарти Wink

За братята Хемсуърт, моля на опашката! Много въпроси задаваш,ще си имаме проблеми, много сме на клона!

# 242
  • Gotham City
Нали някой питаше за НЛО, ето ви я, дори с мисъл на седмицата  Joy

http://psp.bg/nikoleta/preview/10

# 243
  • Австрия

Charlène von Monaco трогна до сълзи половинката си, като изнесе преизпълнена с любов публична реч на празника по случай десетгодишнината от заемането на престола от Алберт II.

Ето ги и близнаците Jacques и Gabriella  Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 11:57 от Tatti

# 244
  • Пловдив
Въх!
Скрит текст:
То е стил, то е класа  Mr. Green

# 245
# 246
Николета е толкова смешна, когато позира за снимки, хич не става за тази работа, колкото и да си мисли, че е най-успешния модел в БГ  Outta Joint.

И последно се изказвам за момичето и полицаите. Значи, когато тръгват да я арестуват /имат основателна причина - пияна, нарушава обществения ред и не иска да си покаже документите /, тя започва да крещи като заклана, да се съпротивлява неистово, да беснее като обезумяла, да рита и запъва краката. Ако си беше стояла тихо, сигурна съм че щяха да я качат в патрулката без ексцесии.  

# 247

Физиономията на фризьора: "Помогнете, имам запек"  ooooh!

# 248
Алисия много ми харесва тук,   Blush

# 249
  • Варна
Въх!
Скрит текст:

Според мен, на рубриката повече ѝ приляга името "Пътеводител на съвременната простакеса"  hahaha

# 250
  • Пловдив
Въх!
Скрит текст:

Според мен, на рубриката повече ѝ приляга името "Пътеводител на съвременната простакеса"  hahaha
Жалко за Николета. Навремето беше хубавка, ако не се беше пънала да прави неща, които не й се отдават, и не беше си направила лицето като маска, поне щеше да остане спомена за една чаровна Николета. Сега всички й се присмиват...

# 251
# 252

Мат Бумър още не мога да го прежаля...  Naughty  Не е честно хубавите мъже да плуват на левия бряг  Crossing Arms  Naughty

# 253
  • IT

Мат Бумър още не мога да го прежаля...  Naughty  Не е честно хубавите мъже да плуват на левия бряг  Crossing Arms  Naughty
Разтуптя ми се сърцето  Embarassed Джо Манганиело за мен е един от най-хубавите мъже на планетата

# 254

Общи условия

Активация на акаунт