Звездни компромати - 253 част

• 67 677
  • 724
  •   1
Отговори
# 255

Снощи гледах малко от филм на Майли Сайърс с един от братята......Хелм..... как се казваха newsm78 Била е сгодена за него, защо са се разделили? И малкият брат с кого е сега? Големият знам има 3 деца и миньонче за съпруга. Не помня имена
Да се самоцитирам, ще ми кажете ли какво става с този младеж?
Америка не я броя за бяла държава, по моите стандарти Wink

За братята Хемсуърт, моля на опашката! Много въпроси задаваш,ще си имаме проблеми, много сме на клона!
WinkАз само ги гледам и им се радвам. На 40г. с две деца, просто няма къде да се редя и бутам Wink
Скрит текст:
ММ е 1.90 светли очи и коса, с малко фантазия ще го мина за бг Хемсуарт, шегувам се, не си приличат визуално
Големият брат е щастлив в личния си живот, 3 деца, а малкият? Били са хубава двойка с Майлито, преди да полудее това момиче.

# 256
След като спрат предаването на Николета наесен, дали няма да се сети да издаде една книга?  Mr. Green

# 257
  • София
До нашия блок е звукозаписното студио на Лили Иванова .Сега беше тук.В гръб тази жена изглежда като 30 годишна мацка.чак като заговори я познах по гласа.Останах впечатлена .

# 258
  • До морето
Във Фб Алисия моли феновете да изберат име за новата й песен, която идлиза утре и в коментарите отдолу не особено ласкаво се е изказала новата "звиздъ" Гери-Никол. Нещо не мога да дам линк от телефона

# 259
  • вятър в маслините, вятър над хребета
обувките-миньони на Сандра Бълок Grinning

# 260
Гледах с чичко гугъл, нали никой не пожела да ме ограмоти.
Майлито до миналата година 2014/ е била с малкият брат Хемсуърт. Не мога да реша кой от тримата братя ми харесва най-много.

Не намирам инфо, Лиъм с кого е сега?

Крис/Елза Патаки, ами той си пада по каки, да се качвам на клона, шегичка/ не съм руса и толкова слаба/

# 261
След като спрат предаването на Николета наесен, дали няма да се сети да издаде една книга?  Mr. Green
Моля те, недей дава идеи!
Крис Дженър, какво и стана на тази жена?

# 262
# 263
# 264

Сладури  Heart Eyes   На тати много му отива розово  hahaha

# 265
Анирам, аз не съм кой знае колко запозната, но май за момента Лиъм е сам. Бяха готина двойка с Майлито, докато тя не реши да гради сегашния си имидж на луда бунтарка, а Лиъм го играе доброто австралийско момче и някак си се оказаха несъвместими. Принципно и двамата не са ми особено интересни .Simple Smile  Peace
Пък лошата Джой ми докара сърдечен удар с подбора си . Mr. Green

Майкъл Фелпс и годеницата му, която днес ставала на 30.
http://prikachi.com/images/495/8232495p.jpg

# 266
След като спрат предаването на Николета наесен, дали няма да се сети да издаде една книга?  Mr. Green
сигурно се колебае, защото Калина П. и измъкна заглавието изпод носа.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 19:15 от so what?

# 267
# 268
Във Фб Алисия моли феновете да изберат име за новата й песен, която идлиза утре и в коментарите отдолу не особено ласкаво се е изказала новата "звиздъ" Гери-Никол. Нещо не мога да дам линк от телефона
Аз пък Гери Никол я харесвах по кастингите, скоро разбрах, че малкото кифле дето пее с Криско е тя, на глас ми докарваше Дивна и мислех, че е тя поразхубавена  Mr. Green

# 269
  • Варна
Елката направо ... е невъзможна, то бива
да се консервира, ама пък нейното направо
е брутално. Харесвам я много.
Вместо братята Хемсуърт, заплювам тези двама
екранни братя, нищо че са брадати ще издържа  Crazy
https://instagram.com/p/5DQz-3g2zE/?taken-by=clive_standen

Общи условия

Активация на акаунт