Звездни компромати - 253 част

• 67 746
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
На мен също ми харесва роклята на Николета, нищо че е керамично - плочкаджийска, както и прическата и обеци в стил D&G и съжалявам, че на мен изобщо не ми подхожда такава прическа на кичето, но съчетанието с чанта и най-вече обувки е ужасно.

На Кучкова сандалетките доста й хлопат  Mr. Green, ама й прощавам, защото са страхотни, сравнение с Никулетините
Скрит текст:

# 331
 Н.Михайлов След премрежените погледи, облизването на устни и т.н. мислех, че вече няма с какво да изненада... hahaha

# 332
Андрей явно още е с Бориса, двете грации в Гърция. Много ми е интересно какво ли си говорят  Laughing
Скрит текст:
На Кучкова снадалите вчера ги гледах в един от сайтовете за ментета във Фейсбук, точно същите.

# 333
  • Варна
Остава следващата снимка да е с тоал. хартия  ooooh!

# 334
  • в Кошера

"Валентинките" й са с поне два номера по-големи.  Laughing Mr. Green

# 335
Ами като не ги е мерила на място, а поръчала от Алиекспрес... Crazy Mr. Green

# 336
Същински Дартанян
Само като се сетя за рекламата с Джейми Дорнан и тези брадати момченца не се класират изобщо!

Жената на Боби Браун е родила момиченце.

# 337
Nikoleta Lozanova
Когато тиражът на "Блясък" падне под санитарния минимум винаги ме слагат на корица. Благодаря Ви колеги, но нямаше нужда...Най-вероятно това ще ви е последната корица с мен, имайки предвид, че от септември няма да съществувате, нещо - което доста отдавна трябваше да се случи! Но ето, че и вашият час наближава, обратното броене започна... Аз самата ще разкажа историята в далеч по-стойностно издание  След дни излиза ексклузивният брой на лайфстайл списание, където ще прочетете истината, а не преразказа по картинки с елементи на разсъждение от Алисия  Мерси!

# 338
Rihanna
Скрит текст:

# 339
  • София
Колеги? Тая за журналист ли се има?

# 340
  • София
Колеги? Тая за журналист ли се има?
Може би тази, която е написала изявлението на Николета, се има.  Wink

# 341
Само като се сетя за рекламата с Джейми Дорнан и тези брадати момченца не се класират изобщо!

Като ги намажат с онова лъскавото не се знае  Mr. Green

# 342
  • София
ТОВА ли е Мистър София Shocked

А това дебелото и сърдитото отзад какво е (на видео-стената) hahaha
Анита Laughing

Rihanna
Скрит текст:
Риана ми заприлича на Хелена Бонъм-Картър Laughing

А Николетината рокля е от колекцията на Долче и Габана, която е решена изцяло в бяло-синьо, не знам за плочките, моята асоциация е за порцелан от Делфт

# 343
Мистър София е потресаващ. С тези 'девтсвени' мустачки, направо ми се гади.

# 344
  • До морето
Ама Николета има за какво да им е ядосана на Блясък - такава снимка са й сложили за корица, направо е плашеща  Laughing

http://www.bliasak.bg/nai-nai/p3_33056_0.html

Общи условия

Активация на акаунт