Звездни компромати - 253 част

• 67 591
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Хрумна ми как са я взели Ники без да е еврейка, но май Хилтън са евреи, та отговаря на това условие.

# 122
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Предния ден булката си показа задните части, сега не се сдържа поне с бикинажа  Mr. Green
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201507/20150711.ofrssutzga.jpg

# 123
Хрумна ми как са я взели Ники без да е еврейка, но май Хилтън са евреи, та отговаря на това условие.

Хилтън не са евреи ...

# 124
Жана по Нова тв в момента.

# 125
 Камелия

Хилтън не са евреи ...

Не са ли? Аз тръгнах да търся и някъде ми се мерна, че са евреи и даже не прочетох изцяло. Та Ротшилд как са се дали?

# 126
Жана каза, че не са намирали наркотици в дома й, нито са открили подобни в кръвта й при пробите.
Изглежда много разстроена от ситуацията, съчувствам й.

# 127
децата ще са евреичета , за нея не знам ,
Иванка Тръмп и тя не е еврейка , но прие религията , децата ще са евреи ,
Дрю Баримор - същата работа ,
детето на Ащтън Къчър също го кръстиха в Кабала , а той не е евреин , само Мила ....

# 128
На мен пък Жана не ми изглежда искрена.
Говори някакви неща и сякаш сама не си вярва  Wink

# 129
детето на Ащтън Къчър също го кръстиха в Кабала , а той не е евреин , само Мила ....
Децата ще бъдат еврейчета само ако майката е еврейка.Бившият ми шеф ми го е казвал,той беше такъв.Разбира се ако тя приеме религията ,нещата ще са други.Шефа ми се шегуваше ,че майката е сигурна коя е ,за бащата не съвсем Simple Smileи за това е такова правилото.

# 130
  • София
Е и? Класа с пари не се купува. Видно е
И за да не спамя само, ето я любимата на Волен
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4865337

Съгласна съм Peace Но какво и пука на Мария,че нямала класа Mr. Green Гущерови,майка и баща са на мнение да е доволно детето визират Християн ако ще да е най-долната Crazy

# 131
  • IT
Скрит текст:
Децата ще бъдат еврейчета само ако майката е еврейка.Бившият ми шеф ми го е казвал,той беше такъв.Разбира се ако тя приеме религията ,нещата ще са други.Шефа ми се шегуваше ,че майката е сигурна коя е ,за бащата не съвсем Simple Smileи за това е такова правилото.
Точно, при тях се предава по майчина линия, докато при мюсюлманите е по бащина. Внукът на Омар Шариф( Flowers Rose)  е с майка еврейка и баща мосюлманин, но той се е определил като евреин.
и моята сестра се жени скоро, и много ми хареса Парис, ще търся нещо такова да се стъкна и аз Simple Smile
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3157131/Nicky-Hilton-ret … wedding-ring.html
Тука е с любимата ми чанта на Диор!

# 132
Марчето би изглеждала по-стилно ако махне този губер, едно каре ще и отива много повече на ръста.
Не чух какво каза Жана, после ще си пусна повторението, но аз съм такава наивница, че като видя някой да плаче веднага му вярвам. Confused

# 133
  • Вестерос
Точно при евреите-децата са такива, ако майката е, а не бащата Simple Smile Затова и другите си сменят като Иванка, за да може децата да са.

Скрит текст:

# 134
Не чух какво каза Жана, после ще си пусна повторението, но аз съм такава наивница, че като видя някой да плаче веднага му вярвам. Confused
Тя не само плачеше, а ръцете и теперят и въобще не е толкова добра актриса, че да симулира. Много и е тежко, да не кажа че не знае на кой свят е....
Никога не ми е била симпатична, но ми стана кофти да я гледам в това състояние
П.С
Булчинската рокля на Валентино мнооооого ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт