Звездни компромати - 253 част

• 67 588
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
# 211
https://instagram.com/p/5BsE4zgMdw/
Макавой, Фасбендър и Лоурънс на фестивала Comic Con.

# 212
# 213
  • IT
Бледо копие на италианската стриша ,ла нотиция
Те вече не са по линценз на италианците, защото той се държи от бтв, а те се преместиха в нова.
Изводът е да се крещи в гората, ето и с Жанчето какво се случи като си крещя с гаджето.

# 214
Вчера се възмущавах аз на това и още повече на разни коментари които прочетох, че той човека не бил виновен, защото сбъркал номера си на пратения СМС и полицаите трябвало да му се извинят и да си тръгнат. Аз не мога да разбера кое повече надделява в мен - гнева към наглостта на мутрата или възмущението от преклона на властите към него. А някъде направо ей така: https://www.youtube.com/watch?v=3lKwkn6JT74

# 215
На този с ламборджинито да му се бяха паднали полицаите от клипа на Господарите. Да го ошамарят и да види той как веднага ще си плати глобата.  Crazy
П.п. Значи могло да стане и без бой.  Peace

# 216
Бижу,съгласна съм с теб .А и девеойката от клипа се дере така като ,че ли я бият със сто тояги.
.................

hahaha Peace

Абсолютно, някаква пияна гарга решила да се прави на интересна на органите на реда. Айде, бе. А, не иска ли да и сложат белезници с пухчета, да не и убиват, а. Или да и опънат червен килим до бялата астра, която да заменят с бяла лимузина, за да му е комфортно на "горкото момиче". ooooh!

И значи е било съвсем в реда на нещата да я ритат и да и блъскат главата в колата ?  ooooh! Ами момчето, то просто си седеше и молеше да не я бият, него защо го удариха ? Че не всички са като тези полицаи е ясно, ама ако вашите деца бяха ритали така едва ли щяхте да казвате какво толкова...

# 217
# 218
# 219
# 220

Съпругата на Джакман е споменала по-късно ,че се е пошегувала- Joy Joy Joy

# 221
# 222

Ужасна,ужасна жена, нечовешко е да имаш такова тяло на 51, аз и на 21 нямах такова! Crossing Arms

# 223

Ужасна,ужасна жена, нечовешко е да имаш такова тяло на 51, аз и на 21 нямах такова! Crossing Arms

Несправедливо е  Naughty

# 224
  • София
На Ким вече малко й личи.

ПП Полицаите все на по-слаби и безобидни налитат, не знам защо не събориха на земята, след като му треснат главата в колата, оня с Ламборджинито... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт