Звездни компромати - 253 част

• 68 995
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Днес гледах малко от сутрешния блок на Нова Тв. Малкоданска май ни е съфорумка. Да си признае  Wink
какво е казала....

# 586
# 587
Из Николеткините бисери:

Въпрос в рубриката й: Защо известната и преуспяла Николета Лозанова-Божинова краде чужди снимки, които публикува в социалните мрежи като СВОИ?

"Ха-ха-ха! Ще получите отговор разбира се, само че въпросът не е адекватно зададен – „кражба“ е много преувеличено, а по отношение на това какво ще публикувам в собствения ми профил, надали някой има правото да ми държи сметка. Никога и не съм претендирала за някои кадри, че са лични! Дори и това обяснение не ви дължах…"

И още мъдрости- "Тези, които ме мразят, всъщност ми се възхищават подсъзнателно, иначе не биха ме отразили."

# 588
# 589
Из Николеткините бисери:

Въпрос в рубриката й: Защо известната и преуспяла Николета Лозанова-Божинова краде чужди снимки, които публикува в социалните мрежи като СВОИ?

"Ха-ха-ха! Ще получите отговор разбира се, само че въпросът не е адекватно зададен – „кражба“ е много преувеличено, а по отношение на това какво ще публикувам в собствения ми профил, надали някой има правото да ми държи сметка. Никога и не съм претендирала за някои кадри, че са лични! Дори и това обяснение не ви дължах…"

И още мъдрости- "Тези, които ме мразят, всъщност ми се възхищават подсъзнателно, иначе не биха ме отразили."

Николета е права...

# 590
# 591
Така си е постелила вестник, че какви асоциации ми идват... Mr. Green

# 592
  • In The Middle Of Nowhere
Наистина можеше да мине за хубава снимка, ако не си беше извадила гащите толкова.

# 593
Коя е тя?

# 594
 Rolling Eyes

Аko става въпрос за ким кардашиан, е тя.

# 595
Не я познах.

# 596
  • София
Наистина можеше да мине за хубава снимка, ако не си беше извадила гащите толкова.
А според мен щеше да е хубава снимката, ако изобщо не ни беше споделила белите си гащи. Не разбирам замисъла. Проветрява ли се, що ли?

# 597
17-годишната сестра на Ким
Скрит текст:

# 598
А според мен щеше да е хубава снимката, ако изобщо не ни беше споделила белите си гащи. Не разбирам замисъла. Проветрява ли се, що ли?

Това щях и аз да напиша, че въобще нямат място на снимката, но си рекох, че и леко да бяха загатнати примерно без да е разкопчан и смъкнат панталона нямаше да е чак толкова зле.
Ким без голотии и провокации няма да е тя.

За сестрата Кайли не знам какво да кажа. По-добре е с черната коса и по възможност без визията на к****тка.

# 599
  • Варна
Поне Есмер да не се беше отбелязвала от Рим, тогава можеше и да излъжат, че са в Москва  Mr. Green
https://instagram.com/p/5E3mUJrrie/?taken-by=esmerik
https://instagram.com/p/44hYYLrrnI/?taken-by=esmerik
Тези хора наистина ли мислят, че някой ще им повярва. ПР-ът обясняваше, че било съвпадения на имената и медиите се чудят как да забъркат Блажко в това  Joy А той милия в Москва си бил  hahaha
Есмер изневерява на Джийзъса.
Била е с любовника си в Рим  Mr. Green
А, той наистина си е бил в Москва.
Не лъже човекът  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт