За или против чакането за секс в нова връзка?(опит за петъчна)

• 32 706
  • 920
  •   1
Отговори
# 375
Жаки, в тази тема проблемът, както и в много други е, че някои смятат, че са единствените, постъпили правилно. 2 месеца не е кой знае какво чакане, а и си си имала своите причини, просто наистина понякога излизаш с даден човек и си говорите неща, след които няма начин да скочите в леглото, примерно, има и други причини и няма нищо лошо в чакане, нито в скачането на първа среща в леглото, просто човек трябва да се чувства добре от това.

# 376
В тая тема е ясно, че Кукумицинка е на прав път, тя е млада, динамична и с високо либидо, така че всички да й свалим шапки, защото не притежава нито един от моите дефекти.

# 377
  • София
Самият аз, вероятно консервативно възпитан, при сериозна връзка - целувка съм искал след трета среща, а секс - доста по-късно (месец може и би или повече), тогава говоря за възрастта 20+.
После си спомням, че темпото малко напредна, но е било взаимно. Все едно, секс на първа среща (ако не е било само секс-среща, тъй да се каже, без последствия) не съм искал и не съм попадал на такава жена.

6-месечно отлагане мисля че имах само с първото си гадже, първата ми любов, но и двамата бяхме деТстевени и малки (аз на 15,5, тя на 14)

# 378
В тая тема е ясно, че Кукумицинка е на прав път, тя е млада, динамична и с високо либидо, така че всички да й свалим шапки, защото не притежава нито един от моите дефекти.

В което няма нищо лошо. Просто сте две различни личности и постъпвате по два различни начини.
Всяка е права за себе си. Peace

# 379

В тая тема е ясно едно, но, ако го кажа, ще те обидя, а може и да ме баннат. Но ти си знаеш що за стока си. Преди те мислех за умна и начетена, но просто скучна и невероятно досадна, сега мисля съвсем друго, но няма да го кажа.

# 380
в интерес на истината за мен много по-вълнуващ, интересен и адреналино-повдигащ е флиртът. предпочитам дълго и напоително да флиртувам, токолкото да скокна скорострелно  в леглото на някого.

# 381

Сори, ама след три срещи няма как да си влюбен. Може да си хормонално ударен, замаян, но определено не е все още любов. Ама така го наричаме.

Кой е казал, че е след 3 срещи?

# 382
в интерес на истината за мен много по-вълнуващ, интересен и адреналино-повдигащ е флиртът. предпочитам дълго и напоително да флиртувам, токолкото да скокна скорострелно  в леглото на някого.
И аз съм така. Трудно може да ме привлече мъж без да съм го опознала. Само веднъж ми се е случвало.

# 383
Съни, аз съм далеч от мисълта, че щом при мен се е случило така, всяка, която има друг опит автоматично е по не права:) Както казваш важното е да се чувстваш добре. Ако аз парвя секс за една нощ, ще се чуствам ужасно, познавам се, ще го мисля с години. Не е за мен тази работа, аз искам спокойствие, твърде екстремно ми е:) Нямам психика, затова съм си седяла на задника:
 Една приятелка казава, че страшно ще рева на стари години, за всичко пропуснато и ще ги търся тия дето са искали, ама няма да има мераклии:)))
По- напред коментирахте, дали правиш секс с идеята за връзка, аз да. Всъщност първо започвам връзка и после, когато се опознаем идва секса. Аз съм флиртаджийка, обичам да се закачам, преди де Wink

# 384
Напълно си права.
Не, че това ще те откаже да пишеш, но мисля, че с този извод изчерпа и без това тягостното си участие в темата (поредната съсипана от теб такава).
Общо взето, с някои от възгледите ти по въпроса съм съгласна, но не и с елемента на принуда върху мъжа, който долавям. Нито с профанизирането на нормални хора с нормални житейски избори.

# 385
Жаки, преди много години и аз мислех, че не е за мен тази работа, исках за мъжете да не съм просто секс, исках какво ли не, но дойде момент, в който почти разбита от предходна връзка, исках просто да избия натрупалото се напрежение. Не съм имала сериозни намерения, но връзката стана повече от сериозна.

# 386
Има разлика между девойка на 16-20 и вена над 30. Очакванията и възприятията са различни. При мен, обикновено привличането е мигновено. Рядко съм била привлечена след дълго общуване. Някак не ме лъже първото впечатление.

Смятам, че след първите трепети, някак може да си позволиш да не търсиш непременно връзка и да се отдадеш на момента.

# 387
Опаснията че мъжът може да не е на ниво са основателни.

Предположете обаче че след дългото чакане мъжът си каже "за това ли чаках 6 месеца"

Тогава какво ?  Laughing

# 388
  • София
Опаснията че мъжът може да не е на ниво са основателни.

Предположете обаче че след дългото чакане мъжът си каже "за това ли чаках 6 месеца"

Тогава какво ?  Laughing
Аз така разсъждавах като бях на 18 - оплювах всички жени, дето ме караха "да чакам". После някак съумях да балансирам - хем да си получавам, хем да не бързам това да стане моменталически.

# 389
Ще има една ревяща ''измамена'' - ''Аз затова ли му се дадох,да ме зарежеееееееееееееее'' и мъж,който се кле,че повече никога няма да чака благоволението на някаква с месеци.

Общи условия

Активация на акаунт