Бъдещи осмокласници- тема 70

• 75 255
  • 866
  •   1
Отговори
# 360
  • София
dgudganka1, поздравления за смелостта!! Честита радост на детето и на теб! Хубави гимназиални години пожелавам!

# 361
  • Варна
Детето се ококори как така някой ще се откаже от изучаване на йероглифи.   Grinning Ние си нямаме такива паралелки в града. В първия момент и аз се ококорих, какъв строителен, какви пет лв.  Laughing

Честито, Джуджанка 1!  Hug

# 362
  • София
Джуджанка направо да се преименува на Храбърка.

# 363
Джуджанка1, честито. Рискът си е заслужавал.

# 364
dgudganka1, поздравления за успеха. Току-що видях в сяйта на 73 СОУ, че има свободно място за момче в паралелката НЕ/ФЕ/БЕЛ. В списъка, който беше публикуван на сайта на РИО-София,не бяха обявени места за четвърто класиране. От къде се е появило това място ?!  Дали пък някой не се е отписал от 73 СОУ и записал на свободното място в 91 НЕГ Thinking Възможно ли е обаче това след като не е минал срокът за приключване на четвъртото класиране?

# 365
  • София
Момичета, аз самата съм се убедила , че страхът е много лош господар, затова се опитвам да не го следвам. Докато гледах очите на дъщеря ми и не срещах там ентусиазъм , все ми се струваше, че нещо липсва...Е, вярвате ли ми , днес каква еуфория имаше....Сега вече не мога да я спра да общува с новия си клас в групата, която са направили зайците на СГСАГ. А иначе в храбростта ми може да прозира и лудост , но какво да се прави , такава съм Party , но това е професионално изкривяване.... детска учителка съм!

# 366
  • out of space
Момичета, аз самата съм се убедила , че страхът е много лош господар, затова се опитвам да не го следвам. Докато гледах очите на дъщеря ми и не срещах там ентусиазъм , все ми се струваше, че нещо липсва...Е, вярвате ли ми , днес каква еуфория имаше....Сега вече не мога да я спра да общува с новия си клас в групата, която са направили зайците на СГСАГ. А иначе в храбростта ми може да прозира и лудост , но какво да се прави , такава съм Party , но това е професионално изкривяване.... детска учителка съм!

Ти си...ти си велика майка, на велика дъщеря! Знаех си! Плача от радост пак! Обичам ви и двете  Hug

# 367
Поздравления, Djudjanka!Браво за куража и най-вече за избора. За 18 СОУ изобщо несъжалявайте. Ние идваме от там и нищо не сте загубили, дори и японская. СГСАГ е чудесен избор.

# 368
  • София
dgudganka1, поздравления за успеха. Току-що видях в сяйта на 73 СОУ, че има свободно място за момче в паралелката НЕ/ФЕ/БЕЛ. В списъка, който беше публикуван на сайта на РИО-София,не бяха обявени места за четвърто класиране. От къде се е появило това място ?!  Дали пък някой не се е отписал от 73 СОУ и записал на свободното място в 91 НЕГ Thinking Възможно ли е обаче това след като не е минал срокът за приключване на четвъртото класиране?

Да и аз сега отворих сайта. Възможно е по всяко време човек да изтегли документите си.

# 369
Честито на печелившите, както му викатза тотото . Laughing
по въпроса за фасове вкъщи- като пушач от осми клас мога да кажа, че фасове най-успешно се изхвърлят в тоалетната- пускаш водата и готово - следи никакви. Има далеч по-страшни неща от цигарите, все пак.

# 370
  • софия
А ако си занесъл отпусното вече в новото училище, може ли да изтеглиш документите си ? Размишлявам си просто...и ми е любопитно...

# 371
  • София
Да почерпя за порасналото ми, вече 14 годишно, момче  Heart Eyes
Скрит текст:

# 372
  • София
Здраве, щастие и успехи на Росен, а на теб - все така да се гордееш с него!

# 373
Лиани, само поводи за радост да ви дава.

# 374
  • ГОре на черешата...
Лиани, честит рожден ден на Росен  bouquet! Много здраве и успехи му пожелавам Hug!

Общи условия

Активация на акаунт