Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 677
  • 866
  •   1
Отговори
# 720
  • София

Ако не ти е късно до утре ще ги сканирам и пусна уроците от учебника на Архимед за трапец.

Как късно, до 15ти има 2 седмици Mr. Green
Много благодаря    bouquet

# 721
  • Варна
На сайта на 1ЕГ има раздвижване - вмъкмаха и тазгодишните балове и изкараха засега празни списъци с осмокласници. Чакам да ги запълнят скоро. Mr. Green
Чакаме включване утре.
Девойката много иска да е в един клас с приятелката си, иначе "какво ще се прави с толкова непознати"  Laughing

# 722
  • у дома
Трапец
От тук http://svetlaem.snimka.bg/education/uchenicheski-raboti.516433.35958724.big и следващите три страници-общо са 4 страници,2 урока.

# 723
  • София
Трапец
От тук http://svetlaem.snimka.bg/education/uchenicheski-raboti.516433.35958724.big и следващите три страници-общо са 4 страници,2 урока.
Благодаря!  bouquet

# 724
  • Варна
На сайта на 1ЕГ има раздвижване - вмъкмаха и тазгодишните балове и изкараха засега празни списъци с осмокласници. Чакам да ги запълнят скоро. Mr. Green
Tръпне и нашият  в очакване. Вчера влиза да проверява дали няма да изкарат списъците по-рано.

# 725
  • Варна
Няма ги ...
Дали са готови униформите? Ако идете до там, кажете да знам.

# 726
  • Варна
Преди 2 г. паралелките в 1ва ги качиха на 6то число  Simple Smile
За униформите ,на мен ми казаха след 6ти.

# 727
  • Варна
Преди 2 г. паралелките в 1ва ги качиха на 6то число  Simple Smile
Ако и сега е така, ще разберем в кой клас е на почивката. А униформата ще си вземем на 14-ти Crazy

# 728
  • Варна
Преди 2 г. паралелките в 1ва ги качиха на 6то число  Simple Smile
Ако и сега е така, ще разберем в кой клас е на почивката. А униформата ще си вземем на 14-ти Crazy

О,спокойно!   За униформата за МГ ми казаха да звънна на 14ти да видя дали била готова!  Crazy

# 729
  • Раковски
 За ОМГ Пловдив - Фирма Сакс -униформата ще се получава след 09.09.2015 г.- СМС

Някой да знае вратовръзките от училище кога се взимат??? - да комплектовам всичко на веднъж

На 12,09,2015 от 15 00  ще научим и в кои класове са от АЕ

# 730
  • Варна

О,спокойно!   За униформата за МГ ми казаха да звънна на 14ти да видя дали била готова!  Crazy
ами да, я готова, я не!  Mr. GreenОхх, няма да се променят тези фирми за униформи и това е, всичките са едни и същи! ooooh!

# 731
  • Варна
Успях да открия бележката за фирмата с нашите униформи. Laughing
Сега говорих с дамата от магазина - на 1ЕГ униформите ще са при тях на 3-ти. Каза,че ще качат инфо и на сайта.Работят от 12 до 18ч.
Ето и тел. 0888 217 661.
Да не хукне някой днес напразно от мерак. Hug

И на мен са ми странни тези фирми за униформи - прибират прилични суми 2 месеца предварително за доста неприлично качество и материя и накрая не си спазват сроковете или почват да проточват. ooooh!

# 732
  • Варна
Мерси julisa   bouquet

# 733
  • Пловдив
...

И на мен са ми странни тези фирми за униформи - прибират прилични суми 2 месеца предварително за доста неприлично качество и материя и накрая не си спазват сроковете или почват да проточват. ooooh!

Странни ли? Хич даже не са странни. Като им се позволява да работят по този начин, защо да не го правят.
Училищните настоятелства сключват договори с тях, взимат някакви комисионни и до тук. Не съм чула до сега някой директор или председател на УН да е направил проблем за закъснение или липса на артикули в магазините. В Пловдив не съм чула и някое училище да си е сменило фирмата - производител на униформи. И всяка година има опашки и изнервени родители и деца. А цените навсякъде са  ooooh! Ама Кастрева за това не говори. Нито министърът. 

# 734
това за униформите ми бърка в здравето Crossing Arms. Сблъсъкът ми с тях е заради малката. Лошо качество, грозно и скъпо!

Общи условия

Активация на акаунт