Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 671
  • 866
  •   1
Отговори
# 735
Аз имам униформа още от края на Юли Grinning Всичко ми беше по размер и направо ги взехме. Дори не разбрах дали шият по мярка на всеки, защото имаше момиче, което се чудеха какво ще го правят с тези дълги ръце.  Thinking

# 736
  • София
Седем години шиха специално за сина ми. Собственичката на фирмата си го знаеше. Казваше, че има по 2-3 толкова кльощави деца и още толкова супер дебели. На всяко от нестандартните взимаха точни размери и шиеха специално за тях. Имахме избор на материи и различни цени. Бях много доволна.
И много съжалявам, че тази година ще е цивилен. Като го знам каква кипра е....

# 737
  • Варна
И на моята ще се шие извън стандарта им защото е между два размера. А тя от малка отказва да носи нещо което не и е точно по мярка. Хубаво е, че все пак се предлага и тази услуга.

# 738
  • Варна
Ще отидем днес следобед да си вземем униформата. Надявам се да е готова, че хич не ми се иска да я вземам в последния ден от ваканцията.

# 739
Здравейте мами на бъдещи осмокласници!!!
Имам нужда от помощ, и мисля че вие може да ми помогнете!!!
Търся учители по БЕЛ и по математика за седмокласник, за помощ за престоящите матури и тъй като вие сте минали по този път, реших че може да ми помогнете!Става въпрос за София!!!

Благодаря ви предварително и Ви пожелавам успешн година!!!  Hug

# 740
  • Варна
don domat пиши после дали да ходим...че моята е из града и ако са там униформите иска да иде и да си я вземе. Звънях на телефона ама не вдигнаха.

# 741
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Вече знаем , коя ще ни е класна- по немски език, както и преподавателите по математика и БЕЛ, остават същите както в седми клас, детето е доволно, много добри професионалисти. Остава да положи достатъчно труд по езика, за да има смисъл от записването в немската паралелка, ще видим...

# 742
  • Варна
don domat пиши после дали да ходим...че моята е из града и ако са там униформите иска да иде и да си я вземе. Звънях на телефона ама не вдигнаха.

Взехме я. До 6 ч. работят.

# 743
  • Варна
И моята е ходила и си я е взела. Обади ми се ядосана, искала да пробва по-голям размер за всеки случай и не са и дали. Естествено ... бавела ги била. Довечера ще ги видя как и стоят и евентуално в събота ще идем за смяна ако се налага.

# 744
  • Варна
don domat, подготвени ли са както са поръчани, или в момента го правят?
Чудя се утре дали ще успея да го вместя като време и това.

# 745
  • Варна
don domat, подготвени ли са както са поръчани, или в момента го правят?
Чудя се утре дали ще успея да го вместя като време и това.
Нашата беше готова. стана бързо при нас. Аз ходих без детето да я взема.

# 746
  • Варна
Аз и бях казала да пробва всичко Simple Smile и ги е изнервила здраво. Ама и аз да бях там пак щеше да го пробва де, де да знам какво са шили и дават. Както и да е, още не се е прибрала да ги видя.

# 747
  • Варна
Аз и бях казала да пробва всичко Simple Smile и ги е изнервила здраво. Ама и аз да бях там пак щеше да го пробва де, де да знам какво са шили и дават. Както и да е, още не се е прибрала да ги видя.
хубаво си и казала, защото на едно момиче бяха объркали ризите.

# 748
  • Варна
Добре са ризите, пет пъти ми повтори, да не ги суша в сушилната - такива инструкции давали в магазина. Нали уж памук ...  Thinking

# 749
  • София
Всичко суша в сушилнята, но често памучните неща ги суша на програма за синтетика. Отнема повече време, но температурата е по-ниска.

Общи условия

Активация на акаунт