Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 667
  • 866
  •   1
Отговори
# 750
  • Ланкър, планините Овнерог
Нашата родителска ще е на 16-ти  Thinking То дори и тетрадки не знам колко трябва и не трябва да взимам. Пуснах отпуск за 15,16 и 17, дано се спретнем с купуването на учебници и каквототамтрябва за рисуването  Mr. Green

# 751
  • Пловдив
За сега девойката си е купила чанта и бележник + ученическа карта. Тетрадки има у нас, ако не стигнат, тогава ще купувам. Остава й ди си купи химикали. Останалото в движение според изискванията на всеки учител.
Чакам да кажат с какъв размер трябва да е снимката за личното досие и ще я изстрелям до фотото, че на снимките трябва да са с униформа. За ОМГ - ако на снимката не са с униформа, може да не заверят бележника и да ви накарат да правите нови снимки.

Учебниците /без математиката/ съм спазарила от дете, което сега ще е в 9 клас, че нашите ще си учат всичко. Уж щеше да преговаря за входните нива, че какъвто ми е спец по биология и физика ... обаче тц.
Ще имат 3 концерта с хора до края на месеца и изобщо само песни й в главата. Даже и бележката от лекарката не е взела, дано днес свърши и това. 

Сушилня нямам, терасата ми върши чудесна работа.  Mr. Green

# 752
  • Варна
dundi При нас снимките за досието за като за бележник. Като правим снимки за документи - дават две малки (те са за ученическата карта) и две малко по-големи (бележник+досието).

Flash* на голямата щерка й сушах ризите в сушилня, нищо им няма. Но и без сушилня съхнат бързо. 

# 753
  • София
Моята вчера ходила при личната лекарка и извадила лична здравно-профилактична карта за себе си и за сестра си. Снимали се и купили бележници и лични карти също. Чакаме и ние родителска среща на 9.09 да видим какво ще ни кажат. Купили сме няколко стека тетрадки голям формат да се намират.

Униформи няма да имат. Ще трябва да купуваме дрехи, че много дръпна на ръст. Иначе кракът и като че ли се стабилизира на 41-ви номер  Mr. Green - има два чифта кецове от пролетта и ще си ги износи.

# 754
Вчера обикалях по магазини и се отчаях. Няма обувки с мъжки вид за №38-39. Купих едни маратонки унисекс, ама не ми е в десятката на нуждите. Някой да знае къде да търся подобни обувки?

# 755
Моят много го е яд, че няма да учи биология, история и физика.
Ризите би трябвало да са готови, вратовръзката трябва да отиде да си вземе,  няма есенно яке, не иска тези от униформите, пак ще ходи до декември по риза.

ra2, аз въпреки, че не съм фен на www.fashiondays.bg, поръчах от там, защото цените на кецовете, които искаше бяха добри. Имат и номера №38-39.

# 756
  • Някъде в търсене ............
Здравейте, ние с униформата нямахме никакви проблеми, отидохме мери няколко различни , по два размера, за да преценим и взехме всичко . Това стана още със записването ,сега може би ще вземем и един панталон за всеки случай. Чакам и аз РС кога ще е, нищо не сме взимали. Като се приберем от морето ще отидем до метро да  вземем тетрадки. Едва я накарах да прочете задължителните книги. Онзи ден нещо ми вдигна температура и не ходихме на плаж, реши задачки от сборника (който не беше отварян изобщо #Cussing out) Днес ще решава пак Mr. Green
Някое детенце да е в 134СОУ в София?

# 757
  • Варна
Ясмина, мерси. Simple Smile
Ян@, и на теб благодаря, че ме подсети за здравно-профилактичната карта, ще я засиля другата седмица да иде и да я направят.
И за снимките ще я подсетя, трябва ли да са с униформа за 1ва? То не, че нещо се вижда... и последно защо два размера снимки? Досега все едни сме правили на автомат за снимки.

Довечера ще я закарам до Джъмбо да си купува тетрадки и там каквото още и трябва. Че с този ремонт почивните дни хич не са почивни и няма време, другата събота пък ще се работи ... Crossing Arms

# 758
  • София
Вчера обикалях по магазини и се отчаях. Няма обувки с мъжки вид за №38-39. Купих едни маратонки унисекс, ама не ми е в десятката на нуждите. Някой да знае къде да търся подобни обувки?
Помня го този период - в България никъде не намерих нещо свестно.

# 759
Разгледайте сайта на HM, аз лично много съм доволна и до сега всеки път, там намирам каквото търся!!!

# 760
  • Варна
Излязоха списъците за 1ЕГ Варна! Peace

# 761
  • Пловдив
На сайта на ЕГ - Пловдив има съобщение за родителска среща за 8 клас.  Peace

# 762
  • Варна
Излязоха списъците за 1ЕГ Варна! Peace

Моят е в 8а, заедно със съученик от класа и момиче от съседен клас. Grinning

# 763
  • Варна
Ооо, 14 момчета в А клас. Peace
В нашия само 4 броя за цвят.Simple Smile
Моята е в 'е' паралелка. Има познати деца но тя най-много искаше един Самуил който е в 'ж'  Mr. Green и едно Вики.
За учителите нищо не знам обаче.

# 764
  • Варна
Флаш, нашата приятелка, заради която се колебаеше моят дали да избере немски пред английски е във ,,е''  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт