Бъдещи осмокласници- тема 70

• 74 666
  • 866
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
 Simple Smile Браво, гледам във ФБ че са почнали да се намират децата, търпение нямат вече. Simple Smile

# 766
  • Варна
А профилите в 1ег какви са?

# 767
  • Варна
Ами класовете не са разделени от сега по профили според мен. Видях две деца в един клас които са писали различни неща като първо желание.

# 768
Купихме учебниците , бяла риза  и вратовръзката , която е задължителен елемент.Няма търпение да види разпределението по класове на ЕГ Пловдив , което ще качат на 9.09, започна по малко да преговаря по Бел и математика.

# 769
  • No Line On The Horizon
Току що й казах, че децата за започнали да преговарят по БЕЛ и математика и коментарът беше: Е, браво на тях  Joy

# 770
  • На черешата
Току що й казах, че децата за започнали да преговарят по БЕЛ и математика и коментарът беше: Е, браво на тях  Joy

Joy Joy Това все едно моето го е казало.

# 771
  • София
Моят не е погледнал нищо през лятото, но и на мен не ми е хрумвало да го карам.

# 772
  • Ланкър, планините Овнерог
Ох, олекна ми. И Констанца доста лежерно го раздава. Напоследък я хвана шубето от ново училище и нови хора.

# 773
Благодаря, ще ги прегледам за обувки.
И нашият нищо не е попипнал, но пък е на лагера. Засега е доволен. Като се върне живот и здраве в понеделника, ще го накарам малко да поотгърне.

# 774
  • нейде там, където ....
Чете, та пушек се вдига - преговаря по математика. Той втора смяна, в математическия лагер.  Laughing

# 775
  • София
Хубаво ме подсетихте за бележник и ученическа карта, но моят ми зададе следния въпрос: Нужна ли му е ученическа карта, след като има вече лична? newsm78
Те в повечето случаи се продават в комплект, но дали е нужно да се прави?

# 776
Хубаво ме подсетихте за бележник и ученическа карта, но моят ми зададе следния въпрос: Нужна ли му е ученическа карта, след като има вече лична? newsm78
Те в повечето случаи се продават в комплект, но дали е нужно да се прави?
Ами съгласно Закона за народната просвета и Правилника за прилагане на Закона за народната просвета е задължителна.

# 777
  • Варна
Някой от нашия клас-8 в?  Grinning
Преброих 16 момчета и 10 момичета. Пък ние си мислехме, че ще имаме малко момчета в класа! Моята е много щастлива, защото са в един клас с приятелката ѝ.
Други познати нямат.

Класната е точно тази, която харесахме на записването!  Shocked
Девойката днес си е взела униформата.

# 778
  • Варна
Стейси ,направо сте късметлии с толкова момчета ,повече от момичетата !  Shocked Hug
Честити ви класни и класове !
п.п.Юлиса, моят младеж се изказа за Караиванова много ласкаво ,била много добра учителка! (той нали нямаше късмета в 8ми клас ,та повечето англичанки ги е усетил по заместването  Wink )

# 779
  • Варна
Деска, много благодаря! Hug

Тъкмо се чудех, кого да попитам за нея.

Засега май нямаме форумски съученици, остават don domat и Ясмина май само да йкажат къде са. newsm78

Нашите и те се посъбрали във ФБ.

Общи условия

Активация на акаунт