Лятно слънце грее,мама хубавее,а НОЕМВРИйското мъниче побутва я с ритниче-Тема 7

• 32 156
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!
Как се справяте с комарите?
Аз съм взела от елекрическия Райд със сините ламинирани таблетки и го ползвам всяка вечер, ама сега се замислих да не би да е вреден за бременни. На упътването нищо не пише по въпроса.
Моля споделете.

# 271
Добро утро и успешна седмица на всички!

# 272
zvezdi4ka*
Здравей! В Гърция бяхме края на месец Юни. Бяхме в Халкидики на първия ръкав( Касандра) в Скала ФУрка в едно семейно хотелче, което резервирахме от booking. Хотелчето се казваше Dafnes Hause, имахме си хладилник, климатик и телевизор в стаята,а хотелът си имаше басейн. Беше на тихо и спокойно място, но плажът беше на 500 м и ходехме с кола. Запазихме само нощувки без храна и ни излезе 350 лв. за 2 души за 7 нощувки Simple Smile

# 273
  • София
Добре дошли на новите мами!

Току-що повърнах само вода, след цяла нощ, през която не съм яла. Обаче имаше леки розови части. Това може ли да е кръв? Снощи последно ядох диня, ама може ли и от това да е? Обикновено ако повърна така на гладно, е безцветно. Притесних се честно казано. Sad

Аз имах много проблеми с повръщането в началото- ако са малки розикави неща, това е от лигавицата на гърлото и не е страшно. Ако е спукан капиляр в носа са по-големи парчета със светла кръв- също е възможно от напъните при повръщане . Ако имаш притеснения за стомаха- тогава кръвта е мнооого и ярка ,ако е в момента активирана язва,но и болките са огромни.

# 274
Здравейте!
Как се справяте с комарите?
Аз съм взела от елекрическия Райд със сините ламинирани таблетки и го ползвам всяка вечер, ама сега се замислих да не би да е вреден за бременни. На упътването нищо не пише по въпроса.
Моля споделете.

Добро утро! Hug

Ние също у дома сме с електрическия Райд, но този с течността вътре. На прозорците имаме мрежи, но въпреки това влизат едни малки хапещи мушици и Райда не ни спасява много. Комарите са рядкост.
А аз да попитам за Аутана - дали може да се ползва от бременни?! newsm78

И да споделя за изследването за гестационен диабет - тук се прави рутинно. Вчера се видях с бременната си приятелка и преди 2 седмици тя също го е правила.

# 275
Дами,друг въпрос ми възникна.
Носите ли сутиен?
Мен много ме дразни и от 2-3м съм с безшевни бюстиета,които са ми много удобни и нестягащи от всякъде,но дали няма да навредя на бюста си-почти не са ми наедряли гърдите,по-напомпани,но почти невиждам разлика?

# 276
Ох и мен много ме дразнят сутиените и вече слагам само когато излизам.Пробвах ги и тези спортните сутиени(тип потниче,без банели),но започнаха да ме стягат отдолу под гърдите.Мисля,че с първата ми бременност не ми бяха толко пораснали и нямах този проблем.А аз да попитам има ли мами дето си позволяват кафе,че аз си пия и странното е,че ми се пие и следобяда,но мноого рядко пия  newsm12 .А за килограмите качвам много +9 съм и много се дразня и после ще трябва як фитнес да вляза във форма...Хубав ден   bouquet

# 277
Аз си пия кафе само сутрин,следобяд не ми се пие,но питах на ЖК и казаха,че може да се пият по 2 на ден и не е проблем.
Аз съм +6  и съм в тих ужас,то сега май почва сериозното качване.
Иначе много се кефя на моя мъник,от няколко дена го усещам доста активно,обажда се и напомня за себе си.Като една луда съм,непрекъснато с ръка на корема да го усетя,преди го усещах покрай пъпа,а сега доста по-ниско.Четох,че за 6м. се очаква да се качи нагоре вече и много бързо ще расте.

# 278
Здравейте, мами!

Да ви се оплача Sad

Трябваше сега да тръгвам от София за Сливен, ама на, тесла! Лекарката каза пътуване само с кола и на 2 часа почивка - и аз слушам. Колата - служебната на брата, ама се оказа, че е някакъв много висок пикап 4х4 и не е истина просто за какво друсане става дума. Трябваше да минем през летището да посрещнем баща ми - и от вкъщи до летището (общо 20-30 мин) бебо започна яко да рита и коремът ми се втвърди 5-6 пъти. Много се притесних! И си останах в София.... След няколко дни ще пробвам пак пътуването, ама с друга, по-ниска кола, която се надявам, че няма да подскача като побъркана....

# 279
Здравейте, мами!
 Днес имам болка ниско в дясната част на корема. Бебка я усещам там да бута. Обикновено е в ляво. Дано се намести скоро Simple Smile
 Аз пък от няколко дни съм на тема разглеждане на сайтове за бебешки стоки. По принцип не искам да пазарувам предварително, но и в последния момент не знам дали ще е добре Sad За първи път ми е и хич не съм ориентирана за какво става въпрос. За това сега усилено разглеждам.
 Та да ви питам - вие от къде мислите да пазарувате?

# 280
Хубав ден от мен  Peace

# 281
Здравейте, момичета! От вчера сме на планина. Пътят го преживях сравнително леко с няколко почивки. Изкарваме си добре. Открих едно страхотно средство против повръщане и киселини - цитронада. Направо не е иснина как добре ми действа. Не че изчезват на 100%, ама в голяма степен. Като се приберем ще си намеря рецепта и ще си правя сама.

Хубав ден!

# 282
Аз съм от пиещите кафе. Сутрин една трета от чашата с еспресо, догоре мляко. Следобед слабо фрапе или от разтворимите. Иначе е адска болка в главата. Кръвното ми е ниско, обичам, пийвам си, не прекалявам. Двама лекари ми казаха, че може Wink

За сутиените - нося такива от 2 години. Адски удобни са ми, секси, леки и вече не понясям банели и железа. Сега само увеличих размера.

# 283
Здравейте мами и аз си пия кафе когато ми се припие, а относно сутиените и аз нося само навън вкъщи си ходя без, и нямам търпение като се прибера от работа да го сваля. Аз също от вчера разглеждам сайтове и нямам търпение да си купя нещо, било то легло или скрин или количка

# 284
днес мина и нашата ФМ, всичко ни е в норма, тежим 600 грама и може да ми сложите синьото щъркелче ( и ако може от pumpalina91 да ми смените ника на Буболинче ♥ ) лек ден ви желая на всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт