Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
Кали, ти ще си намериш какво ти действа и какво не. Защо не питаш доктора за главоболието какво да пиеш? Те май твоите са отзивчиви, можеш да им звъннеш по телефона . Иначе сериал ... newsm78 Теория на големия взрив( първите няколко сезона ) и Как сезапознах с майка ви ( пак първите сезони) ми харесаха- лекички, неангажиращи . И много гледам кулинарни шоута с Гордън Рамзи- той ми е новия любимец  Embarassed

# 226
  • В градината...
Да са ни живи  и здрави всички дечица с повод - Богдан, Алекс и Белла  Hug

Кали, аз бях с по-ниско кръвно и от твоето и беше ужасно. Пробвах като теб всичко. Накрая /бях писала/ ми помогнаха 3-4 глътки червено вино. Докторът каза - щом ти помага, добре.

# 227
Танзу, според мен ТСХ е достатъчен, щом предния път останалите щитовидни са били в норма. Няма смисъл да даваш парички за това. По-добре нещо друго пусни.

# 228
  • Варна
Аз не съм убедена, че това зверско главоболие е от кръвното. Не е чак толкова ниско, пък и то си ми е такова по принцип... Изпих половин кенче кола, ама и тя не работи... Ако не отмине малко до довечера, и вино ще пробвам...

# 229
Бе Кали, те толкова много лекарства ти шибнаха ... да не е това главоболие от тях? То не може да ти се изчисти организма. На фона на цялата менделеева таблица дето ти я наляха, не виждам проблем с 1-2 обезболяващи.
Да са живи и здрави всички дечурлига! И родителите им Wink

# 230
Не е така. Всичката тая химия помага на малкото човече да се закрепи и да се тръгне да пада.
Кали, медрол пиеш ли? Ако пиеш твърде е възможно да е от него. Егати скапаното лекарства дето е.

# 231
  • При вещиците
Манди, екстра съм. Само някаква остатъчна кашлица от време на време.
Специален поздрав за теб с пожелание скоро да плетеш за твоето бебче
Скрит текст:
Кали, явно трябва да търпиш....знам поредното нещо. Браво, че си намерила цаката на гаденето.
На мен пък ТСХ ми е "скокнало" от 1,35 на 2,04 но док казал да не променям дозата на дрогата. Аз се съмнявам, че съм си развъдила гъби(ненормален сърбеж изпитвам и някакви убождания в шийката) и утре отивам на преглед  Confused

# 232
  • София/Стара Загора
Лелел, Лили, ама много са сладурски така вече готови.....браво, никой няма да повярва, че преди тях не си можела да плетеш...и много благодаря за специалния поздрав....сега съм решила живот и здраве като отидем при баба точно това да ми покаже - как се плете

Даре, ми пробвайте с още едно мнение някъде другаде

# 233
Манди, ти от другата тема ми отговаряш тук?
На 23ти СГ в Малинов сутринта, с резултата в 13,30 при Калчев. После ще решавам.
Калчев ще каже какво да правим. Но от Серафимова в Малинов не съм доволна.

# 234
  • София
Лили, много сладки тия терлички  Heart Eyes Иди се прегледай, щом имаш съмнения за гъбички.

Мира, гелчета опитвахме какви ли не за зъбките, само от Генгигел имаш полза, но като че ли след известно време спря и той да действа.

Танзу, и аз мисля че е по-добре да изчакаш поне 2 цикъла за изследванията.

Звездичке, мерси за съобщението  Hug

# 235
  • Варна
Кали, медрол пиеш ли? Ако пиеш твърде е възможно да е от него. Егати скапаното лекарства дето е.

Не. Аз съм на Преднизолон Кортико още от март месец. Бях на 10 мг./ден ( 2*1). След пункцията ми го намалиха на 1*1... Ама чак сега да действа така...  newsm78

...сега съм решила живот и здраве като отидем при баба точно това да ми покаже - как се плете

Много добра идея, Манди. Толкова ме е яд, че допуснах бабите ми да си отидат и да отнесат със себе си някои техни умения. Аз не съм по ръкоделието, но и двете си имаха някои уникални рецепти, които са загубени безвъзвратно. Вторият ми баща също "отнесе със себе си" едни "студентски кюфтета"... Знаем им всички съставки и начин на приготвяне, но не стават  като неговите и това си е...
Сега чопля от майка ми каквото се сетя и пиша. А свекърва ми е майстор на питките и баниците. Досега ме възпираше да се уча факта, че гледахме да ограничаваме хляба и тестените в къщи. Но ако се появи дете, съм се зарекла, че ще я хващам да ме учи...

# 236
  • София/Стара Загора
даре, ми така е, като чета и говоря с приятел, който ни е на гости...добре, че не съм написала някаква глупост...ей така стават грешките  Joy

кали, и другата ми баба (лека и пръст) имаше на какво да ме научи - шиеше, месеше, готвеше превъзходно (беше и шивачка и готвачка), та поне плетенето да има кой....в началото и Екики беше като теб и вече почти към края й премина главоболието и кризите, ама не пише да каже какво правеше, за да й мине....дано се включи да каже или утре, ако дойде

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 17:16 от Mandy~with~luck

# 237
Е нищо де Simple Smile

В контекста на това, че тя дори в началото реши, че са му добре хормоните .... не прочете правилно изследването - кой ендокринолог препоръчвате? И няма да кажа как се изказа за СГ от Щерев. Да видим на 23ти какво ще излезе.

Аз съм почти 100 % убедена, че проблемът е хормонален.

# 238
  • София/Стара Загора
а бе аз правилно имах съмнения за техните спермограми, ама ти - не, та не

# 239
Чакай сега, да видим следващата какво ще покаже.
Калчев ще ни посъветва най-добре. Надявам се.
Тите, много хубав сайта и с големи красоти. То не излиза по-евтино ти да си направиш комплекта. Ама като имаш вече разни конци и някои може да се заменят.

Общи условия

Активация на акаунт