Страстни жеги, бури летни ни издухват към отчетни (бъдещи мами над 35)

• 28 475
  • 721
  •   1
Отговори
# 540
При нас прибирането в чантата е наобратно, аз слагам дрехите на спалнята, ММ ги нарежда в чантите. И прави редукция, и мърмори Crazy, скорпионска му работа...всеки път така, изнасяла съм къщата.  Whistling
Даре, ти накъде поемаш, пропуснала съм newsm78 Обещала си ми из нашия край туй лято, моля...
Амини, приятно прибиране на багаж и на теб и приятно изкарване  Hug

# 541
Аз съм пътувала много и не се налага редукция никога, и куфара ми е сравнително малък, а той ходи с два пъти по-голям  ooooh!

Питате ме какво съм се козметосвала, нищо особено, маски, масла, лакове  Mr. Green

# 542
  • София/Стара Загора
Багажът е готов....останаха само тоалетните принадлежности за утре..всеки си е със собствен куфар Simple Smile кой като нас... понесохме и вентилатор, защото, там където отиваме няма климатици и според стаята може да се изпържим или не (вече имаме опит) и този път мъкнем и него.... ММ сам си събра багажа, а за мен останаха моите неща, някое и друго лекарство, книжка, документите за Стефанов, които днес подреждах 3 часа и накрая имам 8 папки - резултати от изследвания, МБ, цито, ЩЗ и изследвания, ехографиите на гърдите, Протоколи от опитите, абразиото, хистероскопиите и то станаааа цял класьор...да не забравяме и на ММ спермограмите....голяма подготовкаа, голямо чудо...да съм подготвена като каже я да видя това и това изследване и аз да реагирам...ММ каза, че трябва да ме приемат спешно в специална институция  Joy

Таня, я вземи разкажи нещо все пак за теб...на нас ни знаеш и кътните зъби както се казва  Mr. Green

# 543
Танче, добре си ни дошла   bouquet То и аз нямам какво да разкажа ма драсна по два реда  Hug
Уанче, лятото сме тук на ранчото да. Нямаме постоянен нет, телевизия и радио  Joy една музика само от компа и то рядко  Naughty Иначе от  градината съм доволна. Късам си краставички и тиквички на воля. Очаквам вече и доматите  Mr. Green Абе от градско чадо се превърнах в първа селянка  Mr. Green
Патето много ми липсва  Thinking Някой знае ли нещо  newsm78
Леко завиждам на тези дето стягат багажа  Blush Весело изкарване  Hug

# 544
Звездичката, прозаично отиваме на село при свекърите. После да върнем на ММ щерката в Сф. И ако баща ми е понесъл добре да ме няма цяла седмица, идваме по вашия край.

# 545
  • При вещиците
Мамаса, ама голяма клюкарка си  Crossing Arms Чакам да си изправя косата и да хода да се фотна за да ви се покажа, ужасна съм сега дебела и къдрава  Mr. Green
Таня, добра дошла.
Скрит текст:
момичетата имат в предвид-местоживеене, годинки, хобита, някоя клюка...
Даре, и аз не съм разбрала за къде стягаш багажа.
Не съм пътувала 2 месеца и вече не ме свърта, обожавам да пътувам. Гледам снимки от Роженския събор и ме е яд, че не съм в БГ. Живот и здраве догодина.

# 546
Манди, лек път и успехи! Дано вече вирусите са зад гърба ви.
По въпроса с клинчетата под рокли - практикувам го за щерката.
Скрит текст:
Аз рядко ходя с пола, като се налага ползвам по същата причини като Дара подплата - панталон, държи прохладно, не лепне полата или роклята
Добре дошла на Таня111!
Моя мъж ходи навсякъде с малко багаж, даже аз му дослагам понякога, но иначе сам се справя.
Дара, а ще се видим ли по съседски на кафе преди да заминете?
Скрит текст:
Може и да съм те мернала в четвъртък вечер около градинката на ул. Ивайло, но не бях сигурна, че съм слаба физиономистка, иначе почти всяка вечер сме там с малката, особено сега в жегите от към 18ч до тъмно почти

# 547
Някой питаше за МираБу - на Роженския събор е ако не ме лъже паметта

# 548
Лили ,недей пък ти сега така грубо... Crossing Arms наблюдателна бих казала

# 549
Добро ви неделно утро!!!!
Заповядайте закуска калорична по неделному палачинки

Нещо диетично

И за напитките каквото си харесате

Аз отбелязах първа точка от дневния ред, изпратих ММ и ще си сипя на терасата кафе докато е хладно.
Лили забравих да честитя рамазана на вашия вилает, на патерички, а и сладките ти да похваля. Пусни една снимка къдрава и после с прическа няма да ти откажем. Моята коса след първото раждане се сгъсти много, а след второто се накъдри на букли- сякаш специално правени.
Таня111 - Добре дошла, кажи ни за себе си наистина хоби, цветя, мъже, кое те довя в темичката. И аз така четох дословно от август до април, когато ме хванаха да не слизам от балкона и се пресрамих. Сега ми търпят дългите постове щот нямам редовен нет и наваксвам.
Да се оплача от ухобол, от четвъртък, сама си го направих с климатика на колата. Вече не знам какво да капя.
Мира -р много ти е чаровна щерката.
Хубав ден от нас.
п.п. майка ми за да не претърква кълките си носи отрязан тъничък чорапогащник под полите.

# 550
Добрутро!
Мира Бу е на Рожен.
Мира Р - не мога да възстановя къде съм ходила в четвъртък Wink нещо ми се сливат дните ...
Венци, да няма и вода вътре в ухото? Едно време ми капаха затоплено олио в ухото. Ако е за загряване памук напоин с ракия може да свърши работа.
Да се допълня - с Мира Р увеличаваме бройката на девите Wink

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 08:15 от *Дара*

# 551
Даре, може и вода да има от басейна но вътре е отекло и го чуствам изтръпнало наоколо. Слагам прополисува тинктура да загрее и ме отпуска малко, но ще си тегля докато спадне само.
Дано има снимки от Рожен после, сигурно е велико да си там сега.
И на мен ми липсва момента да стегна чантите за отпуска, но с един изхранващ домочадието се съобразяваме кога е сезона "да овършее хармана". А иначе ми трябва само посока и съм хукнала.
Уанче ще подскажеш ли откъде гледаш цени за тук, на ММ сестра му искаше да идват около Великден и се отказаха заради цените, а от тук не ми се вижда скъпо. Може би се оскъпява от турагенциите. Сега се разбрахме с нея за пролетта аз да им намеря от тук места и да се съберем фамилията, че и свекито- майка им ще е тук.
Вече ме юркат за басейн и ставам да приготвя сандвичи  и хавлии.

# 552
  • Варна
Заповядайте закуска калорична по неделному палачинки

Точно това закусвам в момента...  Mr. Green ММ ми прави всяка неделя откакто съм на легло... Blush

# 553
Кали как си душичке, поздрави на Упоритка.  Hug

# 554
  • Варна
Кали как си душичке, поздрави на Упоритка.  Hug

Ами как съм...  newsm78
Кървенето се редуцира до зацапване, но пък от три дена имам една тежест ниско долу, едни пробождания и придърпвания... Не знам кое и до колко е нормално и не знам дали да се притеснявам. Бодежите ми е ясно, че са от растежа на матката, обаче тази тежест много наподобява менструални болки и ми създават усещането, че всеки момент ще текне пак...
Та те така...
Иначе ще търся утре или в другиден някъде да ме погледнат, само за да и кажат, че е живичко, че часа ми при моя Док е чак на 25-ти...

Общи условия

Активация на акаунт