Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на публикацията?
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Какви съвети се предоставят в публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на публикацията?
-
Какви са темите, обсъждани в публикациите?
Темите включват раждания, подготовка за нови раждания, готвене, разходки, отглеждане на деца, бременност, здраве и хранене. Освен това има обмен на съвети и пожелания за рожден ден. Публикациите обхващат различни теми като рождени дни на деца, здравословни проблеми на децата, рецепти за ястия, съвети за отглеждане на деца и споделяне на лични преживявания. Те създават общностно усещане и подкрепа помежду си. Публикациите обсъждат различни теми като здраве, бременност, кулинария, празници, сделки с недвижими имоти, почивки на море, именни дни и лични емоции и преживявания.
-
Какви съвети се предоставят в публикацията?
-
Какви бяха коментарите по повод рождения ден на Мими?
-
Какво представлява процедурата Хармони?
, скорпионска му работа...всеки път така, изнасяла съм къщата.
Обещала си ми из нашия край туй лято, моля...

кой като нас... понесохме и вентилатор, защото, там където отиваме няма климатици и според стаята може да се изпържим или не (вече имаме опит) и този път мъкнем и него.... ММ сам си събра багажа, а за мен останаха моите неща, някое и друго лекарство, книжка, документите за Стефанов, които днес подреждах 3 часа и накрая имам 8 папки - резултати от изследвания, МБ, цито, ЩЗ и изследвания, ехографиите на гърдите, Протоколи от опитите, абразиото, хистероскопиите и то станаааа цял класьор...да не забравяме и на ММ спермограмите....голяма подготовкаа, голямо чудо...да съм подготвена като каже я да видя това и това изследване и аз да реагирам...ММ каза, че трябва да ме приемат спешно в специална институция
То и аз нямам какво да разкажа ма драсна по два реда
Иначе от градината съм доволна. Късам си краставички и тиквички на воля. Очаквам вече и доматите
Някой знае ли нещо
Весело изкарване
Чакам да си изправя косата и да хода да се фотна за да ви се покажа, ужасна съм сега дебела и къдрава
нещо ми се сливат дните ...