Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 397
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 365
Какви кексчета, меденки и ядки, бе момичета? Лятото не се ли яде сладолед за десерт?

# 1 366
  • Sofia
Какви кексчета, меденки и ядки, бе момичета? Лятото не се ли яде сладолед за десерт?
Даже диня, най-добре,ама ние я подслаждаме с к'вото има в долапа  ooooh!.Свинщина  Crossing Arms

# 1 367
  • ту тук, ту там
Аз съм като ГеНа - от бездействие умът ми все в яденето! И ръчичките де, не само умът! Ама на ГеНа не й личи, пък на мен да!  Crossing Arms

# 1 368
  • София
Янечек, ако щеш вярвай, но няма от къде да си купим кутия сладолед. Карфур е празен, няма нищо. Ако купя от Фантастико, ще трябва да го пием, докато го донеса до нас. С колата трябва да отидем специално за сладолед.

# 1 369
Скрит текст:

страхотна мантра .
   Кой беше споделил рецепта за джинджифилова лимонада - бях си я записала и остана в стария комп.
 Има ли я в рецептите  newsm78
 Който има апетит да си хапва - храната е удоволствие. Ситите хора са по -добри и усмихнати.

# 1 370
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Tази рецепта и аз я искам

# 1 371
Може сорбе да си направя тези дни - само да се снабдя с плодове и да реша от какво да е .

# 1 372
  • Sofia
...Ама на ГеНа не й личи, пък на мен да!  Crossing Arms
Мдааааа,не личи само в горната част  hahaha
ГоворИ,ми говорИ,лежа и аз на тая кълка,да видим до кога  Whistling

# 1 373
  • Варна
Днес се наспах за цяла седмица. Дано следващата седмица нямам никакви лични тревоги, които да ми докарват сърцебиене посред нощите, че много ми се отразява на съня. Пък не съм ли се наспала ми е много криво.
Днес е голяма жега. Излязох от квартирата само за час и после трябваше да почивам пак, докато ми стане комфортно.  Confused

Даун,  Hug Много е тежко да загубиш домашен любимец!

Като се прибера у дома пак ще готвя от време на време. По едно време през зимата ме беше обхванал готварски ентусиазъм.

# 1 374
Понеже имам около 50 домашни яйца, реших да връча тигана на мъжа ми да извърти един омлет!  Laughing
Тараторът ни е задължителен за обяд. А салата за обяд и вечеря също винаги има!
Ох, като ви чета, стигам до извода, че май само аз готвя толкова много. Все гледам да има някаква манджичка, да става и за детето. Пък и то си е ящно, на майка си прилича! Откак се е събудил около 16 през половин час ми сервира, че иска нещо за хапване... Crazy
Не си само ти  Embarassed
Последните 3 дни правих мусака ; свински пържоли с вино и лук в гювеч с гартниура бял ориз и варени картофи ; соба нудълс с много зелении ,зеленчуци и пиле; зелева и морковена салата със спанак; таратор; салати ; омлет с лък и гъби и салата; пълнени арабски пити с хумус и зеленчуци с айран; а днес бяха палачинки и пилешка домашна супа с макарони и много зеленчук .  Blush

Хич не ми влияят ни жегите ,ни студа. И на детето също.  Crazy
Даун , съжалявам за загубата ти . Губила съм домашен любимец и знам колко боли .  Hug Hug

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 22:31 от Анонимен

# 1 375
Контеса, много ми харесва аватара ти и асоциацията с ника Heart Eyes

# 1 376
Контеса, много ми харесва аватара ти и асоциацията с ника Heart Eyes
Благодаря ти   bouquet

И твоят подпис е тематичен  Heart Eyes

Не знаех как да си направя подпис, благодаря за съвета  Hug

# 1 377
Пак заповядай Hug
Голяма зарибявка е това с подписите. Докато не омръзне Laughing

# 1 378
  • Mediterraneo
... нямаме топла вода. С канчето е много гот - къпан, недокъпан.

Ох, ако щеш вярвай, влязох да споделя това- http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4876545  Laughing Сега, нали няма да се впрегнеш, че те цитирам  Whistling Whistling

Много сладолед! Винаги има количества сладолед в камерата, различни вкусове и видове. Не само лятото, целогодишно ядем много сладолед вкъщи.

# 1 379
Янечек, ако щеш вярвай, но няма от къде да си купим кутия сладолед. Карфур е празен, няма нищо. Ако купя от Фантастико, ще трябва да го пием, докато го донеса до нас. С колата трябва да отидем специално за сладолед.

Toзи гнусен Карфур няма ли вече да фалира, че да го разкарат  Twisted Evil Днес точно от ФФ купих една кутия (почти всички сладоледи бяха на промоция), не беше за пиене чак, но все пак имаше нужда малко да поседи в камерата.

Общи условия

Активация на акаунт