Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 414
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 30
Пък вие знаете ли какви ентусиастки има? По време на почивка перат всичко на ръка и като се върнат нямат нищо за пране. Аз това не го мога.  Crossing Arms

Това не е ентусиазъм, това си е чиста лудост  Naughty

# 31
Пък вие знаете ли какви ентусиастки има? По време на почивка перат всичко на ръка и като се върнат нямат нищо за пране. Аз това не го мога.  Crossing Arms

Това не е ентусиазъм, това си е чиста лудост  Naughty
Нали? Егати "почивката". На мен ми е достатъчно, че всеки ден трябва банските да пера на ръка - 3 броя.

# 32
  • sofia
Само банските след плаж пера.....

# 33
Е аз съм от тези лудите, които перат някоя и друга дрешка на децата.
Няма как да оставя нещо с петната. След 5-10дни престояло, най-много изобщо да не се изпере. Дали ще изпера още нещо дребно извън банските, не са ми се скъсали ръцете.
После, естествено всичко си отива в пералнята, като се приберем.

# 34
За детето и аз малко се притеснявам дали ще стигнат дрехите без пране. Но дано стигнат. ПОнякога изобщо не се цапа, но понякога за един ден 3 ката сменяме.

# 35
  • Бургас
Водих Марианката на ортопед. Оказа се,че има двустранна физиологична дисплазия. Ще носи гащи и след 20 дни сме на преглед пак. Едвам се удържам да прочета това-онова в гугъл за тая дисплазия. Ще се гръмна вече. Уж дойдохме тук малко да си почина,то няма ден свободен без проблеми.

# 36
Лина, ти в Пловдив ли си? Къде бяхте на ортпед?

# 37
  • Бургас
Лина, ти в Пловдив ли си? Къде бяхте на ортпед?

Арнаудов

# 38
Не съм го чувала. Къде практикува?

# 39
Аз уж бях взела много дрехи, но 2 дни преди края на почивката, установих, че сина ми има само още 1 комплект чисти. Казах му, че трябва да пера, пък той ме погледна и попита къде е пералнята. В крайна сметка изпрах два комплекта дрехи за него, но все пак говорим за тениска и къси панталонки, така че го преживях някак.
Лина, заведи детето на друг ортопед.

# 40
  • Бургас

В Кичука му е кабинета. От предната му отчетна,а и от тази,всички си водиха децата при него. Казват,че бил добър. Ти при кой води Тото?

# 41

В Кичука му е кабинета. От предната му отчетна,а и от тази,всички си водиха децата при него. Казват,че бил добър. Ти при кой води Тото?

При Хазбун. Питах те защото ортопедите в Пловдив взимат процент от продадените гащи. Хазбун работи само на частно и няма ей така да ти изпише гащи, защото реално няма кяр. И ще ти обърне много внимание.

# 42
Точно по същата причина и аз дадох съвет да се потърси и второ мнение.

# 43
  • Бургас
Къде му е кабинета? И този много внимание ни обърна,гледа я близо 30 минути. Чак ме хвана съклета

# 44
Къде му е кабинета? И този много внимание ни обърна,гледа я близо 30 минути. Чак ме хвана съклета

До Военна болница. Бул. Христо Ботев 120.

Общи условия

Активация на акаунт