Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 75 487
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Къде му е кабинета? И този много внимание ни обърна,гледа я близо 30 минути. Чак ме хвана съклета

До Военна болница. Бул. Христо Ботев 120.

Колко пари е прегледът?

# 46
  • София
Аз пък съм от кукувицете, дето гладят поне веднъж, когато са на почивка. Ненавиждам измачкани дрехи, а все има някоя, която е от материя, която си се мачка.
И тази година много багаж ще мъкнем, тъй като сме и на планина, и на море. На планината нощем температурите падат до 12 градуса и се завиваме с юрган. В пещерите също си е клинч. Първият път не бях подготвена и от 30 градуса, влязох в пещера с Т 6 градуса и боси крака.  ooooh!

# 47
  • София
Нищо нямам за казване, само се записвам Simple Smile

# 48
Аз също гладя, ако се налага. На почивка все пак не искам да изглеждам като сдъвкана и изплюта. Ако някоя дреха не може да се облича без гладене, а държа да я облека, гладя. Като цяло обаче повечето дрехи в багажа ми стават за носене и без гладене.

# 49
  • София
Обичам да пия червено вино и мезетата към него, нищо, че е лято.

# 50
Къде му е кабинета? И този много внимание ни обърна,гледа я близо 30 минути. Чак ме хвана съклета

До Военна болница. Бул. Христо Ботев 120.

Колко пари е прегледът?

30 лв.

Аз и Тото сме на гости в Янтра. Ще ядем гофрети. Тото вече спи  Laughing

# 51
На планината нощем температурите падат до 12 градуса и се завиваме с юрган. В пещерите също си е клинч.
Абсолютно.
Избягахме от 40-градусовите жеги, за да идем на хладина в планината. Вечер включвахме парното. Simple Smile
Обичам да пийвам студена мента със спрайт и много лед, а от безалкохолните - студен чай.
Успешна и усмихната нова седмица на всички!

# 52
Не навсякъде е такъв студ по балканите, зависи къде отиде човек. Simple Smile

Уффф, каква коса имах....
Гледах разни стари снимки...млада, слаба...Simple Smile

# 53
Мира, смени си огледалото. И сега си имаш и коса и си си млада и слаба.

Ери, много съжалявам за травмата ти. Дано мине бързо.

Много ме мързи напоследък, все отлагам уж дребни неща, но са се натрупали Sad. Пия предимно бяло вино и зиме и лете. Обичам и коктейли понякога, но рядко намирам заведение, в което ги правят добре, а не ми се инвестира в тонове алкохол, за да си ги бъркам сама.

# 54
А, здравейте и от мен!

Сутринта ми започна безценно - целият център затворен, ама целият. Едни задръствания, няма къде да се спре... само в обикаляне прекарах 1 час. После паркирах далеч от работата, дойдох към 10:30 примерно, в 11:30 ходих да си местя колата защото пуснаха слух, че отварят - да ама не  Mr. Green Но поне намерих значително по-близо място. После пак трябва да отидем да се местим, изобщо... И какво си мислите, че е станало - нищо, мият. Браво, в понеделник сутринта е адски удачно действие. И мащабно, да е още по-гадно  Laughing

Иначе, събота-неделя изкарах като по учебник - шезлонг, басейн, книга. И "Игра на тронове" вече е прочетена  Sunglasses За пиене в тези жеги обичам - фрапе с мляко, мента със спрайт, сайдер, рядко бира. Но аз почти не пия. (нищо, че почти всичко, което изброих е с алкохол хахаха).

И си оставих маникюра малко по-дълъг, но ме дразни при писането  Crossing Arms Но най-вече искам да кажа - ходи ми се на море! Много.

Ери, оправяй се бързо Peace, случват се и такива неща за съжаление.
Янтра, надявам се зъбът да не е засегнат и само да трябва да се надгради. Аз съм чупила много малко ръбче, но ми го изпилиха, щом е 1/3 май няма да стане по този начин.

# 55
  • София, Младост
Искам да кажа, че не съм чела тази тема, тъй като току що се прибирам от поредното пътуване София- Гърция - София..  сама. По този повод искам да кажа, че мразя да ми се чупи колата когато пътувам сама, особено на дълъг път. Искам още да кажа, че искам нова кола (ама чисто нова от магазин), ама си знам, че няма да ме огрее...  Crossing Arms
Както и да е, важното, е че се прибрах жива и здрава, колата е в сервиза... пък за нервите... довечера ще пийна едно... малко. 

Като понаваксам с работата ще си изчета прилежно всичко, обещавам  Hug

# 56
Майко, ако ми се развали колата на международно пътуване и съм сама, просто ще си почина на място  Crazy Между другото едно време бях по-оправна - и гуми съм си сменяла, стане нещо - вдигна капака поне да видя какво-що. Сега обаче...  ooooh! "Милооо, абе тука на колата...". Аз откакто сме заедно не съм зареждала на бензиностанция, ако щете ми вярвайте, онзи ден ми спадна малко гумата даже не се и пробвах да отида да я напомпам. Много зле са ме подкарали, та ако ми се случи такова нещо, ще си увисна като мокри гащи вече  Confused

# 57
  • София
Аз и Тото сме на гости в Янтра. Ще ядем гофрети. Тото вече спи  Laughing
Жади, остави й Тото за няколко дни, че да си починеш.  Mr. Green
Да хапнете една гофретка и заради мен.

# 58
Добър ден на всички ви!

Искам да се похваля, че поредният уикенд прекаран в приготвяне на домашна бира бе успешен на първо четене. Този път се упражнявах върху червена белгийска бира. Нямам търпение да разбера какво се е получило.

# 59
Добър ден на всички ви!

Искам да се похваля, че поредният уикенд прекаран в приготвяне на домашна бира бе успешен на първо четене. Този път се упражнявах върху червена белгийска бира. Нямам търпение да разбера какво се е получило.
Оооо, супер интересно звучи.

Общи условия

Активация на акаунт