Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 398
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 320
Daun,  Hug

Омръзна ми това горещо време. Чудя се как така е само 33 градуса, а аз го усещам като 44  ooooh!
Глава ме боли. Хич не ми е комфортно.
И като си помисля, че утре имам цял ден напред-назад  ooooh!

# 1 321
  • ту тук, ту там
Ох, и ние само се чудим къде да се заврем в тази жега. Обитаваме южен апартамент на последен етаж с открита тераса! Сещате се какво е вътре.  Crazy
Не успях да придумам детето да идем на плажа, лепнал се е за някакво детско. На мен ми е добре, че поне е тихо, иначе е толкова шумен винаги! Сега пред мен стои вечният въпрос: какво да сготвя за вечеря?!  Tired

Даун, съжалявам за загубата на животинчето!

# 1 322
  • София
Елени, таратор, салата и някоя и друга препечена филийка. В нас това е менюто. Това и на Тонката е любимо, знам!

# 1 323
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Домат с моцарела папах аз досега Crazy

# 1 324
  • София
Цвети, всезнайке!  Naughty
Ние сме на гювеч и салата. Тараторът свърши.

# 1 325
Елени, и аз съм за таратор или салата. Нещо леко, да не се налага да се доближаваш до печката.

Много ме мори тая жега. А така чаках да дойде лятото...

# 1 326
Скрит текст:

Салата за късен обяд и едно варено яйце . За вечеря може би кисело мляко . 2 в 1 съм си открила най - хубавото за моя вкус и се наливам в него .

# 1 327
  • София
Аз пък утре тиквички ще пържа. Обещала съм на едни приятелки.  Peace Ужасна работа в тая жега, ама като съм обещала... Едната много обича.

# 1 328
Пробвах на фурна и си се получиха идеално - но явно щото беше малко количество. На мен са ми много мазни пържени и вече само на фурна процедирам с почти всичко.

# 1 329
  • София
Оффф и аз се чидя как да се измъкна от тия тиквички, ама обещах!

# 1 330
  • Ямбол
Бял боб на фурна. Това е желанието на дъщеря ми.

# 1 331
  • Телиш/Плевен
Таратор и салата от домати със сирене ям основно. Никак не обичам лятото (или по-скоро то мен), много отпаднала се чувствам в жегите и нямам никакъв апетит. Та затова ям само това. Понякога дори насила.
За мъжа готвя от време на време. Вчера му пържих тиквички. Наистина в това време не е за това (tzvety26, успех утре, съчувствам ти Confused), но бяха домашни, а и съвсем мънички, та се прежалих и ги изпържих набързо, иначе така щяха да си останат и да ги хвърлим (аз за себе си нямаше да тръгна да ги пържа, а той замина пак в командировка).

# 1 332
  • вятър в маслините, вятър над хребета
По принцип боря жегите, стоейки по цял ден на отворен прозорец и разкарвайки се по гащи. Прозорците ми гледат към вътрешния двор, а зад него има манастир, който винаги ми е изглеждал пуст. Оообаче- вчера тъкмо се мотаех както обичайно и хвърлих поглед навън- оказа се, че на манастира му правят ремонт и на балкона има тъкмо трима работници с добър изглед към мен Laughing Днес съм облечена, да му се не види и късметът Crossing Arms

# 1 333
Джой, бива ли така да разваляш удоволствието на хората. Grinning

И аз се разкарвам по гащи и потник. И се наливам с вода. Но прозореца отварям чак вечер, през деня напича ужасно.

# 1 334
  • София
Оффф и аз се чидя как да се измъкна от тия тиквички, ама обещах!
Да ти се залепят на дупето, дано.  Mr. Green
Стига ме майтапи, срам нямаш ли.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт