Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 411
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 305
Морското ми свинче току що умря. В шок съм и не знам какво да правя. Миличкото, явно получи инсулт, защото преди два часа забелязах, че не може да си движи едната страна на телцето. Обадих се на мъжът ми да му кажа и отидах да и дам маруля, защото обича и тя не мърдаше.

Не знам какво да правя. Много ми е мъчно, от 6 години я гледаме.

# 1 306
  • Sofia
Къде сте,народе  newsm78?

Укривате се от жегата нейде...Климатик нямаме ние,няма и да имаме, ами един вентилатор дали да не бодна насред хола  Thinking се чудя.... Търкаляме се в чаршафите из спалните, няма желаещи да обикалят навън  Whistling

Жаклин,много хубави момичета имаш   bouquet

белла, използвай си бабите,нали затуй са баби  Wink.Изглади ли отношенията със свеки съвсем?

Моят син беше на 3 месеца, като го оставихме на свеки и отидохме за седмица в Гърция  Mr. Green. Първо ревах от мъка по него, после 2 дена ревах от мъка,че се връщаме  LaughingА,после ревах и че не ме позна и очевидно не съм му липсвала  hahahaАбе,рев да има  Whistling

О,Даун,съжалявам  Tired

Последна редакция: нд, 19 юли 2015, 15:09 от GeNa

# 1 307
Оооо, Гена, много много отдавна  Laughing ама и ти голям рев си му хвърлила  hahaha

Даун, съжалявам.

# 1 308
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жади, супер баби има покрай теб явно Wink Щастливка!
Джойче, не мога да им го отрека. Изкарах късмет Wink
Вярвам, че бабите са такива, каквито мама заслужи Simple Smile

Даун, съжалявам Hug

# 1 309
  • Телиш/Плевен
Down Under, много съжалявам! Cry Hug
Губила съм домашни любимци няколко пъти и знам колко боли. Sad

# 1 310
Down Under, много съжалявам! Cry Hug
Губила съм домашни любимци няколко пъти и знам колко боли. Sad

Не смея да вляза вътре. Тя е като заспала, но знам, че не е. Трябва да подготвя нещата, за да я погребем утре. Сама съм, а мъжът ми ще дойде след 8 утре, което означава, че аз няма да мога и на работа да отида, защото след 8 няма къде да паркирам.

Кучето усети и лвжа до клетката и до последно Sad. Знам, че е морско свинче, но това беше моето морско свинче, което ме посрещаше всеки ден от 6.5 години с подсвиркване.

# 1 311
Даун, съжалявам за милото свинче. Sad Много сладки животинки са.

Няма значение какво е животното, винаги боли когато си отиде. Зайчето ми умря в ръцете преди години. Изплаках си очите...

Аз дремнах малко. Тази жега ужасно ме мори. Сега ме зацепи и главата...не съм свикнала да спя на обяд. Един аналгин и пак ще съм във форма.

Отивам за сладолед след малко.

# 1 312
  • Телиш/Плевен
Знам, че е морско свинче...
Милата! Sad
Ужасно добре те разбирам. А относно цитирания израз - по принцип това би го казал човек, който не знае какво е да имаш домашен любимец, да си привързан към него, а и той към теб. И аз хиляди пъти съм чувала "ама нали е просто котка/куче/заек". Да, за другите е просто това, но за мен бяха моето куче/коте/зайче, които съм отглеждала години наред и които съм обичала. А при теб това са почти 7 години... Cry

# 1 313
  • Euskal Herria
Даун, съжалявам.  Hug

При нас е слънчево, но прохладно. Днес ни е ден за мързел.

# 1 314
Даун  Hug
   Днес се чувствам преродена.

# 1 315
Даун, стана ми много мъчно. Съжалявам. Hug

# 1 316
  • Mediterraneo
Уф, Даунче, много тъжно  Cry Губила съм много домашни любимци, така много боли всеки път... Прегръщам те!

# 1 317
Ванини, благодаря. Сега влязах и я завих със слама. Не мога просто да си легна. Плача вече от няколко часа. Кучето усети и стоя при нея докато си отиде Sad. Аз усетих, че не всичко е наред, но нищо не направих. Искаше ми се да я бях гушнала.

# 1 318
СВОБОДАТА, САНЧО!...
- Свободата, Санчо!... – Дон Кихот горещо
маха две ръце – две мелнични криле.
- Свободата, Санчо, е велико нещо!
... Санчо го не чува – тъп като теле.
- Санчо, разбери ме!...
Санчо не разбира.
Санчо дъвче нещо. Санчо е зает.
Дон Кихот откача. Дон Кихот умира.
Санчо оцелява. И върви напред.

Как да не ми хареса.

# 1 319
Даунче  Hug Много е гадна загубата на другарче, особено като си го гледала толкова време...

Общи условия

Активация на акаунт