Искам да кажа ... (45)_13.07-19.07

• 74 413
  • 1 381
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Бургас
Аз пък не го понасям Емо Чолаков Sick
И днес ще е жега, но на плажа е чудно

Аз въобще не гледам BTV.

Снощи излизахме с Цвети,бяхме на гости, прибрахме се в 12 часа. Докато се оправим да заспи,то стана 1 часа. И сутринта в 7.30 чувам от кошарата : " Добър ден" ! Кога се наспа това диване? Поне е възпитана,де . Поздравява  Laughing

# 1 291
Жаки,много са ти красиви щерките Heart Eyes Да са ти живи и здрави Hug А на малката лафовете са ми любими Laughing

# 1 292
Ние изчезваме във Витоша, за да се спасяваме от жегата.
Откакто въведоха разни девойки да се кълчат по време на прогнозата, както и шоу-програмите, рядко разбирам какво ще е времето. Липсват ми Минчо Празников и Любка Кумчева.
Жаки, красавици.

# 1 293
  • Ямбол
Я колко е щастлива Жаки.

Жаки, аз се мажа с чаевец и дефламол. Но докато не ги оставя да си починат от водата, май няма да мине.

# 1 294
Естел, аз съм фенка до гроб на Властелинът. И на книгите, и на филмите. Вчера даже изгледах третата част от поредицата за пореден път. Бях започнала от първата част. Филмите са епични. Рядко се случва филм да е добър колкото книгата, по която е направен.
Чела съм и изгледах и Хобит. Също са в колекцията ми.

Много са сладки Жаки и каката. Simple Smile

Чолаков като го видя и сменям канала.

# 1 295
  • ту тук, ту там
Лиляна, аз имам подобен проблем от години, но водата не е причината, тя само задълбочава нещата. Много се обострят нещата при мен от мокрене, стига се до нацепване и дълбоки рагади, които са болезнени. Само кортикостероиден крем ми помага. В момента е позатихнало, но ти препоръчвам да вземеш мерки навреме. Дано е нещо различно от моето, защото в най-тежките моменти изобщо не мога да пипам нищо!

Емо Чолаков ми е адски неприятен! И аз не гледам БТВ, ама аз ТВ вече почти не гледам. Сега следя само "Отмъщението" по Нова.

Рожденичката е много чаровна!  Simple Smile

# 1 296
  • Ямбол
Имам Елоком, намазах се сега.

Мен пък ми е симпатичен Емо. Но и аз рядко гледам телевизия.

# 1 297
И Жаки и Мими са много хубави. Да са ти живи и здрави, Жаклин!

Сънувах много кофти сън с мъжа ми и сега съм му много ядосана.

Започва да ме наболява гърло.

# 1 298
  • София
Жаки, много са ти хубави момичетата.   bouquet

Аз не усещам много от жегите, защото си седя вкъщи на климатици. И вчера, и днес излизах преди 10 часа, за да напазарувам и беж обратно на хладно. Миналото лято не си спомням да сме пускали климатик, само като бяхме на морето. Това лято обаче си е истинско.  Heart Eyes

# 1 299
  • ту тук, ту там
О, сега видях и каката на Жаки. Много е хубава и с каква хубава рокля е! Жаки, вече да не казваш, че Мими не иска да носи рокли!  Laughing

# 1 300
Добро утро!
Жаки, много са ти хубави момичетата!  Heart Eyes
Нашето лежерно гости снощи откара до 4 часа... Че си и пийнах  Crazy
Днес ще борим жегите на басейн в едно селце до Трявна. Надеждата ни е, че няма да има много навалица...
Моите ръце се цепеха така като работех като сервитьорка - от постоянното мокрене и препаратите за миене и чистене на масите. Оправих се с един крем за напукани пети. И спрях да съм сервитьорка де  Laughing

Хубав ден ви пожелавам!

# 1 301
  • София
Жаки,много красиви дъщери имаш.
Изпуснах Ема.
Джули, така искрено се радвам на твоите разкази.Ени е страхотна и много напреднала, само поводи да ни я хвалиш да имаш.

# 1 302
Добро утро!

Аз като една пишман майка вчера бях на бар та откарах до никое време.

Жаки, много хубави дъщери имаш  Heart Eyes

# 1 303
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жади, супер баби има покрай теб явно Wink Щастливка!

# 1 304
Жади, супер баби има покрай теб явно Wink Щастливка!

Джойче, не мога да им го отрека. Изкарах късмет Wink

Общи условия

Активация на акаунт