Новите ви книги - 18

• 104 638
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Много обичах филма. Книгата по него ли е или филмът е по нея? Или става въпрос за съвпадение в заглавията?

Филмът е по книгата по-скоро. Аз не съм го гледала така или иначе. А книгата започна така обещаващо, в момента почти насила я чета.

# 211
  • Ямбол
След като бях много силно запленена от Кейт Мортън, благодарение на приятелка от форума, започвам

# 212

Много обичах филма. Книгата по него ли е или филмът е по нея? Или става въпрос за съвпадение в заглавията?
...А книгата започна така обещаващо, в момента почти насила я чета.

Защо?

# 213
  • София

Не знам. Не съм се отказала, ще я дочета, но не ми е така интересна, както беше първите 60-70 страници.

# 214
  • София
От последния месец- месец и половина.

# 215
# 216

Другата книга на авторката "Всеки ден, всеки час" много ми хареса, та се надявам и тази да е хубава.

# 217
  • Benelux / Varna
Авлига," Инес- моя душа" ми е една от любимите книги на Алиенде, дори съм я разказвала на съпруга ми, което е цял прецидент! Препоръчвам я!

# 218
  • На високо
Благодаря за препоръката, Зори! Ще я прочета непременно, но първо трябва да я презапиша в библиотеката, че много я задържах, а така й не стигнах да нея Blush.
И аз обичам Алиенде Heart Eyes. От тези нейни книги, които съм чела, няма такава, която да не ми е допаднала. Не и дотолкова, че да спра да я харесвам като писател. Все пак с детската й поредица не се спогодихме, но нея няма да я броим. В другата тема видях, че планираш да прочетеш  "Безкрайният план". Това е роман, който много ми хареса. Различен е донякъде от другите й книги. Четох и недобри мнения за него. Сигурно има някои слаби моменти, но аз просто бях погълната от историята, от думите, още нося главните герои в съзнанието си. Сподели като го прочетеш!  Hug

# 219
# 220
Моята нова - все още имам да си наваксвам с детската литература Simple Smile

# 221
От библиотеката:

# 222

Другата книга на авторката "Всеки ден, всеки час" много ми хареса, та се надявам и тази да е хубава.
Сподели моля те после, защото аз си купих преди време "Всеки ден, всеки час" и мнооого я харесах. Та ми е любопитно как ще е новата?!

# 223
# 224
След като бях много силно запленена от Кейт Мортън, благодарение на приятелка от форума, започвам

Една от любимите ми писателки Heart Eyes Книгата започва малко мудно,но е интересна,много ме впечатляват описанията и все едно се пренасям в този свят  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт