Новите ви книги - 18

• 104 662
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
...Кажете, моля, как да намаля изображенията?
Ето така (цитирай ми мнението и ще видиш):

Или ги слагаш в скрит текст.

# 271
Mного благодаря, справих се Simple Smile Имам и още една нова, но се чудя дали да я запазя за себе си, или да подаря - Михайло Пантич, "Ако това е любов". Четох добри мнения, но май е тъжна, а тъжно не ми се чете на този етап (малко в повече ще дойде на есенното;-))) Та, ако споделите отзив, ще съм благодарна!

Последна редакция: нд, 25 окт 2015, 00:28 от alen mak

# 272
  • Казанлък of all places
"Ако това е любов" е една от най-красивите книги, които съм чела. не е тъжна. реалистична и неочаквана е, с прекрасен език и още по-прекрасен превод.

# 273
  • Belgium
Подарък  Whistling

# 274
  • Sofia

Лу, това е една от най-качествените и стойностни книги, които съм чела. И на мен ми е подарък за РД от близка приятелка. Приятно четене ти желая! Незабравими мигове, споделени с автора Иво Иванов. После кажи с какво впечатление остана  Hug

# 275
# 276
  • Belgium

Лу, това е една от най-качествените и стойностни книги, които съм чела. И на мен ми е подарък за РД от близка приятелка. Приятно четене ти желая! Незабравими мигове, споделени с автора Иво Иванов. После кажи с какво впечатление остана  Hug

vihrogonche
, аз съм малко скептично настроена към тази книга, но обещах на един приятел, който ми проглуши ушите с нея и накрая ми я подари, да я прочета  Laughing

Непременно ще пиша отзиви после  Laughing

# 277
Лу,интересно ще ми е мнението ти. Аз и хвърлих само един поглед набързо и също съм скептична.  Peace

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 12:49 от nezito

# 278
аз съм малко скептично настроена към тази книга, но обещах на един приятел, който ми проглуши ушите с нея и накрая ми я подари, да я прочета  Laughing
Блажев? Simple Smile
Това не е твоята книга, почти съм убедена, че няма да я харесаш.

# 279
  • Belgium
Нези, и аз я попрехвърлих и не съм във възторг за сега, но трябва да я прочета обстойно все пак, за да имам мнение  Laughing

System Error, същия  Laughing Подозренията ми са, че точно както казваш не е моята книга, но пусто и той ми е обещал да прочете един роман, който аз съм му препоръчала, та сме танто за танто  Laughing

# 280
  • Sofia

vihrogonche
, аз съм малко скептично настроена към тази книга, но обещах на един приятел, който ми проглуши ушите с нея и накрая ми я подари, да я прочета  Laughing

А защо си скептична, ако не е тайна де?  Hug

# 281
  • Plovdiv, Bulgaria
http://ciela.bg/books/book/stkleniiat-pohlupak/2240

много е особена, но в общи линии ми хареса

# 282
Някой чел ли е  http://ciela.bg/books/book/baba-prashta-pozdravi-i-se-izviniava/2301 или другата книга на Фредрик Бакман?

# 283
Някой чел ли е  http://ciela.bg/books/book/baba-prashta-pozdravi-i-se-izviniava/2301 или другата книга на Фредрик Бакман?
Не, но смятам утре да си я купя и да я прочета Simple Smile.

Новите ми книги:

И две за детето Simple Smile

# 284
  • София
- Летище, Артър Хейли

- Стайнбек, Улица Консервна

Общи условия

Активация на акаунт