Новите ви книги - 18

• 104 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
От прИмоцията на Сиела, топла-топла  Mr. Green

# 286
  • София
Честит Ден на народните будители!  bg

# 287
Моля, тези от вас, които са се "вредили" за прИмоцията, после да споделят книжките си с другарчетата, които нямаха тази възможност, поради бъг на сайта.  Hug Hug Hug  Mr. Green

# 288
И за мен "Границата" и "Разбойници" Laughing

# 289
От прИмоцията на Сиела, топла-топла  Mr. Green

И мойта, и мойта нова!  Flutter
+ Стъкленият похлупак, не ми се търси корица Grinning

# 290
  • София

И ние с "Границата"  ooooh! - ММ я зачете още в книжарницата, а не бяхме планирали да купуваме И нея! Чакам и доставка на трилъра на Юрт и Русенфелт.

# 291
Мдаа...и сега ще видите ако се окаже Границата някаква мега-тъпня  Joy

# 292
  • София
Ще го държим в тайна и ще продаваме на момичетата, които не са могли да я поръчат днес, заради бъговете и изчерпаните наличности  hahaha.

Ей, шегувам се! Hug

# 293
Чела съм "Стингър" и "Момчешки живот". Харесаха ми и двете, въпреки, че са напълно различни . Надявам се и тази да не ме разочарова.

# 294
  • Mostly in my mind
само да кажа на тези, които са си поръчали онлайн от Сиела, да не се хвалят преди да им дойдат, че може да се окаже, че са изчерпани. с предната им прИмоция тъй се случи с някои заглавия. звъняха по тел. Simple Smile Simple Smile

# 295
само да кажа на тези, които са си поръчали онлайн от Сиела, да не се хвалят преди да им дойдат, че може да се окаже, че са изчерпани. с предната им прИмоция тъй се случи с някои заглавия. звъняха по тел. Simple Smile Simple Smile
Досега на мен не ми се е случвало от тяхна промоция. Дано и сега да е така. То остава и в 7 сутринта да са им били изчерпани книгите.

# 296
  • Mostly in my mind
Досега на мен не ми се е случвало от тяхна промоция. Дано и сега да е така. То остава и в 7 сутринта да са им били изчерпани книгите.
дано всички получат това, което са заявили. аз просто споделям опит от предния път. Simple Smile
иначе днес нещо не успях да се вредя.

# 297
дано всички получат това, което са заявили. аз просто споделям опит от предния път. Simple Smile
иначе днес нещо не успях да се вредя.

Нищо, на следващата промоция ще успееш. Усмихни се, махни с рака и не се ядосвай. Laughing

# 298
  • Mostly in my mind
точно  Peace

# 299
  • София
Честит празник, момичета!
Аз съм с тези нови:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 00:04 от marisha7

Общи условия