Новите ви книги - 18

• 104 619
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • USA, Steak State
О, прекрасни придобивки, Паяче! Много съм  впечатлена и от двете книги, особено от "Пътят". Този роман направо ме порази, остави ме без думи. И филмите по тези романи са добри. Кориците и на двете книги май са с кадри от тях.

Мдааа... "Пътят" е една от най-добрите анти-утопии, които съм чела  Heart Eyes
Филмът също е много добре направен!  Peace

Книгата ме порази, но филма не съм го гледала.

Значи и втората книга е хубава, така ли, Авлига? Да я търся за прочит.

А Паячето скоро ще отвори лична библиотека, с това количество книги, които придобива напоследък.  Crazy

Филмът се бях опитала преди време да го гледам, но не можах. Сега ще опитам книгата. Обичам такива "крайни", силни книги. Сигурна съм, че ще остане дълго в ума ми.

Нелка, повечето книги са в ел. формат. Но и физическите вече са в така добро количество. Достатъчно за лична библиотека. Simple Smile Дедето например вече не нарича кабинета- кабинет, а "библиотеката".
Но като се замисля, коя от списващите тук има по- малко от 200 книги в личната си библиотека? Никоя, всички сме запълнили вече тази бройка. Мисълта ми е, че не е кой знае какво. Simple Smile

Новичко и споделено в ел. формат от милото Миж

# 106
  • София, под Карлсон
Аз харесвам Моравия, но точно тази не съм я чела. Не съм чела и Конформистът и ще я взема скоро.
Аз също съм фен на Моравия, но тази ме впечатли най- малко от всичко негово, което бях чела. Иначе се чете лесно, буквално на един дъх, но не остана в съзнанието ми с нещо по- специално  Confused

# 107
  • Belgium
От кога я чаках  Party

# 108

Леле, от кога не съм имала нови книги!  ooooh!

# 109
Моята нова книжка подарък от приятелка  Heart Eyes

# 110
Мили дами, горещо ви препоръчвам "И опрости нам греховете" но Ромен Сарду.

# 111
  • София
"сърцето ти нося (в сърцето си го нося)" Е.Е. Къмингс благодарение на Миж!   bouquet

# 112
Нели, ще следя отзивите ти за "Презрението" - харесвам Моравия, почудих си дали да си купя тази книжка от Алеята във Варна, но се въздържах. Нещо напоследък не съм в настроение за нови книги - сигурно заради камарата непрочетени вкъщи.....
Преди време я четох. На мен лично не ми допадна много и се чудя дали да дам шанс на автора отново....

# 113
  • на североизток от Рая
Спаркс, ако не си чела "Римлянката" и "Чочарка" от Моравия, препоръчвам ти ги.  Peace По едно време ми вярваше, ако искаш, пак ме послушай.  Hug

# 114
  • София, под Карлсон
Спаркс, ако не си чела "Римлянката" и "Чочарка" от Моравия, препоръчвам ти ги.  Peace
Подкрепям  Peace

Темата е за новите ни книжки, но моля препоръчайте лятно четиво за отпуската  Simple Smile

# 115

Да споделя и моите нови две книги  Hug

# 116
# 117
tdaneva, страхотна селекция! Поздравления!   bouquet
Само за втората нищо не знам...

# 118
  • София
tdaneva, страхотна селекция! Поздравления!   bouquet
Само за втората нищо не знам...
Благодаря!  Hug
Много се надявам "Нашето лято" да не ме разочарова. Корицата е голяма красота.  Heart Eyes

# 119
Корицата е голяма красота.  Heart Eyes

E... Позитано  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт