МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 102 756
  • 786
  •   1
Отговори
# 660
Аз също избрах спинална и съм щастлива,че чух първият му плач и бях първата,която го целуна по меката и топла бузка. Мъжът ми също присъства и засне на видео раждането на синът ни. Това е толкова силен момент, всеки родител трябва да го изживее. Препоръчвам на всички мъже да присъстват и за тях и за майката и за бебето е най добре.

# 661
Еми 7777, ти при кой анестезиолог беше?

Vermilion` - да именно понеже ти спомена за д-р Ботева и ми направи впечатление и ми се искаше все пак да се доверя и аз на препоръчан анестезиолог. Сигурна съм, че всички са опитни, но разбира се ще се радвам и от конкретни впечатления на мами. Дано наистина д-р Ботева да не е напуснала, защото е хубаво екипите да се допълват от нови попълнения, а не обратното.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 14:31 от prolet_inchen

# 662
От екипът  който беше този ден познавах само д-р Татарова, защото тя ми водеше консултация.  Имах голям страх от упойката,но се оказа неоснователен, нищо не усетих, не е страшна. Имаше един доктор от неонатолигията,който ми държеше ръката и ме успокояваше, че всичко ще мине,другата ръка я държеше мъжът ми, анестезиоложката постоянно ме питаше дали ме боли. Всички работеха професионално и бързо. Доволна съм,въпреки,че цял живот ще съжалявам,че не родих нормално,заради усещането на самото раждане и в последствие мисълта,че ти си го родила, защото секциото си е операция,но да сме живи и здрави.  Успех на вас!

# 663
  • Бургас
Доволна съм,въпреки,че цял живот ще съжалявам,че не родих нормално,заради усещането на самото раждане и в последствие мисълта,че ти си го родила, защото секциото си е операция,но да сме живи и здрави.  Успех на вас!
А защо не роди нормално? Имаше противопоказания ли?

# 664
Единствената причина е възрастта и да не си помислите, че съм на 50 Simple Smile)) на 36 съм. Двама лекари ме посъветваха, не че не мога нормално, но с първо бебе, на тази възраст, има рискове.... и аз повярвах. Искам да си мисля,че е за мое и на бебето добро, въпреки спекулациите за секциото на много майки. Моето усещане беше,че щях да се справя с нормалното раждане, така че следвайте усещанията си, въпреки страховете.  Е сега, ако има сериозни медицински причини, то е ясно.

# 665
  • Бургас
Единствената причина е възрастта и да не си помислите, че съм на 50 Simple Smile)) на 36 съм. Двама лекари ме посъветваха, не че не мога нормално, но с първо бебе, на тази възраст, има рискове.... и аз повярвах. Искам да си мисля,че е за мое и на бебето добро, въпреки спекулациите за секциото на много майки. Моето усещане беше,че щях да се справя с нормалното раждане, така че следвайте усещанията си, въпреки страховете.  Е сега, ако има сериозни медицински причини, то е ясно.
Кои са тези лекари да не ходя при тях. Егати нелепото обяснение. Та ти си на 36г.

# 666
Хайде сега, цял живот ще съжаляваш, че не си родила нормално. Глупости!  Laughing
Цял живот ще имаш прекрасно дете, което ще те радва, к'во ти пука как си родила любовта на живота си.  Wink Не се втелясвайте толкова за няколко часово раждане.

Пък и никога не се знае, ако почнеш нормално, може да завършиш секцио.
Има и доста случай на насрочени дати за секцио, а бебето се ражда нормално по-рано.

Каквото такова. Важното е и мама и бебе да са здрави и да се радват взаимно дълги, дълги години. 
bouquet

# 667
Е, това беше тяхното мнение индивидуално за мен, въпреки това съм доволна и от двамата. Така са преценили. Ice Queen абсолютно си права. Имаше една приказка " Ако искате перфектен мъж,трябва да си го родите " Grinning Е аз вече имам перфектния мъж, няма значение как се е родил Simple Smile))

# 668
Еми, не съжалявай! Изобщо не са ти много годинките, напротив, тъкмо си зряла жена, която може да възпитава деца. Но до колкото знам над 35 години по принцип в България всяка бременност се води рискова /остаряло, знам, но това е от министерството/ и най-вероятно на докторите не им се е рискувало,защото ако стане усложнение те ще са виновни. Пък при естествено раждане нещата може много бързо много да се объркат.
Та според мен сте избрали правилният вариант за теб и за бебето и сте си спестили излишни тревоги. Сега ви остава само да растете и да хубавеете Simple Smile
Други мами с инфо за анестезиолози ?Simple Smile Ще почакам, дано уикенда събера още мнения, и ако никой не знае за д-р Ботева ще взема да звънна и да питам следващата седмица.

А и да ви кажа, че в друг форум се коментира, че д-р Панайотова има лични причини, които ще й попречат да дойде месец април, за май също още не се знае. Казала го е на една мама лично по телефона, като й е съобщавала резултатите от феталната. Та ако някоя от вас планира такова изследване си струва да звънне и да попита в Девата.

# 669
  • Burgas, Bulgaria
На мен пък доктор Ботева ми изкара акъла и благодарение на нея вдигнах половин Бг на  главата си в търсене на медикамент  .Изкарах кошмарни дни до секциото .Но .... това беше преди почти 4години ,вече може да са я обучили  как да общува с бременни .
За мен анестезиолога там е д-р Игнатов !

# 670
И аз от д-р Игнатов съм супер доволна.

# 671
изключително доволна и от др Игнатов /при секцио, и др Якимов /гинекологични интервенция /  Peace

# 672
  • Бургас
Д-р Игнатов е съкровище! Heart Eyes
Беше анестезиолог,когато ме оперираха от херния в Девата.Като си спомня какви глупости дрънках от паника и притеснение! Embarassed
Още преди да ми поставят лекарството този лекар ме успокои с човечността си и гласа си. Heart Eyes

# 673
  • град-държава
Д-р Игнатов не може да бъде избиран за екип. Също часът ми за консултация беше насрочен с него, но той не дойде и същата я проведе дежурен анестезиолог. А парадокса е и, че
не може консултацията да бъде проведена с анестезиолог, когото си избрал за екип.

# 674
На мен пък доктор Ботева ми изкара акъла и благодарение на нея вдигнах половин Бг на  главата си в търсене на медикамент  .Изкарах кошмарни дни до секциото .Но .... това беше преди почти 4години ,вече може да са я обучили  как да общува с бременни .
За мен анестезиолога там е д-р Игнатов !

Айде бе, понеже Д-р Ботева напусна Девата и отиде в Бургасмед, и платените драскачки не пропуснаха да отбележат веднага, че е некадърна. Сега чакаме да видим следващия,  който ще напусне Девата, за да почнем да четем че и той некадърен.  Смешни ставате.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт