МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 18

• 103 081
  • 786
  •   1
Отговори
# 675
На мен пък доктор Ботева ми изкара акъла и благодарение на нея вдигнах половин Бг на  главата си в търсене на медикамент  .Изкарах кошмарни дни до секциото .Но .... това беше преди почти 4години ,вече може да са я обучили  как да общува с бременни .
За мен анестезиолога там е д-р Игнатов !

Айде бе, понеже Д-р Ботева напусна Девата и отиде в Бургасмед, и платените драскачки не пропуснаха да отбележат веднага, че е некадърна. Сега чакаме да видим следващия,  който ще напусне Девата, за да почнем да четем че и той некадърен.  Смешни ставате.  hahaha

Абе това за Ботева кой ви го каза, понеже аз се обадих в Девата и оттам ми казаха, че си работи при тях?

# 676
  • Burgas, Bulgaria
Бет, липсваше ми  bouquet bouquet bouquet

# 677

Чакай да ти споделя, какво ми сподели добра дружка, че и двама от неонатолозите им скоро мигрират към Бургасмед  bouquet

# 678
На мен пък доктор Ботева ми изкара акъла и благодарение на нея вдигнах половин Бг на  главата си в търсене на медикамент  .Изкарах кошмарни дни до секциото .Но .... това беше преди почти 4години ,вече може да са я обучили  как да общува с бременни .
За мен анестезиолога там е д-р Игнатов !

Айде бе, понеже Д-р Ботева напусна Девата и отиде в Бургасмед, и платените драскачки не пропуснаха да отбележат веднага, че е некадърна. Сега чакаме да видим следващия,  който ще напусне Девата, за да почнем да четем че и той некадърен.  Смешни ставате.  hahaha

Абе това за Ботева кой ви го каза, понеже аз се обадих в Девата и оттам ми казаха, че си работи при тях?

Е до края на месеца де  Hug

# 679
  • Burgas, Bulgaria

Чакай да ти споделя, какво ми сподели добра дружка, че и двама от неонатолозите им скоро мигрират към Бургасмед  bouquet
Това е чудесно ! Трябва да има движение .Честно да ти кажа , аз не ги харесвам (освен една на черта тя се оказа страшен диагностик на слушалка ).
Хрусанова ,Колева и Згурова бяха сила ,ноооо ....са сила другаде и  можем да се възползваме от услугите им по ЗК(само Хрусанова, която обожавам не преглежда ) .
 От как ми пратиха специализант ,няква супер неадекватна докторка,дето шъткаше на дъщеря ми, не съм стъпила  в ДМ .Предпочитам като си давам парите да е на място , където педиатър със стабилни нерви ще се опита да прегледа щерката !

# 680
Хубаво е, че има движение,... Но скоро и дружката ми ако напусне как ще разбираме какво става? bouquet

А Хрусанова доколкото знам и тя е в Бургасмед, едва ли ще ти откаже преглед ако я помолиш или някоя твоя близка се обади  Hug

# 681
Темата е доста по-полезна, когато мненията в нея не са предимно от ПРите на болниците в Бургас.  Rolling Eyes

# 682
  • Burgas, Bulgaria
Да ,но от много време никой не влиза нито тук , нито там .... Пък и след последната изцепка с д-р Костова  ,ти на ПР можеш ли да имаш вяра .Тя говори това , което и  кажат  И то това важи  не само за тази болница .
Пак се оказва ,че слуховете са  истински !

# 683
и д-р Ботева  bouquet - анестезиоложката и тя от днес е в Бургасмед, обявили са го на страницата във Фейса

Ами ти си писала от днес, не от края на месеца?! И освен това прерових страницата на Бургасмед, от началото на март и не намерих такова обявление.
Може и да си права, но просто искам да знам, работи ли, не работи ли, ще работи ли или какво става всъщност. Така че ако може да изпратиш линк къде го обявяват да прочетем точно.

# 684
Темата е доста по-полезна, когато мненията в нея не са предимно от ПРите на болниците в Бургас.  Rolling Eyes

Именно!

# 685
Странно ми е изобщо да има такива неонатолози, които да искат да "мигрират" в Бургасмед, при условие, че това е болницата в Бургас с най-ниско ниво на неонатология. Повечето новородени в меденруднишката болница, които са в риск, ги пращат в неонатологията на МБАЛ Бургас и това го знам от позната, работеща в МБАЛ-а.

# 686
  • Бургас
Момичета преди малко се завърнах от болницата, ходих да си вземам болничния лист и да знаете само каква новина научих  Laughing. От понеделник нормалното раждане в Девата вече ще е безплатно, юпиии  Tada

# 687
Ох, пак ли почнаха с тези цени - първо беше безплатно, после вдигнаха цените двойно, след това ги намалиха, сега пак безплатно.
Аз пък искам да си платя и да няма определени съквартирантки в отделението. Може и да ме наречете лигла, ама за мен това е важно, особено като става въпрос и за частна болница. Хич не ме блазни идеята да си лежа с мургави съквартирантки n на брой дни. Досега сумата от 250 -500 лв за раждане ми го гарантираше, пък сега ще трябва да давам по 1000 лв за ВИП стая ако ме притеснява, така излиза. Тоест за такива като мен цената де факто се е повишила.

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 19:10 от prolet_inchen

# 688
ВИП стаята вече е 2500лв.  Laughing

# 689
Ми не 3000 лв е а сега ми дава и, че секциото също е безплатно. Понеже имат много малко родилки, и хайде сега да запълним болницата.
Е няма да казвам какво....

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 19:08 от prolet_inchen

Общи условия

Активация на акаунт