Любители на Котки Тема 96

• 35 150
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Май е много доволна!  Grinning  Сладурана! А тъмните лапички са заради тъмна кожа или не си успяла да я подстрижеш?  Mr. Green

С тази рунтава опашка наистина е като катеричка. Simple Smile

# 676
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ВиленцееееHug
Не се оправдавай! Naughty Crossing Arms Щом можеш да качваш снимки у фейса, можеш да слагаш линкове за тях тук.

ЧетирилинкеHug разкошна опашка!  Heart Eyes Добре че не си подпукала и нея. Laughing

# 677
  • София
Аааа как ще пипна такава опашка, нали ще ми се сгърчат пръстите! Не може такива греховни работи. Таня, те лапичките са си с цвета, който си имаше козинката й преди постригването. След това стриганите места станаха светли, а лапичките не са стригани нарочно. Исках да докарам малко вид на пуделче Laughing Laughing Laughing Щом я издебна да я снимам откъм дупенцето, ще ви покажа какви дълги крачета има. Изненадана съм, не очаквах точно това, но козинката й закриваше тези дълги бедра Wink Много ми е спортна мацката, ше знайте. 90-60-90. И така, както не е дебела, пак си е 5 кила. Просто много едра. Макар че аз харесвам и късокраките котета, също много са очарователни.

# 678
Чакайте в края на темата да се покажем и ние с Кити!  Simple Smile
Жегата много ни мори и само се въртим из чаршафите.  Laughing

Скрит текст:

# 679
Тази шарка на котето на Ice Queen много я харесвам. Прилича ми на котетата от рекламите на Уискас. Каква се води?

# 680
  • София
Прекрасни пухчета имате всички Heart Eyes

Миси и тя се разхлажда, но много за кратко. Преди да легне на мрамора, прекарва часове в супер топлите легълца на катерушката или на топло одеало. Голям темерут ми е момичето, по-мило изражение не мога да хвана  Laughing

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 09:14 от golden_dust

# 681

Хм!- това окраската на сладураната Кити
Класическо (мраморно) таби
Тези котки имат дебели черти по тялото си, което от двете страни се "завихря" в окраска, наречена око на бик. Тя също прилича на мраморен кейк, та затова тази окраска се нарича и мраморна. Класическите табита са по-редки от тигровите например.

# 682
  • София
Здравейте! Пак разкошотии за мачкане и целуване сте показали  Heart Eyes

Препоръчайте нещо срещу ровене на саксии. До сега не е правила такива лудории, но явно й е хрумнало, и още по-явно й харесва  ooooh! Вчера беше разнесла пръст из цялата къща, та и в леглото  Sick А лилиумите ми явно няма да цъфнат тази година  Confused

# 683
  • София
аз съм покрила пръстта с дебел слой едри камъчета и не докосва

# 684
  • София
С не много едри пробвах, но на нея й стана още по-забавно  Thinking Ще взема и по-големи да пробвам

# 685
  • София
С не много едри пробвах, но на нея й стана още по-забавно  Thinking Ще взема и по-големи да пробвам

тя моята котка изгуби инстинкт да рови, защото е инвалид и не пишка сама, няма позиви, ние я изпишкваме, та не съм много сигурна дали точно камъчетата са решили проблема с ровенето...макар че, когато е в къщата, съм я виждала да рови по двора спорадично...

дано и друг даде съвет

# 686
  • Варна
Късметка и тя ровеше, но сложихме на саксиите мрежи, от комарник, със силиконов пистолет /май така се казва/ и спря. Като видя, че няма достъп до пръстта сякаш забрави този навик.
Сега отново имам "отворени" саксии, но не проявява интерес.
Веднъж рови, за наказание, че я бяхме оставили на терасата и излязохме, та май и беше станало скучно  Mr. Green

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 12:55 от Мира Иванова

# 687
Кори от цитруси в саксията и Мърти седи далече от тях.

# 688
  • София
Благодаря ви, ще пробваме  Hug

# 689
  • Пловдив

Хм!- това окраската на сладураната Кити
Класическо (мраморно) таби
Тези котки имат дебели черти по тялото си, което от двете страни се "завихря" в окраска, наречена око на бик. Тя също прилича на мраморен кейк, та затова тази окраска се нарича и мраморна. Класическите табита са по-редки от тигровите например.
Моята е такава, дъри много прилича на Кити, но е бая тлъстичка
Майка и беше точно котето на Уискас

А ето я и двойничката
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт