Любители на Котки Тема 96

• 35 234
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
 mama mariana, сладурчета.  Heart Eyes

# 661
  • София
С машинка ли я подстригва?

Как машинка, тя като чуе нещо да бръмчи, и почва да гледа като бръкнала в контакт. Ако можехте да я видите как реагира на епилатора ми. С ножицата и гребена, и галене към постригване в съотношение 2:1, а освен това и убеждаване, че е най-доброто дете на света, а пък колко е красива - неам думи направо. И тя, понеже ми повярва, се остави да я стрижа Joy Joy Joy Но пък то детето ми е кротко, като й досадех особено много, ме захапваше, ама така лекинко, колкото да ме светне, че съм нахална. Като започвах, не вярвах, че ще успея докрая да я острижа. Но си казах, че колкото и да е частично, ще й олекне. А пък аз си я обичам както и да изглежда, така че не ми дремеше ако я поокепазя като външен вид. Сега, като си я гушна, телцето й е като плюшено, толкова сладко за целуване! И довечера, като си легнем, няма да ми пуска косми в носа, може би само опашката. На нея просто не ми даде сърце да посегна.

# 662
Айде и ние да си покажем дебелите телеса-Валерия Маца е станала 5,100. Shocked а яде два пъти по 25-30 гр.храна за кастрирани. Ето ги госпоЙците,настаненина климатик
Скрит текст:

Истински принцеси  Heart Eyes Чернобялата ми грабна окото.

# 663
Давам. Peace Намери голям поднос, или нещо подобно на тавичката за отцеждане на чинии под сушилниците. Важно е да с голяма площ и много плитко. Сложи му купичката с вода в това. Така, като я обърне, ще я разлее в подноса и ще трябва да пие от там, а не от пода. Естествено може и да откаже, но поне си струва да опиташ. Peace Или направо му сипи вода в такъв съд.

Профи , получи се! Сега купичката с вода се обръща с лапа в подноса и се пие доволно вода  от него. Луда работа Simple Smile Откъде му дойде на идея на стари години да си играе така с водата. Вярвайте ми за 19 години никога не съм виждала от него такива изпълнения.
Ще се опитам да направя клипче с тази дяволия:)

# 664
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Радвам се, че е сработило. Grinning
Снимай го това дяволче Мърфи Heart Eyes Hug и го дай тука да му се порадваме!  Grinning

# 665
  • Варна
Трябва да кажа на майка ми да дава ледчета на мацките да си играят. Те обичат да ги въргалят по земята.
Жега е  Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=ekK7peRxKGc

# 666
  • София
Трябва да кажа на майка ми да дава ледчета на мацките да си играят. Те обичат да ги въргалят по земята.
Жега е  Mr. Green
https://www.youtube.com/watch?v=ekK7peRxKGc

Много са сладки!  Heart Eyes

# 667
  • София
Това ще се пробва Laughing

# 668
  • Пловдив
То хубаво лед, но дали няма да им измръзнат коремтата и да получат....разстройство? Нали и за хората така казват - не пий студена вода, да не те пресече.

# 669
Не студена, замразена пия като е жега.

# 670
  • Пловдив
Уча котака да ходи до тоалетна в човешката. Поставих под седалото тавичка и я посипах с пясък. Имаше попадение и от двата вида.  След това поставих една детска седалка на обратно и я напълних с пясък по краищата. Има следи от пишкано там по пясъка, но от другото няма нито на пясъка, нито в дупката. Котака се държи както преди, като изключим, че дойде да ми мърка в 3 ч. през нощта, а иначе го прави в 6 ч.
Чудя се дали се стиска нарочно? Може ли да се запече така или като има зор, ще си намери къде да се изходи, ако новата му тоалетна с дупка не му харесва?

# 671

Чудя се дали се стиска нарочно? Може ли да се запече така или като има зор, ще си намери къде да се изходи, ако новата му тоалетна с дупка не му харесва?

Стискат се, на мен и на празен леген или в душ кабината пикае едното ако им е мръсен пясъка, или ако сега съм мила легена и още не съм сложила бенто. Дай му повече време според мен да свикне, после махай.

И от мен една снимка, от Рагито преди за стане Германка:

Скрит текст:

# 672
  • In a surreal moment!
Здравейте!
Котешките семейства у майка и вуйчо са добре. Малкото лъки се казва вече МИМИ . Simple Smile  Свиква с името си и се отзовава като я повикам.
Голяма е лудетина. Играе си безсир из градината, катери се по лозниците и коловете на доматите. Хапва обща храна, но и си досуква все още.
Пухла лови мишки и Мими ги изяжда фучейки. Днес се наложи да заколим три пилета и Мими така си накисна главата под кръвта им, че все едно си я заклал. Направихме пълва баня под топлия чучур на слънчевия бидон. Гък не каза, като майка си явно водата и е приятна в жегите.
Жужа скоро ще ражда. Дано не абортира пак. Есента ще се кастрираме, това поне е сигурно вече.

Извинявам се, че няма снимки ,но ми е трудно да работя на лаптопа , не  е в ред, а с телефона не се справям мн. добре с качването и постването, освен във фейса.

# 673
  • София
Бях обещала снимки на моята чисто новичка, много плюшена Лолитка! А да знаете само колко е мекичка и топличка на пипане! Синът ми и снахичката дойдоха на гости и направо не можеха да й се наситят да я пипат. Усещането е супер странно, и ръцете сами се протягат към нея.А тя само се извива и лигави от кеф.

Скрит текст:

И още една, за демонстрация колко лигави можем да бъдем:

Скрит текст:

Колко младичко коте изглежда сега. Такава една като на 6 месеца. А пък, както е пъстричка, и постригана лекинко на стъпалца, много прилича на Корниш Рекс, което допълнително ме размазва от удоволствие.

# 674
Като катеричка, много е сладка.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт