Любители на Котки Тема 96

• 35 235
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Ох, дано поне той пропусне...

# 646

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 10:13 от adelinda

# 647
Adelinda, котето на втората снимка май добре си похапва Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

# 648
Adelinda, котето на втората снимка май добре си похапва Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

На диетата на Дюкян е.  Peace

# 649
  • София
Aу, какви хубави кюлоти си има!  Heart Eyes

jujavka, разкошна черна пантерка!  Hug

Никога, ама никога не съм пазила котките когато сме били болни. Напротив, тогава котките идват при болния, за да се гушкат и да го лекуват. Говоря за 18-те години съзнателно отглеждане на Мъро и Мацо и за детските ми котараци от соц. времето (не толкова осъзнато гледане Wink). Болна от грип/вирус котка не съм видяла.  Wink

Единствения ми спомен е за едно мое боледуване, когато бях 5 дни с 40 градуса температура с неизвестен произход. Тогава Мъро ме избягваше сам и не легна нито веднъж до мен. Но може и да съм миришела.  Mr. Green

# 650
Има котешки грип, точно шомбавелка го кара. Цяла седмица не яде, отслабна момичето. Инжекции и биха всеки ден и се оправи. И то че била голяма, ако са бебета, е доста смъртоносно. Друг е въпроса, че не знам дали щамовете са същите и могат да се пренасят от котка на човек и обратното.

# 651
Тогава Мъро ме избягваше сам и не легна нито веднъж до мен. Но може и да съм миришела.  Mr. Green
Joy

# 652
  • София
Аделинда, котешки грип има, но доколкото знам не е същия като човешкия.

# 653
Аделинда, котешки грип има, но доколкото знам не е същия като човешкия.

И аз така знам, ама чета някакви препоръки от ветове, че знам ли. Може и да има такива, който са общи. Peace

# 654
Дайте ми идея какво да го правя моя старец. Вече две седмици  в разгара на лятото ми прави номера - купичките със вода  най-редовно ги обръща с лапа и пие водата от пода, няма значение дали е на теракот или килим..Simple Smile И чуе ли, че някой влиза в банята  , дотътря си старите кокали и дебне  пред вратата .. И познайте  - отвори ли се вратата  се шмугва пъргано да лочи вода от мокрия под... Кошмар!
Сложих  превантивно и голяма купа с вода ,която няма как да обърне , а той само си топи лапи в нея и ги тръска.

А аз го лекувам и се мъча да "убия" бактерията клепсиела , която най- вероятно пак от банята я е намерил.

Аделинда  на тоз Дюкян и ушите му сте изяли.. Simple Smile

# 655
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Давам. Peace Намери голям поднос, или нещо подобно на тавичката за отцеждане на чинии под сушилниците. Важно е да с голяма площ и много плитко. Сложи му купичката с вода в това. Така, като я обърне, ще я разлее в подноса и ще трябва да пие от там, а не от пода. Естествено може и да откаже, но поне си струва да опиташ. Peace Или направо му сипи вода в такъв съд.

# 656
  • Варна
Поздрави от Късметка, хапва вече, ака, мърка, тъпче си, само избягва да скача нагоре надолу и е омърлушена. На два пъти забелязахме, че като че ли и се схваща заден и преден крак, за момент .. после се оправя. Дали и опъва раната, как мислите? Гласа и е един такъв тъничък, не е онази хала Късметка...

Иначе коремчето изглежда добре, тя си се грижи за него. Утре става седмица от кастрацията, надявам се да отшумяват вече неразположенията на котето Praynig

# 657
  • София
Ура!!! Направих го!!! Свалих една торба пух и козинка от бедната ми Лолитка! При това собственоръчно, без да я стресирам от ходене в салон, и без упойки за да могат да я пострижат. Докато си лежеше край мен, лека-полека, с много галене и убеждаване колко е красива и добричка - и стана работата! Е, леекинко е на стъпалца, ама е почти незабележимо. На фона на меланжираната й гърбинка Laughing почти не се виждат стъпалцата. Сега детенцето ми диша спокойно, олекна й страхотно. Да се надяваме, че за зимата ще й порасне дългата и пухкава козинка, която си има. Обаче пък, какви дълги краци само се оказаха под пуха! Бедро - три ден път с камили, хаха. Става за манекенка по световните подиуми hahaha Сега се измете навън, набра смелост и излезе, а преди през деня си седеше само пред вентилатора на хлад. Като се върне, ще й направя една фотосесия, да ви я покажа с новата фризура Heart Eyes

# 658
С машинка ли я подстригва?

# 659
  • Пловдив
Айде и ние да си покажем дебелите телеса-Валерия Маца е станала 5,100. Shocked а яде два пъти по 25-30 гр.храна за кастрирани. Ето ги госпоЙците,настаненина климатик
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт