Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Добре дошла, Марчелка! Радвам се да те видя.
Аз рева и смърчам, ама не от мъка, ами от гадна, гадна хрема. Ама шъ съ управя.
Сладки сънища ви пожелавам!

# 511
Здрасти и от мен!
Нямам домашен нет. С тоя мобилния е пълна скръб .
В нова квартира сме. Изнасяне и деца ми дойдоха в повече. Стреса беше ужасен. Надявам се вече да се успокоя. Емил почна българско училище всяка събота ще ходи.Единственото лошо е , че вървим по-30 Мин до училището. Сутрин го води баща му. Следобяд а го вземам. Малкия само мънка за ръчички.Стана на почти 4 мес и се опитва да се изправя от полу легнало положение.Сяда и се захлупва .

# 512
Добро утро.
Марче, радвам се, че си добре. Мислих те. Снимките и разказите ти са чудесни. 
Тити, дано се адаптирате скоро в новата квартира.
Хортензийка, бързо оздравяване.
Деборанка, искам навън с детето, но няма начин. На нова работа съм ( в детска градина), уча и имам изпити и като сложиш готвене, чистене, оправяне, дрехи и т.н. нямам време да се обърна даже. Но много добре  се отразява на Гого, че съм заета. Имаше един период, в който беше като залепен за мен и не можех да изляза даже от стаята. Сега не го преживява така. А и като момче искам да има силна връзка с баща си, а тя се изгражда от ранна възраст.
Хубав почивен ден ви желая   bouquet  Hug

# 513
  • София
Марчеее, добре завърнала се! Звучиш ми много добре, като отпочинала и напълнила душата с красота! Браво! А снимките са прелестни!

Завърта ни полека училището и това е. Използваме сега почивните дни за разходка, вчера бяхме на Витоша, днес ще сме пак там, но по други пътеки.

Тити, това с вървенето пеша го приеми за плюс, не за минус. Дори при лошо време слагаш дъждобрана на количката и се разхождате. Аз нали все гледам да ходим пеша, даже не се качвам на транспорт за две спирки.

Мушкатова, бързо да се оправяш! Гледах снимки на балерината- прекрасна е!

Ста ди, как е на новата работа?

Вио, я разкажи сега как мина сдобряването с половинката? Mr. Green Много обичам сдобряванията начи, склонна съм да се скараме само за да се сдобрим после. Laughing

Желая ви хубав и слънчев ден! Hug

# 514
Вале, харесва ми на новата работа, но е много по- различно от училище. Тук си не само учител. Занимаваш се с хиляди други неща, даже на моменти се чувствам като мама. Да са нахранени, да не са потни, да си измият ръцете, и т.н. Имам няколко деца, които ми създават проблеми и пробвам различни методи за справяне с тях.

# 515
Добро утро и от мен!  food010
Влизам и що да видя Марчето се завърнала със страхотни снимки и разказ за това.Чак лиги ми потекоха от тези сладкиши и кафе.... Laughing
Хортензия да се оправя тоя нос,ама да не е от алергия ,че и моя нещо се обажда тия дни.
Вале хайде чакам пак снимки от разходката ви. Wink
Деборана-честита печка,а за вкъщи работа все си има и няма край,та не си сама в тези задачи.Аз вчера цели 3 перални пуснах,уж щях цял ден да мързелувам с плетката Thinking
Стади ,така е в градината мама си на всички дечица,а за подход като ги опознаеш ще намериш и ще се справиш.
Тити ще се справиш и с новата квартира,сега си претоварена от местенето.
Пожелавам ви приятни почивни дни и хубаво време!  bouquet
Вчера беше доста топло при нас и сега пак напича та отивам да пусна пак пералня и да стягам щерката за университета,че го дават дъжд уж.

# 516
  • София

Добро утро, момичета!

Марче, много се радвам, че писа. Страхотни снимки - красота, спокойствие... Зареди се с енергия, слънце, море... Мерси, че помисли за мен newsm51

Стади, радвам се, че ти хареса новата работа -  с другото ще свикнеш и ще се справиш.

Хортензия, бързо да се оправиш!

Тити, браво на бебока. Ще се адаптирате бързо и стреса ще го забравите.

Деборана, честита ти монтирана нова печка, запретвай ръкави, че както написа - бая работа те чака.

"човека е Човек, когато е на път!"
Малиии, Калинче, аз какво ли съм жУвотно, толкова рядко пътувам... Laughing Браво на спортиста!

Валенцето, приятни разходки!

Писе, никакъв дъжд!  Wink

Вио, всичко ще е на ред, ще видиш!

Смърфи, Славче,  Hug

Ма ко, как сте? Имате ли повтарящи се стикета вече?

Почна училището и Петьо веднага е болен. Цяло лято не е кихнал. Сега от притеснение е болен - хремав, очите го сърбят... Разстроен, че приятелите вчера го изключили от играта, че са се променили... Директорката му се скара (не само на него. Има тъпотия, че каквото носиш да хапваш в междучасието - не можеш да го върнеш дори в затворената кутия - или изяждаш или хвърлиш. Стои на вратата директорката и ги проверява!!! Поредната тъпотия)

С Миленка в 12 ще тръгнем в хотел Радисон, че има изложение за образованието и сама не й се ходи. Другата седмица ще ходи с момичетата.

Та това е при мен!

Хубав ден!

# 517
Марчееееееееее, много се радвам, че най - после се появи  Hug
На мен продължава да ми е сдухано - вчера Ванко се държа ужасно и сега е наказан и не му говоря  Crossing Arms Прелест, просто прелест!
Няма да ви изброявам, гушкам ви всичките. Хич не ми се и пише, надявам се ме разбирате. Хубав ден!

# 518
Марчева,добре дошла  bouquet.Много красиви снимки,браво.Аз от сутринта чистя,пера готвя ама какво да се прави,мен ме чака.Лек ден на всички Ви.

# 519
Добър ден   bouquet
Нас и днес ни одрусаха здраво 7:0  hahaha Сега малкия е като пр"п"кано мушкато... Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 520
  • Великобритания
Здравейте дами
Добре дошла на Марчева .. много много красота с тия снимки ..
вчера бяхме в тукашния Лидъл и видях , че и тука са пуснали тия стикита -пазаруваш за 10 паунда и ти дават 1 безплатно ..а иначе ако искаш може и да си ги купиш - 1 за 40 пенита , а 10 броя за 3 паунда .. купуват хората , че децата се тръшкат до касите хихиихихи ..
и мен това ме чака скоро време май ..  ooooh!
Лейди - черпи малкия с една студена вода .. хаха тва за провала ..следващия път ще бият те
хубав ден на всички ..

# 521
Привет  bouquetЛейди,другият път ще бият,нали и загуби трябва да има,та другият път да са по-упорити и да победят.Лека вечер на всички и много  Hug Hug Hug.

# 522
Добро утро  Hug

# 523
Добро утро! Вио, мина ли на Ванко наказанието?

# 524
Привет! Ние се завърнахме снощи от кратката ваканция, но прекарахме много добре. Сега багаж, пране и т.н. неприятни работи, като след всяка ваканция.

Марче и Тити - радвам се, че се появихте.  Hug Hug Hug

После пак ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт