Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 490
  • 736
  •   1
Отговори
# 60

Френската ми същност все ми говори - добро утро! Светли, честит рожденик - да ви е здрав, щастлив и да те слуша!

# 61
Добър ден и от мен   bouquet
Вече съм готова за новото издание на "Бай Ганьо из Европата"  hahaha Остана ми да изкося тревата  Joy
Тити - не сте само вие луди  Joy Ама след 4 седмици няма да се влиза в градината!
Светли да ти е здрав половина и мниго да се обичате   bouquet
Пожелавам ви страхотен ден  Heart Eyes
След обяд потегляме - имаме 6ч. път само в Англия  Joy

# 62
  • Germany
Светли, честит празник!
Лейди, лек път и весело изкарване в БГ!
Днес ме чака малко изриване на къщата и вечерта сме на рожден ден на приятелка. Малкото е по добре, но ще пръскам Вентолин още 2-3 дни. Вчера пак беше адска жега тук, днес пак е горещо, но няма слънце и препръсква, колкото да качи влажността  ooooh! Искам вече на морееее! Simple Smile
Хубав уикенд!  Hug

# 63
  • София
Направо се разливам от жега..... Crossing Arms

# 64
Много Ви благодаря за пожеланията.Аз приключих с приготовленята,няма да имаме гости само ние ще си бъдем,но искам да го изненадам като се прибере довечера,въпреки,че знам,че няма да му направи впечатление как е подредена масата и,че храната е във формата на сърца сервирана.Мъжо,ще каже"малеее преядох,наду ми се корема от ядене".Той не е от рамантичните за разлика от мен,ама на мен ми е кеф да го глезия.Хубава вечер на всички Ви.Simple Smile

# 65
Светли, да ти е жив и здрав рожденика и много да те слуша!
Лейдибърд, лек път и чакам да се обадиш.
Толкова от мен, че от телефона ми е много терсене да пиша. Лека!
П. П. Забравих- имате много поздрави от морето   Heart Eyes

# 66
  • при късмета
Привет!
Ние с шефа пак бяхме на село. По цял ден в басейна, не е излизал. Изгоряхме и двамата въпреки мазането.
Набрах си малини и червени и бели, заринах се.
Светли, да ти е жив и здрав мъжа и много да се слушате
На Калинка и Тити лек път, ще ви чакаме да пишете от родна земя.
Писе и аз изкарах същия вирус, и хремата и кашлицата трудна минават. Мен още ме влачат, сутрин и вечер е най-зле, през деня нищо ми няма
Славе, радвам се, че се оправя детето
Вио, да се топнеш за мен, че тази година ще пропуснем сигурно морето
Толкоз запомних. Ставам да просна и си лягам, че съм ужасно уморена.
Гушки на всички  Hug

# 67
  • при късмета
Добро утро!
Почерпката днес е от мен. Имаме годишнина от сватбата

# 68
Mако, bouquet - още дълги години да сте заедно, да се обичате и подкрепяте!

# 69
Ма ко честита годишнина,пожелавам Ви много любов и семейно щастие.

# 70
  • Germany
Ма ко, честито и от мен! Още дълги години любов и разбирателство ви пожелавам! Simple Smile

# 71
  • Великобритания
Добро утро от мен .. Ма ко честита ви годишнина , много семейно щастие ви пожелавам
ladybird пътува , лек й път , Марчето се разтапя от жега -да ти пратя малко хладинка от тука , туй време не е на себе си - сутрин вали и е студено , следобед става пак лято ..пфуу
днес е карнавалът на града , заедно с панаир ..каним му се още от миналата година , когато успях да видя само края (беше супер яко) , обаче с тоз дъждец и вятър не знам как ще стане  ooooh!
хубав ден на всички

# 72
  • София
Здравейте, момичета!

Ма ко, честита ви годишнина. Много си красива на снимките в ФБ, не си мръднала. Да сте живи, здрави, да се обичате и да се уважавате винаги!

Ма ко, като направиш сладко от малини да ме черпиш с едно бурканче Praynig

Блазе ви по цял ден на вън. Ние сме с Петьо по цял ден на балкона, излизаме към 9 вечерта, отиваме на пазара за някой папонь или диня и това е. Около 1 час разходка. Ич не ми се излиза.

Марче, не скучай, викни някоя гостенка на кафе под дървенцето, да се развееш от тъжни мисли, да се посмееш. Имаш си приятелките и за покер, бридж.

Искам и аз като Марче да скучая  на вила в Симеоново или Бистрица... Цял ден навън в сянката на ... един голям диван да се размажа по него под голяма шатра... Имам нужда от такова нещо.

На Калинка и Тити лек път, ще ви чакаме да се отчетете Wink

Писе, оздравявай.  Peace

Вио, хубава почивка, прави много снимки, ще е незабравимо!

# 73
С малко закъснение, честит рожденик на Светлито Simple Smile Да ти е жив и здрав и много да те радва!

Ма ко, честита годишнина! Колко години правите? Да се обичате още 100 ти пожелавам Heart Eyes

Искам и аз малинииии Laughing

# 74
То и аз искам малини,ама ме мързи да ида в тая жега до магазина,и биричка ми се пие,но довечера като захладнее ще ида да си взема.Какво правите в тая жега,как се спасявате?Хайде хубав слетобяд Ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт