Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
За жегата са супер летни коктейли. Mr. Green
Много обичам ментов сироп /в метро има/ със сода и лимон. Heart Eyes Може и с тоник или спрайт.
И мартини бианко със сода и много лед обичам Heart Eyes
И джин с тоник обичам. Crazy

# 76
Привет от горещ Бургас.Тук не се живее.
ма ко честита годишнина Simple Smile Пожелавам ви още 10 пъти по толкова заедно.

Искам и аз като Марче да скучая  на вила в Симеоново или Бистрица... Цял ден навън в сянката на ... един голям диван да се размажа по него под голяма шатра... Имам нужда от такова нещо.

На мен там ми е много населено, друг тип места обичам да ходя Simple Smile
 Но и там става за малко дни.
Ние вече два часа сме в града , е няма такава жега. Два пълни дни изкарахме на хладно, даже няма да излъжа ако кажа на студено.В Странджата на един речен бряг , на река Айдере, толкова прохладно място... С дълги ръкави и крачоли изкарахме вчера.А колко светулки имаше..... толкова романтично беше.Въпреки нервите преди тръгване изкарахме весело, ако можеше да не си тръгваме... След това се отбихме в Брашлян, хубаво селце с много къщи за гости ,много туристи.
Но сега сме тук на жегата, пералня 2 изпра отивам да простирам и зареждам трета, ето ото тази час най не обичам  Simple Smile

# 77
Звучи много готино. Heart Eyes На гости ли бяхте или в къща за гости и ако е второто коя е?

# 78
  • при късмета

Ма ко, честита ви годишнина. Много си красива на снимките в ФБ, не си мръднала. Да сте живи, здрави, да се обичате и да се уважавате винаги!

Ма ко, като направиш сладко от малини да ме черпиш с едно бурканче Praynig
Много ти благодаря Люска, изчервих се.
Хубаво, че прочетох за сладкото, че забравих да го сваря  ooooh! Ще е абсолютен екперимент, та ще е само 2 бурканчета. Малините са изключително меки, ще го правя със специалната захар за конфитюри и не знам какво ще стане. От бели малини ще го правя. Не съм яла дори такова нещо, та реших да екпериментирам да видя какво ще стане.

Благодаря ви за пожеланията. Романтично, само двамата бяхме на обяд. За вечерта ще сме си с шефа.

И новия телефон пристигна, наградата. Изненадаха ме още в петък, докато ме нямаше, добре, че имаше кой да го вземе, мислех, че много по-късно ще го донесат. И на него ходихме за калъфи протектори и такива разни и то времето мина. За вечеря стана време, аз сладкото не съм направила, та изчезвам  Hug

# 79
  • София
Ехо, здравейте!
Всички които са имали празници да им е честито!   bouquet Специално на Писето и честитя студентката, това за мен е изключително важно! Писе, честито!!!
Жега ми беше днес, нищо че лежах под една дебела сянка. Хванала съм и тен, фръц, но само на едната ръка където ме е гепнало слънцето, другата ми е бяла.. Joy

Привет от горещ Бургас.Тук не се живее.
ма ко честита годишнина Simple Smile Пожелавам ви още 10 пъти по толкова заедно.

Искам и аз като Марче да скучая  на вила в Симеоново или Бистрица... Цял ден навън в сянката на ... един голям диван да се размажа по него под голяма шатра... Имам нужда от такова нещо.

На мен там ми е много населено, друг тип места обичам да ходя Simple Smile
 Но и там става за малко дни.
......................
Много си е хубаво даже, Джеми.  Simple Smile Става си за цяло лято. Тишина е през цялото време. Вечерите са прохладни и си спя с една завивка. В момента вече е 22-23 градуса. Диша се свободно. Само ме дразнят пилците сутрин, защото много рано започват да ми чуруликат, то е още тъмно те надават вой.  Mr. Green
Людка, в момента ми е скучно, няма ни ги приятелите за бридж. Отидоха на почивка в Швеция да им замръзнат дупетата от студ.  Joy
Много се смях на тази картинка, за климатичните особености на Европа....

Хубава закачка на италианците след поредния горещ и при тях ден. Виждате при тах техните максимални градуси, каква стойност имат.  Имаме късмет , че полюсът на жегата е леко западно от нас. Пак се уредихме.. Joy
И още една за нас с Людачка, уредихме се.... hahaha hahaha

Отивам да смучкам домашна лимонада с мента и лимони.

# 80
# 81
Добър ден момичета и да честитам на празнуващите днес празника ,св. Илия е днес-бъдете живи и здрави!!!  bouquet
Аз два дена ме боли адски главата та честит празник и на празнуващите тези дни!!!   bouquet
Мерси за студентката,днес я записах ,ама чакане и чудо в тая жега и лоша организация в университета. ooooh!
 Тя не пожела да си дойде ,ами то писане и чудо било .После другите задачи и от топло на студено с тия климатици сега едвам дишам ,тоя нос не минава,ушите ми заглъхнаха чак.Оправих гърлото с таблетки за смучене,ама носа тече от тая пуста алергия и ту се оправя ,ту се запуши. Confused Дано сега малко да успея да почина, че почвам консервите от домати.Днес поне няма да готвя и отивам сега да полягам с книжка в ръка .
Успешна и по-хладна седмица ви желая ,лек път на всички пътуващи!!!

# 82
Добър ден и от мен момичета.  bouquetАз днес се занимавам с ВиК,от три дни сме без вода,миналата седмица пък 4 дни нямахме,и така е цяло лято,2 дни има вода после 4 няма.ама днес ми гръмнаха бушоните и тръгнах да разбера каква е причината.Сутринта отидох до ВиК,обяснявам аз каква е ситуацията,а те ми викат:;Ами Госпожо ние не знаем защо нямате вода при нас авария няма и не е имало в близките месеци;при което аз такъв скандал им вдигнах,нервите ми не издържат вече.Намерих началника и на него обяснявам проблема,той  вдига рамене и ми казва;Ами купете си минерална вода щом нямате вода за пиене;.Ами купих си,ама не минерална вода, а листове и плик и си написах жалба до ДКЕВР и а изпратих по пощата,пуснах жалба и до кмета та дано се вземат мерки,ама ме съмнява,че ще се размърдат.Вече не знам към кого да се обърна, не знаете какъв ад е да се живее дни без вода.Оффф,оплаках Ви се.Иначе като изключим водата при мен всичко е наред,крия се от жегата,пия си биричка и свалям килограми  Joyпред компа.Хубав ден Ви желая и много Hug Hug Hugза всички Ви.

# 83
  • при късмета
Привет, прекрасни!
С шефа имахме работа, цяла сутрин бяхме навън и се прибрахме в най-голямата жега. Кипна горкия.
Светли, правилно си подходила. Не вярвам само при вас да е така, организирай и други съседи да ги залеят с жалби. Като не реагират адекватно на жалбите, с тях и отговорите, извикайте "Господари на ефира" да видим пред тях кмета как ще даде съвет да си купувате минерална вода.

Честит празник на празнуващите, ако имате именници да са живи и здрави!

Писе и аз съм така с този нос, омръзна ми

Другите болни да се мернат да кажат как са.

Хубава и успешна седмица на всички  Hug

# 84
Я да се разпиша,че щом и редовните спряхте да пишете...не е на добре работата.
Надявам се ,че просто сте се омързеливили от жегата.Щото и ние сме така.То бива,бива,ама сякаш като тая година не е било отдавна(поне при нас де).А тук сме свикнали и на студ,и на пек Wink
Писе,честита студентка .Нека учи с мерак и кураж.
Светли,гадно е това.
Ма ко,честита годишнина на патерица!Обичайте се винаги!
Калинче,пристигнахте ли?

Контеска какво ли прави?Смърфи и тя .Вио си опека д*пето сигурно,Валето и тя я няма никаква.Тити е ясна,Марче и тя.Лус се е покрила на хладно,Барелина си пие коктейлите.Джей,настрой ли се на градските жеги?Славе,какво става с вас?Стади?Мони?а,Фло.Флооооо?!?!?Кого пропускам???Не е умишлено  Hug Нека се разпише всеки да сподели по две приказки.

# 85
Добър ден момичета.
Как ми се искаше да почивам в тази жега ,ама не-работа и задачи.А днес като се прибирахме беше 38*.  ooooh!
Утре пак работа -консерви,после изследвания-да видим дали има ефект от лазера .Днес малко ядове пак с разни служби дето не знаят законите,та ми писна да се разправям и обяснявам само. #2gunfire
Да ви сложа по едно да се разхладите в тая жега и изчезвам да събирам сили за утре.

# 86
  • при късмета
Взимам най-студеното питие, че пак съм с Т от снощи  #Cussing out
Добре, че аз се разболявам, не шефа.

# 87
pisenxeto взимам си , то в тази жега ...
ма ко бързо да я сваляш и най вече да откриеш причината за тази температура.
При нас днес нет и телевизия има за 20-30 минути 2 часа няма , преди дни пак така , бяха уж поправили аварията явно , не са .
Изчетох Хари Потър и философския камък от скука сега ще търся следващите в читанката за ужас на детето  Joy Joy не вярва как съм успяла за 2 дни , дано да се амбицира и я довърши скоро Simple Smile
Отивам да правя пица.

# 88
  • Бургас
Не влизам,че да не мрънкам.Зверски ме заболя зъб преди два дни,ама кошмарна болка! Sick
Естествено се случи през нощтаСега ходя на  зъболекар,че освен,че оправя болния ми намери и други кусури.Всеки божи ден зея с отворена уста и изблещени очи!
Стискайте палци мъките ми да свършват! Praynig
Смърфи,къде се покри?
Жега си е и имам чувството,че цяла София е дошла в Бургас!Трафикът е кошмар!Ако съм на мястото на кмета Николов,ще сложа визи,че и транзитни! hahaha
Не ми обръщайте внимание,не съм в час,даже не съм и в училище.Да свърши това със зъбите,че не се трае! #Cussing out

# 89
  • Germany
И при нас е ужасна жега... Не се стои навън, не се спи нощем, направо ужас! Било най горещото лято от години тук. На мен зъба ми се оправи, но ми се появиха гъбички от антибиотика  ooooh! Направо ми писна!
Мако да се оправяш бързо!
Славе и твоите мъки да свършат скоро! Знам колко е гадно да те боли зъб..
Писе, почивай си повече!
Бонболина, виж как ни раздвижи Simple Smile
На всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт