Много обичам ментов сироп /в метро има/ със сода и лимон.
Може и с тоник или спрайт.И мартини бианко със сода и много лед обичам

И джин с тоник обичам.
Пожелавам ви още 10 пъти по толкова заедно.
Ще е абсолютен екперимент, та ще е само 2 бурканчета. Малините са изключително меки, ще го правя със специалната захар за конфитюри и не знам какво ще стане. От бели малини ще го правя. Не съм яла дори такова нещо, та реших да екпериментирам да видя какво ще стане.
Специално на Писето и честитя студентката, това за мен е изключително важно! Писе, честито!!!
Пожелавам ви още 10 пъти по толкова заедно.
Става си за цяло лято. Тишина е през цялото време. Вечерите са прохладни и си спя с една завивка. В момента вече е 22-23 градуса. Диша се свободно. Само ме дразнят пилците сутрин, защото много рано започват да ми чуруликат, то е още тъмно те надават вой. 

Аз днес се занимавам с ВиК,от три дни сме без вода,миналата седмица пък 4 дни нямахме,и така е цяло лято,2 дни има вода после 4 няма.ама днес ми гръмнаха бушоните и тръгнах да разбера каква е причината.Сутринта отидох до ВиК,обяснявам аз каква е ситуацията,а те ми викат:;Ами Госпожо ние не знаем защо нямате вода при нас авария няма и не е имало в близките месеци;при което аз такъв скандал им вдигнах,нервите ми не издържат вече.Намерих началника и на него обяснявам проблема,той вдига рамене и ми казва;Ами купете си минерална вода щом нямате вода за пиене;.Ами купих си,ама не минерална вода, а листове и плик и си написах жалба до ДКЕВР и а изпратих по пощата,пуснах жалба и до кмета та дано се вземат мерки,ама ме съмнява,че ще се размърдат.Вече не знам към кого да се обърна, не знаете какъв ад е да се живее дни без вода.Оффф,оплаках Ви се.Иначе като изключим водата при мен всичко е наред,крия се от жегата,пия си биричка и свалям килограми
пред компа.Хубав ден Ви желая и много
за всички Ви.

Нека се разпише всеки да сподели по две приказки.

не вярва как съм успяла за 2 дни , дано да се амбицира и я довърши скоро 

Направо ми писна!