Смърфи - Марче ти е написала рецептата за еклери!!! Вероятно зависи от големината на яйцата - моето тесто не е толкова гъсто, че да правя с ръце топчета - гъсто е колкото смес за целувки/слагаш яйцата едно по едно, разбъркваш и ще разбереш дали трябва още яйце да се сложи, или е достатъчно, че големината на яйцата..../ - аз слагам една чаена лъжичка от сместа в/у хартията за печене - каквато форма "цопне" - такъв е и еклера
един с един еднакъв не ми се получават
Когато ги правиш с чаена лъжичка, стават като за една големичка хапка, но поемат доста крем - на мен винаги крема не ми достига /с 1л. мляко го правя/ - та ми остават и да си напълня със смес от крема сирене, пуш. сьомга, краставички и копър - солените също са разкошни!!! От цялата смес правя само ако ще имам гости - ако е само за нас - разделям на две - за еклери и за толумбички. За толумбичките правя предварително сироп/това е дозата сироп за цялото тесто - иначе делиш на 2/ от 500гр. захар, 500мл вода. Като поври около 5мин.свалям от огъня и добавям сока на 1лимон. Сиропа трябва да е студен!!! Пържиш толумбичките в сгорещено олио и като са готови ги цопваш от тигана в студения сироп. След около 5мин ги вадиш от сиропа, че трябва другите да се цопват
Могат веднага да се консумират - сиропирани са.Писенце да върви "по вода" на щерката

С тия лютеници само ме гневите
Тук ни домати, ни чушки като хората 
Днес най-накрая лошата серия свърши - победихме 4:3
Времето беше страхотно слънчево и си изгледахме мача полегнали на една кълка, препичайки се в/у тревата. При нас в неделя никой магазин не работи след 16ч., а преди да тръгнем за мача ми изгоря филтриращата помпа на аквариума...Навръщане хванахме края на работното време и взех помпа, ама в бързината за два пъти по-голям аквариум
Утре ще ходя да подменям. Изобщо - явно ме напече слънцето

.Лейди браво за победата
Ще ми се малко да разнообразя, ама като не се сещам...

Нищо ,сега пък ще се оглеждаме за оферти за нова година някъде.

.Моят съвет към теб е да се успокоиш и да не показваш ,че се тревожиш от преместването.Установила съм ,че когато аз съм притеснена от нещо което ни предстои като семейство прехвърлям тази тревожност и върху децата.Стават нервни и докато не ме видят мен успокоена не мирясват.Пробвай да покажеш вълнение ,че предстои нещо ново и вълнуващо което ще направи семейството още по сплотено.Поне при мен действа без грешка.Само като кажа вече ,че ни чака приключение и са готови за чудеса👍