Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 504
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Леле, Калинка, недей да правиш, заради лудите колумбийки дето искат и те да пекат курабии. Ако на вас ви се ядат, ок, ама иначе недей.  Peace

Вио - честити придобивки!  Peace

# 661
А така и аз съм на вълна курабии, всичката ми е наред и направих тази вечер една доза - половината с шоколад половината без.Сега имам до довърша едни контролни, и хапвам курабета Simple Smile
Смърфи , сигурна ли си че няма амонячна сода ?
 Аз от две години ползвам този "бакпулвер" на гърба на който пише че е амониев карбонат Party, от Лидл, по Коледа го пускат и се запасявам с две три пакетчета , тъкмо свърших последното и чакам новата промоция .

# 662
J_M_M - напълно съм сигурна, не са го и чували... Ще видя Калинка какви рецепта ще ми даде, нали сега я твори.  Wink

# 663
  • при късмета
Болна съм  #Cussing out Имам Т, гърло ме боли, носа ми е запушен и не мога да дишам, ставите ме болят. Крив ми е света до степен да съм побесняла и да не знам защо  ooooh!
Добре, че на шефа нищо му няма. Аз от вчера започнах да се разболявам, днес с него сме цял ден навън, на дъжда. Ходихме за стикита на Славейков. За бой съм  Rolling Eyes

# 664
Ма ко да оздравяваш бързо  bouquet,няма да се даваш на тоя гаден вирус.Хайде лека и спокойна нощ.

# 665
Смърфи нищо не творя - нямам брашно  Joy Аз все нещо сладко бъркам - ако не е всеки ден, то през ден  Joy Утре ако имам време ще хукна до магазина да купя - не е за колумбийците, ами и моите искат-то за това и брашното свършва  Joy
Джейми и тук няма амонячна сода, както и лимонтозу  #2gunfire
Вио със здраве да си ги носиш   bouquet

# 666
Лейдибърд, и аз все нямам брашно  hahaha Бях се запасила уж да имам за повече време, ама то май като имам и все се чудя какво да направя  ooooh! Вече си взехме и машината за хляб от свекървата, и само едни хлябове и едни теста се размятат, мани мани. Ще отслабнем на куково лято с мм, мда  Whistling
Ма ко, да оздравяваш! Ама къде обикаляш в този дъжд, ще ти дърпам ушите! Завивай се, грабвай една книжка и си почивай! Гуш  Hug

# 667
Хаха, Калинка, права си за лимонтозуто. Какво съвпадение, хаха, и тук нямат. А то за какво е?   newsm78 Не, че не съм си взела от него де, да имам, че взема да потрябва.  hahaha

Ма ко - ама наистина си за бой. Хубаво си се подредила, бързо да се оправиш! Стига стези стикита. Шефът вече е ученик, кажи му, че Смърфи е казала да си пише домашните.  Heart Eyes

# 668
Чета вЪ, Обичам вЪ, но нещо съм се сдухала и няма май какво да пиша.

Бързо да си признавате рецептите за тези неща, които коментирате, че само на Марчева намирам кейка и лютеницата. Благодаря Марчева Simple Smile.

Смърфи, при такава промяна на теглото си е нормално да имаш намален имунитет и организмът да се нуждае от покой. Имам опит само с - 9кг., но все ми беше студено и ръцете ми трепереха известно време.

На всички - сили и добро настроение желая!

# 669
  • София
Девойки прекрасни, здравейте!
Аз след малко се изнасям. Ще се тръгне към 4 сутринта. Малко ми е притеснено, ама това щото ми е малко неизвестно, ама щЪ се оправя. Марчев спи като заклан, ама аз, нъцки. Ще пътувам с кола и ме чакат около 10 час път, ама ще стигна, де, това е сигурация.  Wink Така реших за да мога да си взема повече неща с мен, иначе със самолета е до 20 кг май...нещо такова, а това си е едно нищо. Катуна след малко потегля.  Simple Smile  Чао ви и ще си дойда към  20-25.10. ама ще летя тогава.
Приятно на вас!
Ако се оправя по-рано ще ви се обадя по телефона, вероятно, още ми е неизвестно кое как е. Абе, аз защо се захванах изобщо с тази история.... не обичам промените, нали си знаете каква съм си...подредена, и всяко нещо което не е на мястото си ме вкарва в луд и тих ужас ужасен.
АЙ, чаУ ви!  Banghead

# 670
Марче, лек път и по живо и здраво! Понякога промените са за добро!  Wink Ако имаш нет, здрасни някой друг ред и енджой, както се казва. Hug

Деборана - преди като си бях нормална, нито бях студенолюбива, нито топлолюбива. Бях си универсална. После драстично напълнях и все ми беше топло, сега отслабнах и все ми е студено. Шантава работа, ама се надявам да се нормализират нещата. Имам още за сваляне, откъдето и да го погледнеш си е шок за организма. А и почти не ям въглехидрати, те да ме стоплят поне.  Wink

# 671
# 672
Добро утро и от мен!
Смърфи знам ,че амонячна сода или поне със същия ефект се получава при смесването на сода бикарбонат и бакпулвер.
Ма ко да се оправяш бързо,почвай да пиеш от сока от бъз.
Марче лек път и после ще чакам снимки да видя  малко  от там където си.
Плами дай и ти снимки от почивката ,да се насладя на красоти.
Вио,ти май сега само на готвене и глезене си го ударила,ама покажи малко снимки на малките сладури де.
Тук спря да вали поне за сега,обаче си е доста хладно.Ще се вадят и прибират дрехи,с обувките се справих.Правих и поръчка от един сайт да видим дали сме нацелили номерата на обувките.Поръчах едни ботуши и кецове за щерката. newsm78
Вчера готвих супа топчета и шницели,обаче сложих и настърган картоф вътре  в супата,та се промени вкуса,но ни хареса .Днес ще мързелувам и стоя но топло.
Приятен ден на всички!

# 673
  • при късмета
Добро утро!
Не знам какъв е този вирус, но през нощта ми беше много зле. Тресе ме цяла нощ. Сега ставам, поне се понаспах.
Сега някак трябва да отида да взема шефа и се прибирам.
Гушки на всички  Hug

# 674
Марче, лек път душко!Ма ко дано да се оправиш бързо.Аз сега ще бягам по задачи,че трябва да свърша много неща,и да напазрувам трябва.Лек ден на всички Ви.

Общи условия

Активация на акаунт