Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 495
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Великобритания
Айде на кафето

Марчева - лек път , и дано бързо да стигнете за там , закъдето сте тръгнали ..
Ма ко , оправяй се вече , много много е неприятно , ама жената не трябва да се разболява , както казва ММ , че иначе в къщата настава хаос  Grinning
само ме дразните с тия лютеници значи .. миналата есен се пробвах с тази  , която се прави във фурната , но нещо не я одобрихме
Лейди - не знам дали знаеш , има нов бг магазин в Англия , има почти всичко и е на супер цени , според мен поне - аз си почръчвам вече почти всяка седмица козе и биволско сирене , лютенички и вафлички хихихи , като доставката е 4-5 паунда до нас.. пиши ако имаш нужда от нещо да ти дам адреса Simple Smile аз съм доволна

# 676
  • гр.Варна
Здрастиииииииииии.Егаси времето днес.Толкова ми е студено значииииии.
Снимки мили мои няма как да кача.Не ми се получава това упражнение и това е.А и никъде в интернет пространството не си ги качвам тея снимки ,че после да ги плесна другаде.Вариант има сигурно ,и ако измисля нещо ще кача една две.
Ма-ко ай сега иди пак за стикита душо.Ей това сме ние овните./ нали не бъркам в зодията ти/Като река нещо ,стени събарям и това е.И аз се бях проснала болна точно след като се върнахме от Турция и то отново заради дебелета ми овенска тиква.
Марче сигурно вече кацна докато аз се набутам.Успех и ще те чакаме.
Смърфи я сподели как отслабна бе жена.Аз съм от 10 години с диагноза Хашимото и битката с килограмите е страшна.С Дюкан свалих едни 14 кила преди 7 години и после много бавно но славно всичко се върна.Сега покрай операцията ми и проблемите с кръвта ме натъпкаха с кортикостероиди и стана страшно вече.Спазвам 90 дневната диета , но всичко става много бавно заради Хашимотото.ЛЛ ми каза ,че са необходими повече от 6 месеца докато се изчистел организма ми от химията ,но на мен ми тежат килограмите и не се харесвам  така.Искам вълшебно хапче - и готово. Rolling EyesАма пък и все гладна и дебела неща да бъдааааааааааааа #Cussing out
Стига с тез курабии бе ,че ви убивам.Чак ми замириса на работа вече на тях и само се облизвам.

# 677
  • при късмета
Плами, не бъркаш за зодията, запомнила си  Laughing
То поне да ги бях взела всички стикита. Нямаше всички и пак 2 ни остават  ooooh! Поне повече време да бяха от Лидл за тях, а те ще ги дават само още 10тина дена, а шефа ги иска цялата колекция. В ограниченото време мие проблема, не друго.
Писе, благодаря! Само дето шефа мислеше, че и коте ще има в пратката, не знам защо така си мислеше  hahaha Искал само да го погали и сме щели да го върнем  hahaha
Марче, лек път и снимчици ще чакаме

От вчера съм изпила почти цял блистер парацетамол и от сиропа от бъз взимам. Започнах и на шефа да давам, даже той ме подсеща. На мен ми е ужасен, но го взимам защото иначе ще каже "защо ти не го искаш, а аз трябва". Той засега с по една лъжичка на ден няма проблем.
Отпуши ми се носа, та поне мога да дишам.
Сварих бутчета, после да са ми готови да направя една супа набързо и сега ще последвам на Вио съвета, с книжката в леглото

# 678
Добър ден   bouquet
Марче попътен вятър  Heart Eyes
Мими - всички Бг магазини в Анг. са в Лондон  hahaha Аз съм на 6 часа път от там! Обаче в нашия Morrisons има гръцки щанд...разнообразието от саламурени сирена е завидно, а цената е повече от добра/сравних цените с Бг магазините/. Имаме си и тарама хайвер и салата "снежанка"  Joy Само от към салами ми е по-трудно, че Лидъл ми е на 20км, но пък има Теско на 10км, където има полски щанд, а при азиатските храни има лозови и зелеви листа за сърми. Та едва ли ще пазарувам от Бг магазин.
Ма ко бързо оздравяване  Hug
Ай стига с тия килограми - стресирате ме и ще отида да си хапна....

# 679
Ааа котетата -не ги даваме. Naughty Laughing
Днес след като не ги бях виждала 3 дни ги видях,пак бели са правели по китките ама простено им е,след като се покаже слънцето ще има скубане на ред.Водата спря днес и решихме да излезем  да напазарим.Купих първо тиквички да направя като киселите краставички с фиксовете  и чушки за печене.Нарязах тиквичките и напълних 6 буркана,обаче остана от заливката та се сетих да сложа от чушките ,те бяха огромни и моркови имах та два буркана направих от тях и във фурната се пекат и чушки.Та който му се работи си намира работа и после ще избеля чушките.

# 680
Аз пък обратно на Писенцето - такова нищоправене не е имало скоро  Crazy Даже и вечеря нямам - едни бъркани яйца направих на малките и това е, а ние с мм ще сме на салати. Не знам студа ли ми действа така, дъжда ли, ама най - вероятно е просто мързела  Crazy

# 681
Добро утро,ето Ви едно ранно кафенце от мен morning.Сега пуснах една пералния,че снощи си прострях дрехите на терасата и уж нямаше да вали сега като станах,такъв дъжд вали,че и с вятър и ги е измокрило,та пак пране и сушене ooooh!.Вече не знам къде да ги суша,та се замислям дали не е време да си взема сушилня,че и детето много се цапа и всеки ден по една пералня минимум се пуска.Ама къде ще я сложа един господ знае,уж голяма къща пък няма место да се завъртя вече.Днес ще ида до Техномаркет да ги разгледам и да видя какви са и цените,пък ако вземем,ще и мисля място.И това малкото от вчера мрънка за една писта на макуин по рекламите я е видял,пък проверих в нета и тя 70лв Shocked нищо и  никаква писта,ако мога да го залъжа с някоя по-евтина,че той играчки н е пази и след два дни нищо няма да има от нея.Хайде излях си душата.Лек и усмихнят ден Ви желая  bouquet

# 682
# 683
Добро утро.

# 684
  • при късмета
Добро утро!
Мърдам вече. До сега четох, че и времето ще се оправя, та още повече ще се размърдам.
Хубав ден на всички  Hug

# 685
  • Бургас
Добър ден и от мен! Grinning

Ма-ко,почивай още,че да се оправиш съвсем и да не направиш усложнения.

Два дни след обявения червен код и очаквани потопи и "евентуални жертви",както се изказаха някои болни мозъци,да ви кажа,че капка дъжд не е капнал с изключение на 10 минути нормален и приятен дъждец!
Писна ми от тези прогнози,с които си пълнят новините и плашат хората! #2gunfire

Другата седмица ще извикам майка да гледа дребната и започвам чистенето на новия дом.Чудя се дали да взема жена да ми помага,ама като се познавам по-добре май сама. newsm78
Ще има да и се пречкам и да показвам как да чисти и накрая сама ще си изчистя.

Марче,ти къде хукна така натоварена?Лек ти път и умната!

Смърфи,пий повече бира.Не пиете вие с ма-ко и сте като рай за бацилите. hahaha

Светли,с теб ли станахме приятелки във фб,че много резултати ми излязоха при търсенето на името,което даде,но се ориентирах по малкия сладкиш на снимката. Heart Eyes

Дамчо липсва и започнах да се притеснявам за нея.Разпиши се поне за малко,Дамчо! Praynig

При пренасянето смятам да свърша чистката на Марчева.Ще изхвърля всички неносени и неползвани предмети,но ММ трябва да го няма.Ще си подредя само чистите и новите неща.

Отивам да нареждам миялната и си чакам обещания дъжд! Thinking

# 686
  • София
Момичета, изпробвах една рецепта, ммммм. Само едно да кажа, че съм ползвала обикновенно брашно и тези грамове няма как да претегля - така, че правих на око. И чесъм съм сложила само в половината, че аз не бива да я и Петьо не знам как ще реагира. Гофрети от картофи и тиквички.

http://www.yulisgym.com/gofreti-ot-tikvichki-i-kartofi/

Ужасно са вкусни...

Отивам да взема младежа от училището.

# 687
Славче,с мен си стана приятелка Simple Smile. Малее,ама на истина в Бургас го даваха едва ли не апокалипсис ще има,само плашат хората.Аз се прибрах,разгледах сушилните и си харесах две,сега не знам коя да вземем.Купихме и писта,ама познава маймуната,не се прецака да вземе друга,та 70лв за писта и вече едната количка е загубена ooooh!,а няма и два часа от както се  прибрахме.Сега ММ сменя патрона на вратата,че свекър ми сутринта излязъл на кафе и си забравил ключа от входната врата на масата в двора и като се върнал да си го вземе го нямало.Едева ли го е откраднал някой,най-вероятно го е духнал вятъра накъде по двора,но за по сигурно да сменим патрона.Много студено,уж го даваха при нас 20 градуса,а е много ветровито и студено,даже си включих климатика на топло.Сега отивам да правя Индийски бонбони ладу,че на ММ му е голям мерак да ги опита,голям фен е на индийските сериали.Много  Hug Hug Hug на всички Ви.

# 688
Светли,

Може сушилня "Миле" втора употреба да си вземеш, не са лоши. Миналата година имаше за 300 лв.

Момичета,

Сега гледам какъв сладкиш да направя утре за закуска. Докато се пече - ще изгладя и ще пусна нова пералня и после отлитам при Морфей Simple Smile.
Славче, писна ми да наемам жени, които ги мързи да гледат, след последната пак чистя сама. Ако ще възпитавам някого през времето, за което му плащам, мерси, по-добре да чистя.

Не се сърдете за прогнозите, такива данни са получили, такива изводи са направили, това малко като образната диагностика Simple Smile

Всичките момичета - да сте здрави и щастливи   bouquet

# 689

Общи условия

Активация на акаунт