Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 518
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен,ми какво да Ви кажа,вече четвърти ден няма капка вода няма,и днес ходене по мъките и всички си прехвърлят топката.Само аз и още едана женичка се занимаваме,другите съседи чакат ние да и свършим работата.Къде ли не ходихме,ВиК,ДКЕВР,кмет,зам.кмет.и нищо вода няма.Иначе днес на обят измерих на терасата 41 градуса и като добавя и липсата на вода смятайте дали сме добре.Ядем пици бързи закуски,че да не цапаме съдове,че в тая жега и без вода ме е старх да събирам мръсни чини в мивката.Славче,оправяй го тоя зъб бързо,че да не те мъчи.Хубава вечер на всички Ви.

# 91
Светли, отвратително е с тая вода  Tired Ма ко хубаво ти е казала - ако никой не ви обърне внимание, звъннете на "Господари на ефира" или на някое друго предаване  Peace Трябва да се раздуха случая, за да ви обърнат внимание, иначе явно няма да стане.
Ма ко, как си? Спадна ли температурата? Да оздравяваш  Hug И честита годишнина на голяма патерица, да сте живи и здрави и да се обичате все повече и повече, и да родите една сестричка на Шефа  Wink Heart Eyes
Славе, да ти минава бързо  Hug И аз имам един зъб за оправяне, все му се каня, и все не остава време  Crazy
И при нас е жега, но засега се търпи, поне аз търпя. Иначе нищо ново и интересно, всеки ден едно и също. Децата щуреят, Ванко не слуша, мм ме ядосва....Семейна идилия просто hahaha

# 92
  • при късмета
  и да родите една сестричка на Шефа  Wink Heart Eyes
Виж сега, ако нещо съм ти направила ще ти се извиня, ама защо сега са тези пожелания? На моя мъж съм му казала, че ще види второ или като започнат да ги раздават по интернет или като се обърне към комшийката. Аз повече бременна и да раждам, не.  Laughing Още мисли над вариантите, ама не бързам  hahaha
Т спада като пия парацетамол. Освестя се за малко и след това изведнъж пак отпадам и ми се доспива, ама много. И мускулите ме болят. Не знам какво е това нещо, но за 2 седмици 2 пъти се качвах на метрото, че имах ходене насам натам и се разболявам същата вечер  ooooh!
Надявам се до утре да съм добре
Светли, намерете някакъв начин да ги размърдате, ако трябва до медиите сигнализирайте. Егати, племена в третия свят не живеят без вода. 4 дни са ужасно много време. Интересно ми е какви сметки получавате на това отгоре. те трябва да ви плащат, че сте към тяхното дружество.
Славче, бързо да се оправя зъбобола, че това е много гадно  Hug

Моите чак сега легнаха, ще почета насам натам и аз към леглото

# 93
  и да родите една сестричка на Шефа  Wink Heart Eyes
На моя мъж съм му казала, че ще види второ или като започнат да ги раздават по интернет или като се обърне към комшийката. Аз повече бременна и да раждам, не.  Laughing
Ох ще ме умориш  Joy

# 94
Добро утро.
Кафенце?

Аз пия моето и ще излезем малко с децата, уж на по - хладно. Хубав ден на всички!

# 95
  • Великобритания
Добро утро дами .. аз се черпя с кафето на vio , че мноооого ми се спи ..
ние си направихме една разходка до близкия град Дувър .. пихме кафенце на високите скали и гледахме фериботите , които идваха и заминаваха на всеки 30 мин .. еее много е хубаво наистина
миналата година пак бяхме ходили там , но тогава бебчо беше още в коремчето и можехме да обикаляме много повече , а вчера заради количката бяхме доста възпрепятсвани , но все пак пообиколихме
ето ви малко снимки да видите - на който му е интересно де

и малко от техния плаж

# 96
Здравейте и от мен. В петък на Гого му прилошало в яслата от жегата и от тогава не съм го пускала. Бяхме на гости при едните баба и дядо, после и при другите. Затова и не съм ви "наглеждала" тези дни.
Стиснете ми по едни палчета за няколко дни. После ще ви кажа защо.
Светли, много неприятно без вода. Дано скоро се оправи проблемът.
Славче, скорошно оправяне на зъба.
Ма ко, и на теб бързо оздравяване.
Вио, вземам си кафенце. А все ще те питам- оправихте ли проблема с племенницата ти?
За всички споменати и неспоменати   Hug

# 97
  • при късмета
Привет!
Днес не съм вдигала Т.
Вио, мерси за кафето, нищо, че е никое време ще пийна
Ста ди, стискам всички налични палци. Пази го Гого, че малките деца хич не издържат на жега.
Мими, много красиви снимки, супер са

Пътуващите да драснат по някой ред, че са пристигнали благополучно. И този Панталей пътник Смърфи, също да се обади какви са й координатите, че съвсем й изгубихме следите.
Въпще, всички на отчет, че много се разпуснахте  Hug

# 98
Тук съм Simple Smile
Ходихме на плаж и риболов , мъжа и един негов колега риболуваха Ванко не можах да го изкарам от водата ,  а аз нали се пържих като смок, уж се намазах ама ...сега опъва на места, та тази вечер сме на морска рибка, да разнообразим малко.
Ста ди имаш моите палци  Peace
mimmito много красиво при вас  Crazy
Смърфи наистина се загуби  newsm78, и не само тя Славе какво стана със зъбите ?
Марчето да вземе да изкара книгата че наистина много липси има .
Отивам да си прибера голямото дете ,което като съм родила след това съм му родила един батко.А споменах ли ви че искаше още едно дете да си родя заради една игра за трима  #Crazy #Crazy #Crazy не знаех къде съм като ми каза.

# 99
Джей  hahaha Кой кого родил аз така и не разбрах, но нищо, веселба да става  hahaha
Стади, стискам палци  Hug
Мими, снимките са страхотни  Peace
Ма ко, как е температурата? Тормози ли те още?
Светли, какво стана, пуснаха ли водата?
Аз да ви кажа бях на лекар  Tired Откриха ми стрептококи пневмоние, и явно благодарение на тях имам синузит и кашлям вече 4 месеца. Сега пак трябва да ходя на УНГ, за да видим какво лечение ще предприемем, защото явно от предишните два курса антибиотик и от физиотерапията няма никаква полза. А докторицата така ме издразни - отдели 5 минути на прегледа, и още 55, за да ме убеди, че трябва да спра да кърмя  Rolling Eyes От една страна е права, защото заради това кърмене не могат да ми изписват много от лекарствата, но пък от друга страна...как очаква да отбия Дея от днес за вчера, не знам  newsm78 Още повече, че и двете изобщо не сме готови да се отбиваме  Tired Не знам, ще го мисля, ама изобщо не ми се иска...Та такива работи, следващата седмица явно ще съм пак по доктори. Гадост  Sick

# 100
  • при късмета
Вио, това не е много добре. То ясно, че не може да отбиеш Дея веднага, но освен, че нямаш голям избор на лечение, може ли и да й предадеш стрептококите? На другите домашни също. Много са упорити гадовете и знам, че са заразни. Или пък бъркам стрептококовите и стафилокковите инфекции  newsm78 Дано ти намерят подходящия АБ, че да е добре за всички  Hug
Нямам Т днес, но като легна и започвам да кашлям. Не си доспивам и по принцип си ме унася по цял ден и съм на метлата. А и отделно днес ми е някакъв много нервен ден. Не знам защо

# 101
  • София
Привет, момичета! Hug
Чета ви редовно, но нали пътуваме насам натам и нямам време за писане.
Вио, гадна работа, но не знам какво да те посъветвам, не съм кърмила децата си.
Ма ко, ти пък какви ги вършиш с тези болести посред лято? Да се оправяш бързо!
Ста ди, явно от жегата нещо му е станало на детето, дано не се повтаря!
Писе, на теб честита студентка, много късмет ипожелавам!

На мамите софиянки да препоръчам нещо чудесно, което в момента преживява моето дете- зооучилище в Софийския зоопарк.
http://www.zoosofia.eu/index.php?option=com_content&view=art … ews&Itemid=18
Детето ходи с такова удоволствие, толкова нови неща научава, жалко, че е само за седмица!

И да ви попитам- за първи път ще ходим на Северното Черноморие- Крапец. Никакви отзиви нямам за там, резервирахме една малка самостоятелна къщичка , ако някой има нещо да сподели- ще съм благодарна!

Марчеее, ти се загуби на тая вила!

На всички неспоменати- Hug!

# 102
  • Germany
Вио, направете изследвания и на децата, защото тези бактерии са заразни и нищо чудно от тях да ти боледува толкова големият тази зима. Аз доколкото знам се морят само с пеницилинови антибиотици, които не са съвместими с кърменето  Confused Стискам палци да се оправиш бързо и да намерите вариант да не отбиваш Дея  Praynig

# 103
Здравейте и от мен.Чета Ви,но не пиша защото,ръцете ми треперят от нерви,вода още няма 6ти ден вече,на тия безхаберници и дадох срок до утре сутрин и ако няма още вода викам телевизия.Хйде болните бързо да се оправят,поздрави на всички.Simple Smile

# 104
Добра вечер,

виждам ,че сте ме споменали ,но повечето от вас знаят защо не пиша .

Скрит текст:
Дядо почина и днес му е погребението . Мир на душата му . Praynig

Общи условия

Активация на акаунт