Домакини 51 / Плаж, коктейли и море

• 60 498
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Добра вечер,

виждам ,че сте ме споменали ,но повечето от вас знаят защо не пиша .

Скрит текст:
Дядо почина и днес му е погребението . Мир на душата му . Praynig

Съболезнования миличка.

# 106
Контеска,съжалявам много.Мир на праха му!Бъдете силни  Hug

# 107

Отдавна не съм сервирала кафе - добро утро! Отдавна не съм и писала и сигурно и сега нямаше, но не мога да не прегърна Контеса в този тежък момент Hug Иначе не ми е до писане, но може би по-нататък ще ви споделя. Плами,
Скрит текст:
пътувах до София, вероятно пак ще ми се наложи, затова не се обаждам, но ако нещо се разберете, пишете ми, моля.
Целувки за всички!

# 108
  • при късмета
Добро утро!
Дами, мерси за кафето! Нещо не ми звучиш добре, надявам се всичко да е наред  Hug
Контеска, прегръщам те миличка, не ти е леко  Hug
Светли, какво стана с водата?
Вале, дори населеното място не съм чувала. Хубаво изкарване

Момичета, вземете драснете по някой ред

Хубав петък  Hug

# 109
Добро утро.
Контеска, моите съболезнования.  Hug
Дамчо, и за теб прегръдка. Дано всичко е ок покрай теб.  Hug И благодаря за кафето.
Светли, пак ти пожелавам да се реши скоро проблема с водата.
Вио, скорошно оздравяване.
Валенце, приятни разходки и поздрави на цялото семейство от нас. Ако имате път насам, обадете се.
За всички   bouquet

# 110
  • Germany
Контеса, моите съболезнования  Hug
Дамчо, дано скоро нещата около теб се нормализират!

# 111
  • Великобритания
Добро утро прекрасни дами ..
съболезнования и от мен
Светлито се ядосва , че няма вода , а ние тука ще се удавим от дъжд ..уж лек дъждец го даваха , ама егати пороя.. свикнахме да излизаме всеки ден , а вчера не сме излизали и дано днес поспре поне за малко че да се разходим покрай морето ..винаги след дъжд е много красиво

Валенцето питаше за Крапец - великолепоно място , имаме близки , които имат там вила (доколкото знам дават стаи за нощувки) много много красив пплаж , все още незастроен -поне до миналото лято , като ходихме да си берем пипер ..много ми хареса на мен , дано и на вас ви хареса почивката там

# 112
Благодаря ви , момичета !  Hug Hug

# 113
Честит рожденник на Светлето на патерици! Да е жив и Здрав!
Ма ко честита годишнина!
Лейди лек път ! Весело изкарване на ваканцията !
Контеса  Hug

Последна редакция: сб, 25 юли 2015, 17:25 от titi888

# 114
Добро утро!
Днес ще правим кръщене на децата. Лудницата в пълна.
Ще се побъркам от напрежение.

# 115
  • при късмета
Добро утро
Тити, хубав празник ще си имате. Защо ти е нервно?
Никакви ви няма, много сме летни
Хубава неделя на всички

# 116
Здравейте и от мен,нямах време да пиша,че вчера дойде водата и съм отрепана от работа.Изпрах шест перални,направих пет манджи,чистих,замразих ядене за малкият,че днес пак спря водата.Утре ще званя на господарите,това вече е безобразие седем дни нямаше вода,вчере дойде и сега пак няма.Стискайте палци за тая вода,че без нея е ад.Хубава вечер Ви желая.

# 117
Добро утро.
Ние пак бяхме малко морски, та затова ме нямаше тук. Изкарахме страхотно, изобщо не ни се прибираше. Имах и много хубава случка - случайно се запознахме с нашата Хортензия Мушкатова - дойдоха на нашия къмпинг на почивка и ме намери  Sunglasses Страхотно момиче е, а принцесите и са просто невероятни! За съжаление се видяхме само за няколко часа, но сега в петък като отидем ще се видим пак  Wink
Светли, изобщо не чакай, ами звъни на "Господарите"! Това е абсолютно безобразие!
Тити, честити ти християнчета, да са ти живи и здрави! Моите дребосъци още не са кръстени, ама нещо и двамата с мм се двоумим дали изобщо да ги кръстим...
Хубав ден на всички, гуш от мен  Hug Hug Hug

# 118
Май ще трябва да си взема специално ваканция, за да си почина от ваканцията. hahaha Не съм се спряла. ooooh! За три седмици съм навъртяла около 1200 км, повечето из региона. Как го направих и аз не знам... Утре заминаваме със сестра ми за София, а в сряда летим за Берлин. Там в края на седмицата ще кацне и ММ и накрая ще се приберем заедно тримата. И след това какво ни чака... Пак напред и назад. Но съм обещала да се видя със Славчето (дано зъбът е по-добре) и Джейми (дано да си в Бс). Това ще е някъде първата трета на август. Май като се прибера в Богота, ще спя поне един месец. Хаха!
А и във Варна ще ходим, ще кажа кога, може и с някой там да пийнем по едно кафенце.  Wink

Прочетох набързо и по диагонал кой, какво, къде! Ще пиша като се върна. Поздрави и целувки на всички!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 119
  • Бургас
Здравейте! Hug
Утре и в сряда са последните мимъки при зъболекаря!А дано,ама надали и аз като циганката.Ужас е в тази жега да правиш зъби.Разчекнах си устата,че той е много навътре проклетия зъб! #Cussing out

Смърфи,тук съм!Засега няма да мърдам никъде.Чак в нначалото на септември отивам да ставам комшийка на Марчела. hahaha

Иначе нищо ново при мен.Жега и навалица в Бургас!За три дни ми дойде сестра ми на гости,обаче не можах да се видим спокойно-плажове,моята все ревеше.

След Гърция живот и здраве може да стягаме багажа за новото жилище.Малко ми е едно такова....цял живот съм била в това и сега на дърти години ми е трудно,но поне на децата ще им е по-широко-всеки със стая.

Чао за сега! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт