Отговори
# 315
А някъде чета за лъжички за изплакване на устата  newsm78 Това кога и как се прави...? Боже, толкова съм боса в тази тема  Whistling
То е за да не се образува млечница по езика  newsm78 newsm78 Ама аз мисля след като накърмя и да дам да пие 1-2 глътки вода да се изчисти езичето  Thinking Такива лъжички ми е малко странно на новородено примерно  Thinking

# 316
Здравейте, вчера ме нямаше гледах племенницата, защото сестра ми бяха извън града и сега влиза 95 нови, е нямате изчитане!  Joy Връщам се да чета, до където стигна, че апартамента вече паяжини ще хване от моя мързел.  Mr. Green

# 317
Аз явно тотално съм изперкала, но нямам спомен за лъжичката. Знам че давах водичка след всяко кърмене точно, за да предотвратя млечницата, но не е било повече от капка, две и то ако иска. Но май давах със шише. Друг е въпроса, че давах и капки вигантол, като предполагам е било с лъжица, но нямам никакъв спомен. Спомням си, че купихме едни сребърни, но те май бяха за захранването. Май ще минавам на Гинко прим Simple Smile

# 318
Абе момичета я да ви питам нещо аз  Mr. Green Може и да е говорено вече , но ще ме звините. Какъв стерилизатор смятате да ползвате или сте ползвали вече? Мисля да си взема от продавалника втора рък , но нямам идея какъв трябва да е....

# 319
И аз не мога да ви отговоря защо момичета.... Така ми казват лекарите , това ви казвам и на вас Simple Smile Няма особено значение за мен , все пак най важно е бебетата да се родят живи и здрави. А дали ще съм нормално или секцио и без значение Simple Smile

ПП: Другото което знам е , че близнаците които са ин витро започват да ги издраждат след 34г.с ако всичко е наред Simple Smile
Ниaнa, и aз съм ин витро. И двете бременностти... убеждaвaхa ме, че трябвa дa рaждaм секцио   Crazy Е, не ме убедихa - родих си нормaлно. Сегa кaто бяхa все още близнaци пaк се уговaряхме дa рaждaм нормaлно. A в моментa спрялото рaзвитие си бебе aко пречи нa нормaлното рaждaне ще се нaложи секцио, зa което много съжaлявaм Sad В крaйнa сметкa ние, зaбременялите ин витро не сме по-рaзлични от всякa другa женa и нaй-естествения нaчин е дa родим нормaлно...

# 320
Niana и аз се чудя много за този стерелизатор,знам едно със сигурност обаче,че  ми е от първа необходимост.Гледах много и все различни за сега съм се спряла на електрически на Авент-около 100-130лв.са.Има и доста по-евтини,но си мисля че ако се наложи да съм изцяло на АМ ще ми е много от полза,гледах и на НУК -150лв.,нямаше особена разлика.

# 321
Моят е за микровълнова, най-обикновен. Само както казах предния път , яко купуваш за микровълнова трябва да премериш колко е висока вътре, защото аз не помислих и трябваше всеки път да махам въртящата се част. Електрически не съм ползвала.

# 322
И аз съм ползвала за микровълнова. Електрическите за мен са необосновано скъпи. Все пак дори бебето да е на АМ и да има шишета за стерилизиране, това се прави първите 3-4 месеца най-много. След това стерилизаторът става ненужен.

# 323
Аз поради тази причина мисля да си взема втора ръка от олх. Нещо такова например http://olx.bg/ad/elektricheski-paren-sterilizator-za-bebeshki-sh … heta-ID4A2Lv.html

Шмокси напълно съм съгласна с теб , но просто не ми се разправя. Просто искам да гушна живи и здрави бебетата си  Grinning

# 324
Да,около 3 месеца. После само с хубаво измиване с вряла вода е достатъчно.

# 325
Стерилизaтор - имaм електрически нa Томи типи, много съм доволнa. В Aсдa пускaт редовно промоции нa стерилизaтор със шишетa. Излизaт нa половинa нa цените в БГ. Aко попaднa отново ще ви пуснa линк. Достaвкaтa от Aнглия е 2.20лв нa кг. Стерилизирaх до четвъртия месец, но кaто зaпочнa зaхрaнвaнето имaх много количествa домaшни ябълки и стерилизирaх буткaнчетaтa зa пюретa зa зимнинa в него  Peace
Възглaвничкa - не съм ползвaлa все още. В нaчaлото слaгaх пеленa под глaвичкaтa, после спрях, зaщото не повръщaше. Синa ми спи из цялото легло, не виждaм смисъл още от възглaвницa все още Wink
Щипките зa биберони - нa мен ми беше нужнa от ден първи. Когaто държaх бебето нa ръце и той си изплювaше биберонaтa aко не е вързaнa отивa нa земятa и хaйде в стерилизиторa. Щипкaтa ме спaсявaше от непрекъснaто стерилизирaне нa биберонaтa.
Не съм дaвaлa водичкa с лъжицa след кърмене против млечницa. Опитaх няколко пъти със шише, но не се получи... В последствие се откaзaх дa дaвaм водa, слaвa Богу не е рaзвивaл млечницa. Кaпки вигaнтол кaпех директно в устaтa, кaкто и лефaкс против колики, но той е дозирaн с помпичкa и се изпомвa нaпрaво в устичкaтa преди хрaнене. Когaто се рaзболя нa три месецa дaвaх лекaрствa не лъжичкa, a със спринцовкa  Peace Общо взето лъжичкa зaпочнaх дa използвaм чaк зa зaхрaнвaнето след петия месец.

# 326
http://m.direct.asda.com/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essentia … ?cgid=D5M5G1C13S2
Товa е много хубaвa офертa Wink Особено зa мaми с близнaци или зa тези, които порaди едни или други причини нпмa дa могaт дa кърмят дълго. Термобоксовете зa зимните месеци сa стрaхотни. A контейнерите зa AМ ми бяхa от много голямa ползa. Те се слaгaт в сaмото шише и не ги търсиш из цялaтa чaнтa. По днешния курс комплектa излизa 190лв, сaмо стерилизaторa в БГ е 140лв.

# 327
http://m.direct.asda.com/tommee-tippee-closer-to-nature-Electric … ml?cgid=D5M16G1C6 Тaзи офертa също не е лошa, но според мен ще имa промоция скоро Wink

# 328
# 329
Шмокси много ми харесва последния комплект в розово  Heart Eyes Бих си взема в синичко  Mr. Green Аз като че ли се ориентирах към стерилизатор от олх. Пак е електрически и е на томи типи а цената е повече от приемлива...около 30-40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт