Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 109 433
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
А и да отбележа, че детския кът е всъщност един ъгъл от залата, постлан с мокет и вътре има играчки - повечето плюшени. Няма пързалки или някакви съоръжения за чупене.

# 346
Моя приятелка беше ходила там с пуснати ваучери и към края на вечерта въпросния собственик ли, управител ли и тя не е разбрала е изгонил децата. А те нищо не са правили, големите са били на някаква маса, а 2 момиченца са си играли вътре. И тя каза, че на Бонели повече няма да стъпи, но пък каза, че пицата била много вкусна.

Да кажа, за условията в празнуване на детски рожден ден в Галакси боулинга в Черно море. Лично ме не ме устройва... Задължително условие е играта на боулинг, заплаща се по 5 лв на човек, отделно за интерактивните игри е по 1 лв. жетона, като има промоционална цена от 30 лв/ 35 бр. Отделно заботят с Fame и Годзила. Можели да направят и тематични партита.

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 00:36 от Radina

# 347
  • Варна
Все се каня да пиша за Бонели и аз. Миналата година бяхме там на 2 рд и няколко пъти като гости. Много ми беше харесало и реших тази година там да празнуваме 5-тия рд на сина ни. Междувременно разбрах, че има нов собственик. По телефона беше изключително мил и отзивчив. Отиваме месец преди това с приятели да хапнем и да резервираме. Собственикът беше там, заигра се със сина ни, поредното добро впечатление и всъщност последното. Храната беше мазна, картофите отвън загорели, отвътре сурови, по кашкавалените хапки имаше следи от сусама от пилешките пръчици, пицата с рукула и прошуто беше без рукола и с пАРшуто. Идва собственика с един бял лист и ми го подава да си напиша менюто за рд. Ние изреждаме горното с най-милия тон и усмивка, като първо уточнихме, че съвсем добронамерено и градивно искаме да си кажем мнението относно храната. И този ми ти собственик като зае една отбранителна позиция, смени тона веднага и започна да отговаря с неща от рода: "Да ти го сотви жена ти по-добре, но едва ли ще може!", "Рукула в кухнята няма, сервитьорката е виновна, че не ви е предупредила!", "Прошутото си е прошуто!"Донесе празната кутия от колбаса и я навря в лицето на един от компанията, който му отвърна най-любезно, че добре познава вкуса на прошутото и може да чете и на етикета пише "пАРшуто".  Отговорът на собственикът беше: "Ами с това я правим тук. Ще сменя името в менюто." Без грам срам, без извинение. Дали го е сменил не знам, защото не повторихме там.

# 348
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ужас,без думи съм от казаното.Аз в такъв случай бих отказала да платя сметката.

# 349
  • варненка от София
Къде беше това Бонели, че не мога да се сетя?

# 350
Къде беше това Бонели, че не мога да се сетя?

Зад градинката на читалище Маяковски, но сега читалището мисля, че се казва по друг начин.Оф, как го обясних Embarassed

# 351
И този човек не все още посетен от данъчни, кзп или нещо от сорта?!

# 352
Забутано е,намира се вляво от ДГ Слънчева дъга.Ако застанеш с лице към входа на градината,заведението е зад градината в кооперацията.

# 353
Олеее!!! Аз си мислех, че собственика на "Бонели" просто е изпушил в жегата и специално ние не сме му харесали, а той явно си е бил такъв. Щом толкова много хора се оплакват. Миналата година беше съвсем друго. Явно повече в "Бонели" - НИКОГА!!!!! Но стига вече за него - не заслужава нашето внимание, а още по-малко парите ни.

# 354
Последно по въпроса за "Бонели" - нашата пица беше добре, да кажем вкусна, но ни бяха задължили на всяко дете да поръчаме по една цяла пица /малка/ и сок. Едната ми внучка отказа да яде пица защото била с кетчуп /а детето не го понася/.Аз отначало помислих, че отгоре е сложен кетчуп, но като погледнах - тя е приготвена с кетчуп вместо с доматен сос. Значи щом е за деца - да им пробутаме боклуците - те и без това не разбират. Но някои разбират и изобщо обидно е някакси!

# 355
малееее и ние бяхме на РД там. Собственика се скара  с аниматорите, искал им 10 процента от печалбата, после правеше забележки, че говорим силно и не можел да си пие ракията. Пиците за децата доидоха след 1 час, а картофките накрая. Жалко, защото заведението иначе е страхотно. Ако някои знае друго подобно да пише. Искам нещо такова и да викна аниматор.
А някои знае ли как се казва заведението в морската между Трини ти и Хоризонт, срещу ЗОО къта? Ходих и гледах Палермо до колхозния, но нямам отзиви за там

# 356
Момичета,има едно открито заведение точно срещу входа на Хоризонт.Веднъж седнахме да пием там кафе и искренно ме учуди факта,че детския батут не се заплаща.Има пързалка,пясъчник и две люлки.Смятам,че е прилично,то всеки има различни разбирания.Свиркайте ако някой види,че новото Амичи е отворило.То се проточииииии много.

# 357
  • Варна
Здравейте,
Идеята ми е тази година да отидем на парк Хепи Ледн. Мисля си за барбекю и свободни занимания за децата. Не мога да намеря снимки обаче, и то по детайлни на кътовете за BBQ.
Дали има ходили там с такива снимки?

Обадих им се и те казаха че имат 5 сепарета по 8 места и 6 по 10 места. Хубаво е да се направи резервации за сепарето като не се изисква капаро. Торта не могат да ми осигурят но тази която ще си донеса аз могат да ми я сложат в хладилник. Само се притеснявам за 2 часа път да не и се случи случка

Намерих си 3 ваучера за безплатен вход на дете до 10г за сезон 2015. Децата ще бъдат 7 бр така че издирвам още 4 бр такива ваучери. Ако някой има и не са му нужни ще съм благодарна ако ми направи този подарък

# 358
  • гр.Варна
Момичета,има едно открито заведение точно срещу входа на Хоризонт.Веднъж седнахме да пием там кафе и искренно ме учуди факта,че детския батут не се заплаща.Има пързалка,пясъчник и две люлки.Смятам,че е прилично,то всеки има различни разбирания.Свиркайте ако някой види,че новото Амичи е отворило.То се проточииииии много.

О,заплаща се Naughty .Дори и да си предупредил че няма да се ползва го калкулират в цената...
Което не е коректно... ooooh!

# 359
Ние ходихме на 18 и излишно попитах сервитьорката и тя ми отговори,че не се заплаща.Колко му е утре да замъкна малката там и да ви споделя после.

Общи условия

Активация на акаунт