Детски рожден ден - ВАРНА -10

• 108 402
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Веселите крачета е доста предпочитано място и трябва доста от рано да се резервира.

# 511
Момичета, искам да попитам за Пфое мол - когато има детски РД могат ли да влизат да играят странични деца? Не ме интересува за празнуване на РД, искам неделя сутрин да отидем детето да поиграе, но все се чудим дали няма да има РД и да не ни пуснат?

# 512
  • Варна
В пфое мола сме празнували РД заедно с още 2-3ма рожденика. Толкова е голямо, че никакви ядове не сме имали. Отделно и свободно си влизат дечица без проблем по време на РД.

# 513
Мерси, много! Значи ще го пробваме.

# 514
Здравейте! Обмисляме мястото за нашия рожден ден. Деца на 6-8 години, около 15 малчугана.
Досега сме правили парти в Капела плей, в детския кът на Мола в Аспарухово, в Пфое мол... Изчерпвам се откъм идеи и места. Чувам добри отзиви за Тринити, както и коментари, че е "безбожно скъпо". Някой да даде повече информация? В сайта няма нищо. Или друго интересно място за рожден ден? Датата е 25 март.
Благодаря ви предварително Simple Smile

# 515
  • Някъде там
Здравейте! Обмисляме мястото за нашия рожден ден. Деца на 6-8 години, около 15 малчугана.
Досега сме правили парти в Капела плей, в детския кът на Мола в Аспарухово, в Пфое мол... Изчерпвам се откъм идеи и места. Чувам добри отзиви за Тринити, както и коментари, че е "безбожно скъпо". Някой да даде повече информация? В сайта няма нищо. Или друго интересно място за рожден ден? Датата е 25 март.

Защо не им направите една детска дискотека в Панамера или в залата на Парти Джак!!Мисля, че имат отделна зала и си наемат ди джей(за Панамера)!!

# 516
  • Варна
zanzilla, не съм правила в Тринити рд, но съм ходила и не останах очарована. Няма особено много игри, но поне има място вече за по-големи деца да си измислят те и да си играят. От персонала не останах особено очарована, защото на рд с деца на 2-3г се очаква да ги гледат, а мацките даже не разбраха кога няколко деца излязоха извън детския кът, защото бяха заети да се говорят и хапват. За капак сумата наистина не беше малка. (Не мога да кажа с точност, но са ни роднини и коментирахме, че е скъпичко). Аз не бих платила по-голяма сума от масовото особено ако не съм ок с отношението и не получавам това, за което плащам. Според мен отидете на място и огледайте, дали ще ви допадне обстановката и отношението.

# 517
Здравейте,работя точно в тази сфера отнасяща се за детски рождени дни.Направи ми впечатление,че има коментари,които са доста неточни и объркващи, относно каква крайна цена е платил даден човек за самото събитие.От рожден ден до рожден ден има голяма разлика-бройка на деца и възрастни,някои желаят анимация други не,консумация на гостите и куп неща които могат да оскъпят празника.Най-точно е  да се коментира цената на пакета който детския кът предлага,за да не объркваме четящите форума.Подарете на вашето дете детството,за което всеки е мечтал.Приятна вечер

# 518
  • Варна
То затова си пишат и хората какво е било менюто и кои услуги са ползвали. Ако някой иска още инфо-пита. От нравоучения-няма нужда.
Точно вашия коментар е такъв-объркващ. Нещо ако имате по темата с удоволствие или поне да не бяхте споменавали, че сте в бранша...
Извинявам се и аз, че водня темата ама нека спрем!

# 519
Подарете на вашето дете детството,за което всеки е мечтал.Приятна вечер

И аз това искам, но при съвременните условия- трудна работа.

# 520
Чувам добри отзиви за Тринити, както и коментари, че е "безбожно скъпо". Някой да даде повече информация?
Два пъти сме празнували там, с разлика две години. Разликата в обслужването и най-вече в анимацията обаче, беше космическа. Първият път, преди три години, бяхме просто очаровани! Не мога да се сетя дори за дребна забележка.
Миналата година останах разочарована от момичетата, които уж организираха игрите на децата. Крайно незаинтересувани, с изключение на едно от тях.
Хапките и те не бяха същите и съвсем не толкова добри като първия път.
Но пък залата е много хубава, просторна, само за РД. За родителите също е супер. Щом никой не бърза да си тръгва, дори и след като изтече работното време на заведението  Wink
Като цена - 10 деца и около 18-20 възрастни - 600 лева. Обаче приятелите ни са такива, че не са много по алкохола. Иначе можеше и повече да излезе.

zanzilla, а ти би ли споделила за Капела Плей? Хареса ли ви?

# 521
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Уау,страшна цена за детски РД.

# 522
Е все пак гостите са били 30 човека

# 523
Здравейте,работя точно в тази сфера отнасяща се за детски рождени дни.Направи ми впечатление,че има коментари,които са доста неточни и объркващи, относно каква крайна цена е платил даден човек за самото събитие.От рожден ден до рожден ден има голяма разлика-бройка на деца и възрастни,някои желаят анимация други не,консумация на гостите и куп неща които могат да оскъпят празника.Най-точно е  да се коментира цената на пакета който детския кът предлага,за да не объркваме четящите форума.Подарете на вашето дете детството,за което всеки е мечтал.Приятна вечер
Даам, така си е  Peace Ако имах времева възможност и желание, бих оформила темата под формата на справочник. да се ориентират родителите,е дин вид да си избират  Heart Eyes Laughing

# 524
Даам, така си е  Peace Ако имах времева възможност и желание, бих оформила темата под формата на справочник. да се ориентират родителите,е дин вид да си избират  Heart Eyes Laughing

Ако можех да подаря детството, за което всеки е мечтал, то ще е извън детските клубове
Най-забавните детски рождени дни се получават на открито, сред природата.За съжаление, не всеки, вкл. и аз могат да организират такъв рожден ден.Винаги съм казвала,че децата , родени през топлите дни имат голям късмет .

Общи условия

Активация на акаунт