Чувалче за количка

• 5 011
  • 6
  •   1
Отговори
Тъй като поръчвам разни неща за бебо, не ми стана ясно едно нещо. Когато вече е есен и е студено и бебето е на 7-8-9месеца и е в летния кош - с какво се завива? Освен яке или космонавт (за зимата), гледам, че има одеалца дето се завързват?
А през зимата, когато е на годинка?
Моля за мнения
Благодаря Hug

# 1
  • Северозапада
На мен след година ми беше по-удобно космонафт или яке с гащеризон или по-дебели панталони, зависи от температурите. Причината, че вече се ходеше и я свалях да походи в парка, гадинката или където сме отишли  Peace Първата зима беше на 4-10 месеца и ползвах чувал. Така обличах само по-дебело яке а надолу я закопчавах в чувала.

# 2
Дъщеря ми е раждане декември месец и в началото ползвах космонафт. Следващата зима купих чувал. Много удобен ми беше, ползвах го и втората зима. Третата вече не влизаше в него а и рядко ползвахме количката.

# 3
Моето дете е раждано март, т.е зимата бяхме на вашата възраст. Обличах космонафт и нашата количка имаше покривало за краката. Когато е била с яке, слагах под покривалото на количката едно поларено одеалце. Не съм ползвала термо чувал.

# 4
Дъщеря ми на 6 месеца спря окончателно да спи  в количката, та с нищо не съм я завивала. Само съм я обличала. Но има деца, които и на година и половина продължават да поспиват навън, за тях ще трябва някакво одеялце. Бебето ще си покаже, не бързай.  Peace

# 5
  • София
Моя син през зимата го обличах с космонавт. В количката го завивах с дебела пелена.
Купих (по-точно ми ушиха) чувал за количката. Под чувала го обличах по-леко.

# 6
Първата зима - когато беше на 4-5 месеца, беше с космонавт и одеало в кош за новородено. Втората зима, вече на година, ако седи в количката, имаше зимен чувал и под него с панталон, нормално дебел и зимно яке, но отдолу с блуза къс ръкав и памучна жилетка. Когато беше без чувал, беше с космонавт. Третата зима, вече на две години, по същия начин. Винаги гледам да го обличам с един кат дрехи по-малко от мен, тъй като аз съм зиморничава. Никога не слагам чорапогащник под панталона. 

За ето такъв чувал става въпрос:

http://www.amazon.de/Odenw%C3%A4lder-Fu%C3%9Fs%C3%A4ckchen-Mucki … nwaelder+fusssack

Общи условия

Активация на акаунт