Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 25 013
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Лаве  Hug Heart Eyes Чок озледим сени  Blush Mr. Green

# 376
  • София
Добро утро и от мен   bouquet
Еви  Hug Heart Eyes  Лава  Hug Heart Eyes

Като гледам снимките от снощи  на Мичонка чак ви завиждам
Аз много си падам по такива купони всеки се е забавлявал как му е готино на душата та ви се кефя искрено   love001 smile3508

На отдъхващите по морето и на планината им пожелавам да си починат хубаво и да хвърлят по едно око на нашите гълъбчета  Heart Eyes
На останалите приятен и ползотворен ден  Hug

# 377
Добро утро
поопулих се вече и отивам да рисувааааамеееее  Party Party Party

# 378
Линде  Hug Heart Eyes Нерваче  Hug Heart Eyes

До трети епизод със сигурност е написан сценария на Кара севда-та  Laughing Четох, че бил най-амбициозния проект на Ай Япим  Peace

# 379
То на Ай Япъм всички проекти са им грандиозни и награя сърбаме попара
не им се хващай .
За мен най-грандиозния техен проект се остава Езел.

# 380
  • София
Линде  Hug Heart Eyes Нерваче  Hug Heart Eyes

До трети епизод със сигурност е написан сценария на Кара севда-та  Laughing Четох, че бил най-амбициозния проект на Ай Япим  Peace

Кога започва да се излъчва Кара Севда
Много ще ми бъде интересно да видя Неслито в дует с Бурак и се надявам наистина да има хубав сценарии за да не го спират преждевременно

# 381
Линде, говорят за средата на септември, по-точно за 15-ти септември, но се пада вторник, а тогава е Парампарчата, таа надали ще е в този ден Whistling

# 382
  • София
Линде, говорят за средата на септември, по-точно за 15-ти септември, но се пада вторник, а тогава е Парампарчата, таа надали ще е в този ден Whistling
Еви понеже спомена парчетата аз го следя но в датата нещо бавно се превежда та въпроса ми е дали не са се отказали да превеждат в Дата

# 383
Линде, по този въпрос се обърни към модератора в Датата - Васето  Peace
Не ги гледам ни Парампарча, ни Съдбата, но понеже правим Розите сега с Вили Манолева, та от нея знам, че Съдбата е завършена откъм превод  Peace

# 384
Съдбата е готова отдавна , парчетата ги превежда кей и много бавно излизат преводите още е на 20 еп. май
но аз го пукам на руски и никога не съм чакала бг. превода

# 385
Здравейте момичета. Хубав и успешен ден и от мен ви пожелавам. Дайте идейка за някой пленяващ филм да погледам и аз. newsm78  bouquet

# 386
  • София
Линде, по този въпрос се обърни към модератора в Датата - Васето  Peace
Не ги гледам ни Парампарча, ни Съдбата, но понеже правим Розите сега с Вили Манолева, та от нея знам, че Съдбата е завършена откъм превод  Peace
Добре Еви ще питам а розите до кой епизод има превод в датата

# 387
До 24-ти  Peace В момента превеждам 25-ти, ама ич не ми е на сърце тоз сериал и се мотам бая  Whistling

Деси  Hug Heart Eyes За сериал с превод ли питаш, или за някой от новите, дето ги гледаме на турски  Joy Joy Joy

# 388
  • Prague Czech Republic
Къзлар чок пишите бе , човек едвам успява да ви изчете.  Hug Hug  Sad

# 389
  • У Диспансера ...♥♥♥
И Нерваче, какво нарисувахте  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт