Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 25 012
  • 733
  •   1
Отговори
# 390
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, моето момче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 391
  • София
Ирка ма много игриво твойто момче па и хубаво  newsm08

# 392
  • София
Подготвила съм ви басейна и шезлонгите в жегата, хайде момичета хвърляйте дрехи и задръжки

А ето ви и разхладителните напитки

# 393
  • София
момичета Hug
ох че хубаво басейнче....втая жега и с дрехите бих са метнала...то па едни дрехи у тая жега Joy Joy

# 394
тези новички ли са, не мога да преценя  Thinking

# 395
  • София
тези новички ли са, не мога да преценя  Thinking

Еви може и да не са от сега много са облечени за лятно време  newsm78

# 396
  • Стара Загора
Привеееет wavey!
Васе Hug Heart Eyes,Нерваче Hug Heart Eyes,ГАле Hug Heart Eyes,Деси Hug Hug Heart Eyes,Глория Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ирче Hug Heart Eyes,кажи как ти се казва момчето,все се каня  да те питам и забравям Grinning...мн.е готин Party

Еве Hug Heart Eyes,май няма да е нова снимката,мн.облечена Неслито за лятото Rolling Eyes..

ЛИнди Hug Heart Eyes,взимам си коктейлче и се нареждам на един шезлонг за довечера Party

Лава Hug Heart Eyes,липсваш ни Hug!
Цитат
Скрит текст:
Отивам да видя какво стана с Ягодките  Whistling

Ай сиктир ви  Hug Hug Hug
Еве, мерси за рози4ките Hug  bouquet
Ааа, Боре, моя ако ми спре нета, направо му давам 4ервен картон Joy Joy Joy и ние утре заминаваме, ама в хотела имало нет, а пък аз и на тела имам мобилен, така 4е на плажа може да метам по някое око Mr. Green
Оба4е Рена е най-големия фен, признала съм я Laughing Ходихме на Хисаря, на кръ4ма, един голям купон, вси4ки пият, пеят, хора се вихрат, а наща седнала на масата и гледа филма hahaha hahaha то4но тогава даваха нашия филм онлайн  Joy Joy Аз съм прикоткала тоя с бузукито до мен, пеем колко глас имаме, тя съзерцава Маджит ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Лека ви Hug Hug Hug
И ти гледаше ма Naughty Mr. Green баш кога я душеше Mr. Green

Сиктир и от мен Hug
Цитат
ааа, пове4е пях с бузукара Joy Joy Joy Joy Joy Даже Ирка овекове4и момента и ме издебна баш у вихъра  hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:
rotfImao rotfImao rotfImao
Сладурана  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Хади дайте подсказка за минито бу гедже  Laughing.

# 397
  • У Диспансера ...♥♥♥
Боре  Heart Eyes Hug Чанинг Тейтъм, се казва ашка  Mr. Green
Пак ще си го сложа, че ми е много хубав значи  Heart Eyes Joy Joy Joy
И да не е само спам, нашите хубавци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 398
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 399
Боре  Heart Eyes Hug Чанинг Тейтъм, се казва ашка  Mr. Green
Скрит текст:
Пак ще си го сложа, че ми е много хубав значи  Heart Eyes Joy Joy Joy
И да не е само спам, нашите хубавци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Heart Eyes
Ирче  Hug Heart Eyes чок гюзел колаж.   bouquet 

Боровинка  Hug Heart Eyes

# 400
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лаве  Heart Eyes Hug

# 401
  • Стара Загора
Ирче,мерси за отговора Heart Eyes.И момчето ти хубаво  Laughing и колажите също  newsm51!

# 402
Абе и аз ги виждам, че са облечени бая, особено Кадир, който изкара зимата в Мугла по тениска, обаче снимките са нови в смисъл сега излизат сефте. Пък вече кога , що, не се знае  Whistling
Ама се зарадвах, че смалил брадата, пък то....
Надявах се да излязат снимки от посещението им вчера в онова селце - благотворително , освен това днес Мехмет Догулу има рожден ден, на 19 юли - Асуман, така че, а дано ги видим двамцата. Много ми домъчня за тях  Heart Eyes

Забравих да ви напрегръщам всичките, че му изтървах края ... с кой се здрависвах вече и с кой не Joy

# 403
# 404
До 24-ти  Peace В момента превеждам 25-ти, ама ич не ми е на сърце тоз сериал и се мотам бая  Whistling

Деси  Hug Heart Eyes За сериал с превод ли питаш, или за някой от новите, дето ги гледаме на турски  Joy Joy Joy
Ще трябва да е с превод. Иначе ще ми е трудно с турския

Общи условия

Активация на акаунт