Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~55~

• 24 879
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета! Hug
Минавам да ви кажа, че случайно се загледах в сериалчето, миналата седмица и вече съм мисля, към 45-та оригинална серия. Хареса ми! Малко Шинаси ме дразни с този телешки поглед, а отровната Пелин е върха. smile3555 До сега освен, любовта на Маджит и Нериман, най-любимата ми сцена, е когато Зехра наби Кадер! rotfImbo Смяла съм се с глас. rotfImbo Кадер си заслужаваше всеки един шамар.Даже малко и беше на тази пеплянка. Joy Joy Joy После като седеше на дивана една синя, зелена.... rotfImbo rotfImbo
Иначе, Маджит и Нериман са много хубава двойка.Зарадвах се, като прочетох при вас в темата, че са двойка и в реала.

Лелята на Нериман е майка на тази дето играеше в КГ и се омъжи за Кузей, а сега я гледам в КБ само не знам как се казва

Ако пишеш за Гюлтер- не е играла в КГ. Симай се ожени за Кузей. Но майка и е друга мисля.Актрисата която играе Гюлтер не е играла в КГ.

Хубава вечер! И благодаря за преведените серии! Hug Може пак да намина. Ама вие пишете с скороста на светлината.  Joy Joy Joy
Камелия  Hug Heart Eyes Хошгялдиниз   bouquet Кадер все едно я бяха одрали жива, така беше зачервена  hahaha

Тя Линдето имаше предвид, че Гюлтер е майка на Аслъ, пък тя е играла не в Кузея, а в Курето и Шурето /С Русия в сърцето/ - Аля.
Иде реч за главната в Ягодките - Демет Йоздемир, нали , Линде  Thinking Че аз от сериали и имена и персонажи, вече ми стана карашик в главата  ooooh! Laughing Laughing Laughing

# 526
Рени  Hug Heart Eyes Изтървала съм те при поздравите  Blush

# 527
Камелия добре дошла Hug Heart Eyes

# 528
Отивай се срамувай Naughty Mr. Green

# 529
  • София
момичета, добра ви вечер Hug
Ванче, добре дошла Hug Hug Hug

# 530
  love001

Гале  Hug Heart Eyes

Да знаете, тази вечер нема да одим на бал  Naughty Ще се разОждаме из квартала с Маджи  Mr. Green
Линде, прибери тоалета за другата седмица  Whistling

# 531
Хилоооуууу на все  Hug Hug Hug Hug Hug ннаминавам набързо да си пусна селфито и изчезвам да си гледам Ашкъмчетата

# 532
  • София
Добре заварила на всички! Hug Hug И благодаря, за баклавата и поздравите!

Лелята на Нериман е майка на тази дето играеше в КГ и се омъжи за Кузей, а сега я гледам в КБ само не знам как се казва

Тя Линдето имаше предвид, че Гюлтер е майка на Аслъ, пък тя е играла не в Кузея, а в Курето и Шурето /С Русия в сърцето/ - Аля.

Съвсем се обърках! Embarassed Последно в КГ или в "С Русия в сърцето" newsm78 newsm78
Защото и в "С Русия в сърцето" не е играла. Whistling

# 533
  love001

Гале  Hug Heart Eyes

Да знаете, тази вечер нема да одим на бал  Naughty Ще се разОждаме из квартала с Маджи  Mr. Green
Може и чак в петък Laughing

Съвсем се обърках! Embarassed Последно в КГ или в "С Русия в сърцето" newsm78 newsm78
hahaha hahaha hahaha hahaha последно де е играла Mr. Green Joy

Гале Hug Ди Hug

# 534
# 535

Сегаааа, става въпрос, че леля Гюлтер участва в сериала Аромат на ягоди. Там играе майка на главната героиня - Аслъ. Та тази Аслъ, актрисата Демет Йоздемир, е участвала в С Русия в сърцето  Peace Предполагам, че Линдето я бърка с Хазар Ерчуглу, която пък участва в Кузей Гюней  Whistling

Добре ли го обясних  Thinking

# 536
  • София
  love001

Гале  Hug Heart Eyes

Може и чак в петък Laughing

hahaha hahaha hahaha hahaha последно де е играла Mr. Green Joy

Гале Hug Ди Hug

Joy Joy Joy Joy За последно не знам, ама за първи път я виждам в този сериал. Joy Joy Joy
Но добре играе жената. Много хубава роля. А сега, ако може да задам един тъп въпрос Embarassed Embarassed
Какво озаначава  "Fatih Harbiye" име ли е newsm78 какво newsm78 много се чудя? Embarassed

# 537
Това е Демет Йоздемир - Курт Сеит и Шура - С Русия в сърцето

а това е Хазар Ерчугру - Кузей Гюней

# 538
Това са два квартала на Станбула Peace единия беден другия богат Peace

# 539
  • Стара Загора
Камелия Hug,добре дошла  smile3525!

Сегаааа, става въпрос, че леля Гюлтер участва в сериала Аромат на ягоди. Там играе майка на главната героиня - Аслъ. Та тази Аслъ, актрисата Демет Йоздемир, е участвала в С Русия в сърцето  Peace Предполагам, че Линдето я бърка с Хазар Ерчуглу, която пък участва в Кузей Гюней  Whistling

Добре ли го обясних  Thinking
Евееет Laughing..Аз още одеве те разбрах,но като не им знам имената на актрисите и си мълча Grinning.

Хилоооуууу на все  Hug Hug Hug Hug Hug ннаминавам набързо да си пусна селфито и изчезвам да си гледам Ашкъмчетата

Тоз път не ме стресна Laughing,щото сигурно е  с очила Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт