ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 33 843
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:

Ашк-а бил ялан  Mr. Green Mr. Green

да бе, ялан  hahaha hahaha не пише такова нещо. само пише същата клюка  hahaha hahaha

Не там, яяяяя  hahaha hahaha hahaha Намалих ти буквите, ти пак го прочете  hahaha hahaha hahaha  Снимките са от Бодрум, наистина от работата им около рекламата  Peace

# 526
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Ох, бееее, в сериала ми пуснаха онази песен от подготовката на сватбата hahaha hahaha hahaha Няма такова дежавю Rolling Eyes ама младежът става Peace

Хрус-хрус ли?  Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3521 smile3521 smile3521

Младежът остана по мускули и се хвърли в басейна Party Party Party
Ама е симпатяга младежа. Whistling Whistling  Whistling

Дайте да го видя де, че да ставам  Whistling Whistling
Буйрум:
Скрит текст:

A тук е от песничката Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Това съм го изпуснала. Crazy Crazy Crazy Crazy
И аз..................... Thinking   гости имах и докато ви изчета........................ Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes около 4ч. .................... и пак се чувствам ,че ме е нЕмало един сезон...................... ooooh! И с тез 2 теми....................... Whistling Whistling Whistling   йок-йок...................не е за мен................... Crossing Arms

newsm78 newsm78 Бойче, кое не е за теб я?  Thinking Joy Joy Joy ами отатък може и да не четеш  Joy Joy Joy чети си тука  Joy Joy

ако беше една темата щеше да е още по-голяма каша  Mr. Green виж, че не искат спойлъри .. не припадат по Чачо  Joy Joy
Страх ги е да си признаят и за тва не припадат.................... Peace а и от ДжадЪта имат респект................. Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha  ама иначе добре се справяте................ Shocked  нЕколко поредни поста с по 1 изречение............... Joy Joy Joy Joy Joy JoyВикаш........................не само недей писа ,ами и не чети..................... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha ох, това не съм го видяла  hahaha hahaha
викаш от страх не припадат и не смеят да си признаят за Чачо  Joy Joy Joy Joy
и аз пиша рядко отатък  Laughing

А аз не успявам да ги изчета, защото се оказа, че ми действат като приспивателно  smile3507 smile3507 smile3507 smile3507 smile3507 Дори не помня снощи до къде съм стигнала  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 527
Я, как се гушкат тук Crazy Crazy Crazy

newsm78 newsm78 ама пише, че са от някакво видео снимките  newsm78 къде е видеото?  Thinking

Дур бееее, радвай се сега на фотките  Party Party Party Party

# 528
  • София

newsm78 newsm78 ама пише, че са от някакво видео снимките  newsm78 къде е видеото?  Thinking

Дур бееее, радвай се сега на фотките  Party Party Party Party
Как успявате в тази тъмнина да ги разпознаете  ooooh!   Hug Hug Hug Hug Иначе се радваме на фотките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 529

Дур бееее, радвай се сега на фотките  Party Party Party Party
Абе девойки как въобще различавате кой и какво прави на тези снимки? ooooh! newsm78

# 530
 Joy Joy Joy не ги различаваме, ами знаем с какво бяха облечени на това парти  hahaha hahaha с бели гащи  hahaha hahaha имаше повече клипчета от партито след 1-ви сезон отколкото след финала на сериала. Али и Чачо се гушкаха много яко  hahaha hahaha по-скоро аби вдигна Чачо във въздуха  hahaha hahaha hahaha

# 531
Joy Joy Joy не ги различаваме, ами знаем с какво бяха облечени на това парти  hahaha hahaha с бели гащи  hahaha hahaha имаше повече клипчета от партито след 1-ви сезон отколкото след финала на сериала. Али и Чачо се гушкаха много яко  hahaha hahaha по-скоро аби вдигна Чачо във въздуха  hahaha hahaha hahaha
И парти ли е имало? Party Party Party

# 532
  • София

Joy Joy Joy не ги различаваме, ами знаем с какво бяха облечени на това парти  hahaha hahaha с бели гащи  hahaha hahaha имаше повече клипчета от партито след 1-ви сезон отколкото след финала на сериала. Али и Чачо се гушкаха много яко  hahaha hahaha по-скоро аби вдигна Чачо във въздуха  hahaha hahaha hahaha

Асе, ще се връщаме на поправка да четем старите теми  Joy Joy Joy Joy Joy Hug Hug  Hug

# 533

имаше парти и имаше много снимки от него.  Peace След партито Чачо не можеше да ходи  по права линия hahaha hahaha hahaha

# 534
Скрит текст:

Ашк-а бил ялан  Mr. Green Mr. Green

да бе, ялан  hahaha hahaha не пише такова нещо. само пише същата клюка  hahaha hahaha

Не там, яяяяя  hahaha hahaha hahaha Намалих ти буквите, ти пак го прочете  hahaha hahaha hahaha  Снимките са от Бодрум, наистина от работата им около рекламата  Peace

ама дай линк да видим къде го пише това  Joy Joy Joy ако е в Т, не ми давай линк.  Joy Joy Joy

# 535
Здравейте, девойки!  Hug Hug Hug

Ани, ето го  15-секундното видео  

https://twitter.com/Ssfansworldwide/status/621401016790069248

Еемиии, в Т е .  Confused Confused   Сега прочетох горния ти пост  Grinning   Не знам как да го извадя от там.  newsm78

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 16:38 от daniela.qnkova

# 536

Еемиии, в Т е .  Confused Confused   Сега прочетох горния ти пост  Grinning   Не знам как да го извадя от там.  newsm78

Hug Hug Hug ама те във видеото не се прегръщат  Joy Joy

в Т под туита има едни три точици, като кликнеш на тях излиза меню и от там може да копнеш линк към туита  Hug ама те феновете си пишат каквото си искат  hahaha hahaha ако някой не иска да са севгилита Ушко и Серенай ще е писал,ч е е ялан.  hahaha hahaha То не, че по сайтовете не е същото де  hahaha hahaha hahaha

# 537

Еемиии, в Т е .  Confused Confused   Сега прочетох горния ти пост  Grinning   Не знам как да го извадя от там.  newsm78

Hug Hug Hug ама те във видеото не се прегръщат  Joy Joy

в Т под туита има едни три точици, като кликнеш на тях излиза меню и от там може да копнеш линк към туита  Hug ама те феновете си пишат каквото си искат  hahaha hahaha ако някой не иска да са севгилита Ушко и Серенай ще е писал,ч е е ялан.  hahaha hahaha То не, че по сайтовете не е същото де  hahaha hahaha hahaha

Намерих го в Youtube  Peace  

Ами  да , не се прегръщат  Joy Joy Joy    ....това бяха фантазии на Ивето  smile3534 smile3534

# 538

в Т под туита има едни три точици, като кликнеш на тях излиза меню и от там може да копнеш линк към туита  Hug ама те феновете си пишат каквото си искат  hahaha hahaha ако някой не иска да са севгилита Ушко и Серенай ще е писал,ч е е ялан.  hahaha hahaha То не, че по сайтовете не е същото де  hahaha hahaha hahaha

Намерих го в Youtube  Peace  

Ами  да , не се прегръщат  Joy Joy Joy    ....това бяха фантазии на Ивето  smile3534 smile3534

hahaha hahaha hahaha джадъ бе, какво да я правиш?  Joy Joy Joy

# 539

Да бе не се  hahaha hahaha hahaha hahaha затова тя пристъпи на ляво и се дръпна чак там като ръкопляска  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт