ПРИЛИВ И ОТЛИВ / MedCezir и след това - екипа, Серенай и Ча * ТЕМА 183

• 31 543
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • Яко в Матрицата...

# 587
Добро утро  Hug Hug Hug

# 588
  • Пловдив

Stop
Всичко е индивидуално при всеки човек.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 01:32 от benibella

# 589
# 590
  • Яко в Матрицата...
Ох, бе, Ники Hug Hug, били сме за СерКер, ще ме убиеш hahaha hahaha hahaha Докато не излезе друга снимка, не бих твърдяла, че има СерКер... А за СерТай - никога нищо не се доказа, ако ще и да се прегръщат по партитата Joy Joy Joy Колко по-компроментиращи снимки от други сетове видях, ама никой не вика, че главните са гаджета Mr. Green
Stop
Всичко е индивидуално при всеки човек.Има и такива,които нямаха  никакви компрометиращи снимки от сета и извън него...  Simple Smile ,обаче сега са семейство с малък син-Халит Ергенч и жена му,а други сега са официално двойка -Бурак Йозчевит и Ф.Е.

Benibella, радвам се, че моят коментар те е нанарал да пишеш в темата за сериала. От прочетеното тук-там примерите, които си дала, не са релевантни към двойката Ча-Серенай, особено случаят с Халит. Там бих се учудила, ако е имало снимки. Та не знам точно какво искаш да кажеш, но всеки е свободен да вярва, в каквото си иска Joy Joy Joy

# 591
Добро утро! Hug Hug Hug Hug Hug Рени   love001 Вени   love001 Benibella  wavey

# 592
  • Пловдив
 newsm47

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 01:38 от benibella

# 593
Гюнайдъъъъннн  Hug Hug :hugо
По  улиците на Истанбул  Whistling Whistling Whistling

Скрит текст:
Ох, бе, Ники Hug Hug, били сме за СерКер, ще ме убиеш hahaha hahaha hahaha Докато не излезе друга снимка, не бих твърдяла, че има СерКер... А за СерТай - никога нищо не се доказа, ако ще и да се прегръщат по партитата Joy Joy Joy Колко по-компроментиращи снимки от други сетове видях, ама никой не вика, че главните са гаджета Mr. Green
Stop
Всичко е индивидуално при всеки човек.Има и такива,които нямаха  никакви компрометиращи снимки от сета и извън него...  Simple Smile ,обаче сега са семейство с малък син-Халит Ергенч и жена му,а други сега са официално двойка -Бурак Йозчевит и Ф.Е.

Hug Hug Hug Добре дошла  Hug Hug Hug
 Peace Peace Peace
Скрит текст:
Stop

Benibella, радвам се, че моят коментар те е нанарал да пишеш в темата за сериала. От прочетеното тук-там примерите, които си дала, не са релевантни към двойката Ча-Серенай, особено случаят с Халит. Там бих се учудила, ако е имало снимки. Та не знам точно какво искаш да кажеш, но всеки е свободен да вярва, в каквото си иска Joy Joy Joy
Точно така е,и не само тук.Всички фенове си приличат-виждат или си затварят очите,според това какво им се иска или не за  фаворита им.
assianitа  Hug
Абсолютно си права  Party Party Party
Пиши,пиши по-често,споделяй при ятото,Benibella  Grinning Grinning Grinning

# 594
Дали да казвам добро утро................или да си поспинкам още малко...................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
# 596
Дали да казвам добро утро................или да си поспинкам още малко...................... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Калк,калк.Хайде стига спа. lovekiss

# 597
# 598
# 599

Общи условия

Активация на акаунт