КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по БТВ - ТЕМА 2

• 51 376
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
ЯМира в калинката  Heart Eyes Heart Eyes Party
Тъкмо запрехвъркаха флуиди и серията свърши.  Heart Eyes Joy Joy Joy
Да бе, много гадно така  ooooh! ooooh! ooooh! Продължението в следващия епизод  Whistling Whistling Whistling
Как бързо, бързо го строи Мира  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 46
Да бе, много гадно така  ooooh! ooooh! ooooh! Продължението в следващия епизод  Whistling Whistling Whistling

А как сладко се усмихваше той  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 47
ludetina ulusoy, Ани 2,  Hug

Вики,  Heart Eyes
Добре си го написала за Невин...така е.  Peace
За констатацията на фактите на поведението й като майка на синовете си- спор няма. Naughty
Обаче причините да е такава каквато я виждаме са ми по-любопитни. Thinking
А те според мен са първо в нея като човек и жена, а от там се пренасят и в ролята й на майка.

Интересен еп., колко неща се случиха само... #Crazy ooooh!
Много ме изкефи Мира...тогава слизай от колата...към Яман...  Joy Joy Joy
И много бисери...вече не само от Мерт, Ейлюл взе да го конкурира... hahaha hahaha

# 48
Да,но на него му хареса  май  Laughing, подсмихваше се. Joy Wink

# 49
 Hug Hug Hug Докъде свърши серията?  Thinking
Скрит текст:
май не са яли кИфтета?  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 50

А как сладко се усмихваше той  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Много  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
А Мира как побърза да потегли, за да не се откаже Яманко  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 51
Да,но на него му хареса  май  Laughing, подсмихваше се. Joy Wink
Хареса му, разбира се  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Даже си мисля, че Мира му стана още по-интересна  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 52
Доста интересна и динамична серия
Суде се сгромоляса от върха на кулата от горделивост и самочувствие на която се беше възкачила
На мен ми стана жал за Фарук.
Само Мира от семейството му не го обвини.Суде и Берен бяха много повече загрижени от мнението на обкръжението им ,
Берен наистина е копие на майка си
И колко бързо всички  богаташи им станаха врагове.Колко бързо забравиха за приятелството си си Мира
Даже "влюбения" Оркунч побърза да се измъкне от клуба със семейството си
После отиде на разузнаване за да има какво да коментира с останалите сноби от квартала
Браво на Елюл.Само тя остана до Мира и не сдържа критиката си към уж верните приятели
За тези хора само властта и парите имат значение.Човешкото им е станало чуждо.Държат се така сякаш са застраховани че на тях няма да се случи
Мерт както винаги до болка справедлив с онова силно развито чувство за правда.Въпреки любовта си беше готов да се откаже от Елюл само защото я заподозря че е като другите-подла и двулична
И се разтопи от щастие че не е такава

# 53
Суде се сгромоляса от върха на кулата от горделивост и самочувствие на която се беше възкачила
Само Мира от семейството му не го обвини.Суде и Берен бяха много повече загрижени от мнението на обкръжението им ,
И колко бързо всички  богаташи им станаха врагове.Колко бързо забравиха за приятелството си си Мира
После отиде на разузнаване за да има какво да коментира с останалите сноби от квартала
Браво на Елюл.Само тя остана до Мира и не сдържа критиката си към уж верните приятели
За тези хора само властта и парите имат значение.Човешкото им е станало чуждо.Държат се така сякаш са застраховани че на тях няма да се случи
Мерт както винаги до болка справедлив с онова силно развито чувство за правда.Въпреки любовта си беше готов да се откаже от Елюл само защото я заподозря че е като другите-подла и двулична

Точно това ме вбеси мен най-много. В такъв момент за Мира той хукна и каза: Да видя как са нашите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Отвратително гнусно снобче е Крачола.  #2gunfire #2gunfire
Относно властта и парите - по нататък Селим има една много хубава реплика по този повод. За това какви са хората в Алтънкой.  Peace

# 54
Джоли,  +1  Peace

А г-н Асъм нещо и като палавник-женкар го раздава, брей...   newsm78 Joy
Че и Суде не пропусна да огледа... Shocked hahaha hahaha

# 55
Hug Hug Hug Докъде свърши серията?  Thinking
Скрит текст:
май не са яли кИфтета?  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Не още,спряхме до първите трепети в колата. Joy Утре последната част от пътуването.

# 56
Джоли,  +1  Peace

А г-н Асъм нещо и като палавник-женкар го раздава, брей...   newsm78 Joy
Че и Суде не пропусна да огледа... Shocked hahaha hahaha
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 57
Селим хич няма вяра на Фарук. Naughty
Ама не е прав според мен, предубеден е към него.  Mr. Green
Добре поне, че не се скараха пак с Ендер по темата "Фарук". Peace

В разговора между Суде и Мира, Мира се оказа по-зряла от майка си... ooooh!
Вместо майката да е опора и утеха, стана обратното... Crossing Arms
На Берен реакциите й са нормални, все пак е в тийн възраст, ама на Суде...не.  Mr. Green

Ааа, Хасан разбра, че се е прецакал... hahaha hahaha

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 22:28 от margita9

# 58
newsm10
Мира неслучайно каза, че ако я попитат кого обича повече майка си или баща си, би отговорила баща си.  Peace Връзката й с него е много по-силна, отколкото тази със Суде. Всъщност и Яман и Мира са станали достойни хора, въпреки семействата, в които са отраснали  Peace

# 59
Обаче Мира пред Яманко рече - Аз съм Мира, дъщерята на един крадец, а после - татко не е крадец  hahaha hahaha hahaha hahaha

Ама нали трябваше да се гушне в него  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт